💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 016
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 750
  • Брюксел / София
Истината е, че в тази игра този ръб Лазаринов игра по-добре. Браво на него! Кофти, че отстрани Любо, но това е играта. Любо просто за една бройка избърза накрая. И се държа много достойно в тази игра, и прие загубата с достойнство. Браво и на него!

# 751
  • Испания
Джералдин ще ореве орталъка.

# 752
Еех, Любо Cry Язък! Като ги видях в битката исках и двамата да останат. Много силен дуел!

# 753
Еее, не. Любака ми беше фаворит. Сега ми останаха само Ванчето и Джерито. Милен също е опция, но не е толкова колоритен както беше един Юлиян. Жалко, Любо заслужаваше минимум топ 3.

# 754
Ех Ванче, Ванче каква я мислеше каква стана.
Жалко за Любо

# 755
Доста несправедливо от страна на продукцията с правилата на тази битка, но пък в крайна сметка накрая остава само един. Тепърва започват да окапват.
А този спойлер, че Лазаринов бил победител във формата си личеше, че е пълна смешка:)

# 756
  • София
Отпадна един от най-комплексните участници. Жалко.
Но браво на Лазаринов. За мен винаги е бил скрита лимонка, а ми се издигна в очите, че избра предимство пред личен имунитет, все пак на предния съвет бе на кантар да отиде на елиминация.

# 757
Браво на Лазаринов, заслужена победа!

Те милите мислят, че Любо е пленен. Не им минава, че някой си е тръгнал.

# 758
Рибари и жътвари не останаха....
Само ловци... ех, който го е казал, е познал...

# 759
Е, не мога да повярвам....толкова пълноценен, пълнокръвен участник да отпадне по такъв нелеп начин. Много е несправедливо и страшно ме е яд. Влади отпадна, сега и Любо, отидоха си моите фаворити и чак не ми се гледа вече.

# 760
Ай стига  бе.Това не го очаквах. Любе бееееее. Ванче що не прати вайс

# 761
Браво и на двамата! Браво на Любо за достойното държание!

# 762
Ай стига  бе.Това не го очаквах. Любе бееееее. Ванче що не прати вайс
Щеше да падне Вайс според мен в тая игра. Щеше да е супер.

# 763
Много съжалявам за Любо-най-готиния играч в ,,Игри на волята'',и като характер ,и като визия.

# 764
  • Испания
nikolay_lazarinov

Изрязаха 99% от думите ми за Любо в днешната битка.
Не можех да се зарадвам истински на победата, защото Любо имаше място на финала, като един от най-достойните за мен. Човек, от когото може да научиш много, дори прекалено много на моменти. Любо, за мен беше чест!

Общи условия

Активация на акаунт