💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 900
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 825
  • Испания
Вайс за Любомир

# 826
Много съжалявам, че моят фаворит загуби. Отдавна знаех, че отпада сега, но ми се искаше да не е така. Много достоен човек. Дори членовете на другите племена, го уважаваха и харесваха. Ще липсва много в игрите.

# 827
  • София

Игри на волята: България (24.11.2020)  Сезон 2 Епизод 58

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 04:43 от Mari_Mar

# 828
  • София
А не можеше ли финал с 10 човека и всеки ден да отпадат по двама и ето ви финал с 2 или 3 според зависи в петък.

п.п. Ама явно искат да си запазят числото осем. Всяко племе започна с 8 участника формата ; после във втората фаза двете останали племена също бяха по осем.

# 829
Ама той Милен е доктор колкото мен- търговец на фармапродукти????
Ако си завършила медицина и си специализирала,  значи наистина е доктор,  колкото и ти.
Ами не точно! Доктор са само тези защитили доктарантура, всички останали и специалистите са лекари.

# 830
  • София
Преди да прочета сто и кусур мнения, сигурно предимно с плювни по Лазаринов и жалби по Любо Grinning, да се изкажа.
Ми Лазаринов изненадващо си спечели уважението ми, оказа се съвсем не такъв баласт, за какъвто го мислех! А и предимството, което избра пред имунитета - също браво!

# 831
  • София
Може Жътварите да паднат и да предложат на Ваня да си купи имунитет. Ако загубят и следващата битка, тогава да предложат същото на Джери. Но ако отпаднат още 2ма, дали няма 4 човека да са на елиминации в петък...
Аз направо виждам вариант всички жътвари на елиминация.Съюзници-участници от Славяни-сезон 1 Smile

# 832
  • IT
Според мен да паднат двама в петък е възможно, ако си отиде и помагача както каза някой. Така че е възможно, ако са Вайс и Тодор срещу Чудомир и Милен примерно или Йоана и Милен да отпаднат Вайс и Тодор

# 833

Аууу това нейните мигли ли са? И тя е една лицемерка, много ме дразни

# 834
  • Испания
Екатерина продължава своята жълта линия. Не мисля, че трябва да крия снимката. Форматът свърши, а тя още пътува към жътварите.

# 835
Ама той Милен е доктор колкото мен- търговец на фармапродукти????
Ако си завършила медицина и си специализирала,  значи наистина е доктор,  колкото и ти.
Ами не точно! Доктор са само тези защитили доктарантура, всички останали и специалистите са лекари.
Не спорете бее Simple Smile като завършите доктатура тогава ще имате право да спорите. Я да ви изпратим Тошко да ви обясни някои неща.....

# 836
  • София
То изобщо ще останат ли Жътвари за финалната фаза?
Аз не изключвам вероятност тази седмица жълтите да изгубят и двете номинационни, защото ще са сринати психологически след загубата на Любо. И така ще има кървави вътрешни битки за оцеляване.

# 837
Утре ако жътварите победят като нищо може пак да станат с по пет човека и двете племена Simple Smile

# 838
На Жътварите сега ще им е двойно по-трудно без Любо. Освен, че ще са сринати психологически, останаха само четирима.. Не знам как ще успеят да преборят Рибарите.

# 839
  • София
До тук не сме имали пробив при предимство. Т.е. един път ще загубят, въпросът е ще спечелят ли другата битка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт