💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 902
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 810
Еххх, много съм тъжна Sad Не го очаквах изобщо! Супер несправедливо е това! Направо рязко спря да ми се гледа това  предаване... Любо заслужаваше да е на финал и беше моят най-голям фаворит. Макар и да харесвам Ваня и Милен, някак му симпатизирам най-много на Любо.
Наистина не е честно!
Лазаринов си спечели честно и достойно и евала, че взе предимство за племето си, но просто не трябваше да отпада Любо. Предпочитам да гледам финал с 10 човека, отколкото да ми отпадат фаворитите по толкова нелеп начин.

# 811
Лазаринов съвсем честно си победи Любо в тази игра - да не повярва човек, че от продукцията допускат такива игри да се играят Smiley Беше по-точен в хвърлянето на прътовете, а при играта с топчетата, която за мен си беше повече игра на нерви отколкото на баласн, успя да запази достатъчно самообладание и да завърши преди Любо. Не очаквах, че Лазаринов може да победи Любо в игра, различна от пъзел, но явно съм бъркала.

# 812
Не мога да повярвам че така отпадна Любо.Само аз ли видях,  че топчето на Любо мина все едно няма никаква преграда,  а на Лазиринов си се търкаляше по преградата без никакъв проблем.Мисля че преградата на Любо беше много по-ниска от преградата на Лазаринов.И не,  не вярвам че е нарочно.Просто от некадърност са ги направили така.Но никой не може да ме убеди,  че двубоя беше честен.
Да, и на мен ми направи впечатление. Може от скоростта да е изглеждало така. Защото се движеше по-бързо.

Аз като гледах първият път изобщо не забелязах че на дъската на Любо има преграда.Топчето си мина през нея,  дори и не подскочи,  както би трябвало ако има сериозна преграда.Чак след това,  като видях топчето на Лазаринов кал спокойно се опира в неговата преграда и няма никаква опасност да падне,  ме загложди мисълта,  че не всичко е както трябва.Върнах го да видя,  ами не ми изглежда да са еднакви преградите.

# 813
Тъжно ми стана.. От истинските Жътвари останаха само двама.. Много жалко за Любо, беше един от най-комплексните играчи и да си тръгне по този начин.. Беше на косъм от победата, но не успя да запази достатъчно самообладание. Въобще не съм вярвала, че Лазаринов може да го победи, но уви..

# 814
  • София
Бен Гън, окс. Правилно и аз така мислех, че ще направиш, но просто ми бе любопитно. Simple Smile

# 815
  • На острова
И ММ като мъж, не толкова наблюдателен, заяви че Любо няма преграда. Или поне не като на Лазаринов. Нямам опция за връщане на канала, иначе бих сверила. Не че има някакво значение, вече..

# 816
Лозаринов победи, беше по добрият може би.
Но за мен си остава слабак.

# 817
  • Испания
Любомир

thefit.eng

That was all folks!
Важното е да сме живи и здрави... и щастливи 🤓
Благодаря на всички участници за милите думи! За мен беше чест да се състезавам рамо до рамо с вас!

@nikolay_lazarinov честита победа! Браво, срита ми задника. Да си харчиш парите разумно ей 😄

Успех жълтурковци!

Успех и на вас, Рибари!

# 818
Много позитив от думите на Любо , за мен беше удоволствие да го гледам в ИВ. Първия отпаднал, за който ме е яд.

# 819
По принцип Лазаринов не е от моите фаворити в предаването. След като обявиха играта, първото което си помислих е, че в нея има шанс да победи. На 23 години е и притежава точност и спокойствие /Не на последно място/, все предпоставки за добра игра с топчета, пръти и постигане на успех в играта...
Много добре разбра писмото. Никак не е глупаво момчето.

Битката ми хареса. Представиха се и двамата чудесно.

Но, аз си държа за Екатерина.

# 820
И сега в играта останаха двама Рибари, двама Жътвари и шестима Ловци Grinning Нищо, че Ловци май вече нямаше Stuck Out Tongue

Сега догледах видеото с Ваня от линка на Смайлис - симпатяга е. И съм съгласна с нея, че червеният екип ѝ отиваше повече.

# 821
# 822
Мен все още ме е яд за Мая. Мисля, че имаше потенциал.

# 823
  • София
Достойна игра, достойно държане на Любо и след битката и сега в социалните мрежи. Бе един от моите фаворити.
Много е жестоко да отпаднеш по такъв начин, но така е, понякога и шанс трябва.

# 824
  • София
Гледам промото за утре.Не вярвам,че аз мога да напиша това-Предпочитам "бравото бее" на тва сладкото гениално Джери пред пискането и насърчаването на онази Йо.
Искам,ама много искам Тодор да й се падне и да я прати в Америка!
За мен днешната битка беше тъпа.Тази между капитаните Тодор и Боби-в пъти по-интересна и комплексна.
Лазаринов си е ловец-не съм изненадана.Сред толкова алфа-мъжкари той няма как да се прояви.
Любо  никога не съм го харесвала,но уважавах мнението ви,че дори и топ3,който му отреждахте.
Ами много тъжно ми стана-то на мен винаги така ми става,особено като дават кадри и т.н.
Пожелавам му успех в живота!

Общи условия

Активация на акаунт