💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 944
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 765
Боби пак без въздух на промото

# 766
Рибари и жътвари не останаха....
Само ловци... ех, който го е казал, е познал...
Джери и Катя не са ли жътвар и рибар от началото на игрите? (не гледам от самото начало)

# 767
  • София
Последния в анкетата победи нашия номер 4 :о
Та така за дуелите и защо никой не обича да ходи на такива, пък иначе нека си приказват колко са добри и как горят от желание за битки. Да бе да.

# 768
отиде си единственото красиво нещо за наблюдаване от формата Sad

# 769
Айде, утре боби пак няма въздух Rolling Eyes Фики номер две. Кифльок Stuck Out Tongue Simple Smile

# 770
Жалко за Любо, първият играч, който ще ми липсва и един от най-позитивните хора в шоуто. Няма ли кой да им каже, кофти е да ги държат в неведение.

# 771
Преди дни някой се регистрира и написа един спойлер..май ще се окаже верен.
Скрит текст:
Бяха изброени 7-8 имена и си мисля, че Вайс ще отпадне тези дни (май името му не беше сред написаните) и Джери ще е единственото Жътварче в обединеното племе.

# 772
  • Брюксел / София
И естествено голямата стратежка - Ваня се наигра. Ако беше гласувала за Вайс, щеше той да отпадне, но Ваня не прецени ситуацията. Сега племето е супер оголено и слабо защото Любо беше добър в мн неща..., но пък племената ще се разпаднат, така че това е играта!

# 773
  • София
Айде пак Ваня виновна. Не е истина.
Не разбрахте ли, че абсолютно никой не е знаел, че това ще е елиминационен дуел. Писаха го и участниците в социалните мрежи. За всички е било шок.

# 774
И един от последните спойлери, че Любо ще е следващият отпаднал, се оказа верен. Което иначе изобщо не го вярвах.
Да, аз го бях пуснала и изглежда, че е бил лъжа.

# 775
  • На острова
Любооо 😭😭😭

# 776
Сега пак Ваня е виновна за някои. Вайс също можеше да отпадне. Яд ме е за Любо, но каквото такова.
А Бобката е кифльо, в битката пак бързо ще остане без въздух.

# 777
Не мога да повярвам че така отпадна Любо.Само аз ли видях,  че топчето на Любо мина все едно няма никаква преграда,  а на Лазиринов си се търкаляше по преградата без никакъв проблем.Мисля че преградата на Любо беше много по-ниска от преградата на Лазаринов.И не,  не вярвам че е нарочно.Просто от некадърност са ги направили така.Но никой не може да ме убеди,  че двубоя беше честен.

# 778
Никаква вина няма Ваня.
Напротив, това беше вярното за нея решение според мен в този случай.

Ако не прати Любо Ваня ще сбърка много.
Ако Любо се върне има червена точка пред коалицията Любо-Джери.
Ако Любо отпадне ще е елементарно да се коалира с Джери, която също ще е останала сама.

# 779
  • София
Вайс беше пътник. Той е нервак, не го виждах с топчетата. По-рано през сезона имаше подобна игра и не се представи добре.

Общи условия

Активация на акаунт