💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 913
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 780
И сега как ще се реши кой отива на номинации, при евентуална загуба и равенство при гласовете на Жътварите? Старият капитан Ваня?

# 781
Не мога да повярвам че така отпадна Любо.Само аз ли видях,  че топчето на Любо мина все едно няма никаква преграда,  а на Лазиринов си се търкаляше по преградата без никакъв проблем.Мисля че преградата на Любо беше много по-ниска от преградата на Лазаринов.И не,  не вярвам че е нарочно.Просто от некадърност са ги направили така.Но никой не може да ме убеди,  че двубоя беше честен.
Глупости. Играта си беше съвсем честна. Любо беше на косъм да спечели. Нервите му изиграха лоша шега. Никой не му е виновен. Малшанс.

# 782
Колкото и да не искам Лазаринката все още да е в играта и да го смятам за смотан и некадърен, днес битката си беше честна. Жалко за Любето, но не е толкова добър под напрежение.

# 783
Отпаднаха достойните хора  с качества,за сметката на боклуците без качества!!! Повтаря се сценария от сезон 1. Само накрая да не сте изненадани ако  не спечели Милен или Ваня както стана миналата година с Юлиян.

# 784
Не мога да повярвам че така отпадна Любо.Само аз ли видях,  че топчето на Любо мина все едно няма никаква преграда,  а на Лазиринов си се търкаляше по преградата без никакъв проблем.Мисля че преградата на Любо беше много по-ниска от преградата на Лазаринов.И не,  не вярвам че е нарочно.Просто от некадърност са ги направили така.Но никой не може да ме убеди,  че двубоя беше честен.
Глупости. Играта си беше съвсем честна. Любо беше на косъм да спечели. Нервите му изиграха лоша шега. Никой не му е виновен. Малшанс.

Погледни пак как лесно топчето на Любо прескочи преградата и как топчето на Лазаринов спира в нея и тогава ще говорим.

# 785
  • София
Бен Гън, любопитно ми е как ще я оценяваш тази битка, като капитанска или елиминационна? Simple Smile Нямам претенции, както си решиш, ама е любопитен момент заради психологическия елемент. Защото даже не бяха подготвени и шокът по-голям.

# 786
  • София
За първи път ме изненада този формат. Битката ми хареса, беше равностойна до самия край, за разлика от последните няколко такива. Не симпатизирах на нито един от двамата, стана ми жал за този, който отпада, защото наистина се справиха блестящо с битката. Отделно, това е поредното доказателство, че Лазаринов не е и не е бил по-слаб от Николай. И от сестрите не е по-слаб, ако питате мен. Sweat Smile На мястото на Любомир заслужаваше да е Тодор.

# 787
  • Испания
Отпаднаха достойните хора  с качества,за сметката на боклуците без качества!!! Повтаря се сценария от сезон 1. Само накрая да не сте изненадани ако  не спечели Милен или Ваня

Надявам се точно някой от двамата да спечели.

# 788
Тази игра беше най-равностойната, балансирана и честна от всички в сезона! Двамата бяха равностойни във всеки етап от играта и общо взето играха така, че мисля, че почти всички не се сърдим на победилия! Просто съжаляваме за малшанса на Любо!

# 789
От промото за утре и думите на Тодор - "Край, пак ще съм на елиминация" останах с впечатлението, че Жътварите падат. А и нали Рибарите имат някакво предимство. Освен ако промото отново не е подвеждащо.

Ако Рибарите паднат, иначе е ясно кой ще номинират първи - Екатерина. При Жътварите очаквам и Ваня, и Джери да си купят имунитет и на елиминационна да изпратят или Тодор, или Вайс, ако загубят играта.

# 790
Без Вайс и Тодор всеки от другите ми е ок за победител. И шоуто си е добро. Другото реалити е пълна боза. Благодаря на младежите за забавлението.

# 791
Бен Гън, любопитно ми е как ще я оценяваш тази битка, като капитанска или елиминационна? Simple Smile Нямам претенции, както си решиш, ама е любопитен момент заради психологическия елемент. Защото даже не бяха подготвени и шокът по-голям.
Елиминация, каквато и беше

# 792
Някой от участниците беше казал, че победителят е неочакван. Да не се окаже Лазаринов.

# 793
Още двама ли трябва да отпаднат тази седмица? Много хора ми се струват за финал.

# 794
Мен пък ми е интересно ако Ваня, Тодор и Джери си купят имунитет за седмицата утре и жътварите паднат два пъти, кой ще иде на дуел срещу Вайс? Явно няма да им предложат такава опция.

Общи условия

Активация на акаунт