💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 907
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 795
Най - добре изглеждащият мъж си отиде от игрите. Вече няма с какво да плакна око...

# 796
От промото за утре и думите на Тодор - "Край, пак ще съм на елиминация" останах с впечатлението, че Жътварите падат. А и нали Рибарите имат някакво предимство. Освен ако промото отново не е подвеждащо.

Ако Рибарите паднат, иначе е ясно кой ще номинират първи - Екатерина. При Жътварите очаквам и Ваня, и Джери да си купят имунитет и на елиминационна да изпратят или Тодор, или Вайс, ако загубят играта.
Не могат да номинират Екатерина.

# 797
Честно казано нямам против Лазаринов да спечели. Чак ме хвана яд, че взе предимството, вместо да си натрупа жълтици. То рибарите и без това са с двама повече, а Любо беше най-комплексния жътвар.

# 798
От промото за утре и думите на Тодор - "Край, пак ще съм на елиминация" останах с впечатлението, че Жътварите падат. А и нали Рибарите имат някакво предимство. Освен ако промото отново не е подвеждащо.

Ако Рибарите паднат, иначе е ясно кой ще номинират първи - Екатерина. При Жътварите очаквам и Ваня, и Джери да си купят имунитет и на елиминационна да изпратят или Тодор, или Вайс, ако загубят играта.
Не могат да номинират Екатерина.

Мерси за поправката Smile Тогава очаквам Ловците да изпратят другия останал Рибар - Чудомир.

# 799
Как ще се реши едно равенство в гласовете при жътварите? На 99% гласовете ще са 2 на 2 за Ваня и Тодор ако отидат на съвет.

# 800
Може Жътварите да паднат и да предложат на Ваня да си купи имунитет. Ако загубят и следващата битка, тогава да предложат същото на Джери. Но ако отпаднат още 2ма, дали няма 4 човека да са на елиминации в петък...

# 801
И каква стана тя...най-некомплексният и скатаващият се играч победи най-комплексния и заслужаващ финала, на всичкото отгоре бонус 50 гроша и преднина за племето, което е с двама играчи повече и нямало нужда от побутване. Какво стана с кутията на пандора тази година? Забравиха ли за нея? Няма да се изненадам ако Лазаринов стигне до челната тройка и без това го побутват отвсякъде. Откакто ловците отидоха при жътварите и ги дръпнаха назад, благодарение на продукцията естествено. За Любо познаха в спойлера, колкото и да не ми се вярваше. Сега очевидно ще има двубой между жътварите. Така и не разбрах защо на Катя й беше крива Йоана, че не искаше да контактува с нея. Уж влезли да си оправят отношенията , пък то ...

# 802
Честно казано нямам против Лазаринов да спечели. Чак ме хвана яд, че взе предимството, вместо да си натрупа жълтици. То рибарите и без това са с двама повече, а Любо беше най-комплексния жътвар.
Жълтиците си ги взе. Отказа имунитет

# 803
Лазаринов разчита на мнозинството на рибарите и с предимството смята, че ще го подкрепят пак! Освеп това са дигнали мерника на и на Йоанка!

# 804
  • София
Вайс радостно се разсърди. Grinning
SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 805

Е как ще номинират Екатерина,  като тя има имунитет,  и хиляда пъти повториха че е сигурна финалистка.Гледайте го това предаване като го коментирате;)

# 806
Не мога да повярвам че така отпадна Любо.Само аз ли видях,  че топчето на Любо мина все едно няма никаква преграда,  а на Лазиринов си се търкаляше по преградата без никакъв проблем.Мисля че преградата на Любо беше много по-ниска от преградата на Лазаринов.И не,  не вярвам че е нарочно.Просто от некадърност са ги направили така.Но никой не може да ме убеди,  че двубоя беше честен.
Да, и на мен ми направи впечатление. Може от скоростта да е изглеждало така. Защото се движеше по-бързо.

# 807
  • София
Според мен Вайс ще е на пангара, защото ако ще се предлагат жълтици то е редно да се предложат на всички, които могат да си ги купят, а те са трима при Жътварите, Ваня, Джери и Тодор. Няма да е честно ако се предложи да си купят имунитет Ваня и Джери, а на Тодор не му предложат. В смисъл, аз съм фен на Ваня, а от друга страна не харесвам Тодор, но съм за феърплея, а и ще е прекалено очевадно побутване на двете жени, така че аз лично го отхвърлям този момент. Или ще има имунитет и за тримата или няма да има за нито един.

# 808
Според мен Вайс ще е на пангара, защото според мен ако ще се предлагат жълтици то е редно да се предложат на всички, които могат да си ги купят, а те са трима при Жътварите, Ваня, Джери и Тодор. Няма да е честно ако се предложи да си купят имунитет Ваня и Джери, а на Тодор не му предложат. В смисъл, аз съм фен на Ваня, а от друга страна не харесвам Тодор, но съм за феърплея, а и ще е прекалено очевадно побутване на двете жени, така че аз лично го отхвърлям този момент. Или ще има имунитет и за тримата или няма да има за нито един.
Пак да не се налага да изтегли някой късата клечка Simple Smile

# 809
Нещо не съм дочула. Още по-зле, че отказа имунитета. Ама наистина ще е велико - след всички сестрински драми, Ваня срещу Тошко, Милен и накрая печели Лазаринов Joy Не го вярвам наистина. Обединеното племе ще стигне, натам най-много до топ 6.

Общи условия

Активация на акаунт