💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 905
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 870
  • На брега на реката
Много жалко за Любо. Имаше си своите слаби моменти/игри, но наистина позитивен и готин.

Играта беше честнна, според мен, но тази игра не беше редно да е елиминационна. Такава игра, повече подхожда за битка на съюзниците.  Нямаше никакъв силов елемент и може пък, това да е било подкрепата за Лазаринов!
Ще гледам игрите до края, но вече не с такова желание!

# 871
  • Варна
то скоро ще отпаднат всички и ще остане 1

# 872
Играта беше елементарна. Най-елементарната елиминационна битка.
Не ми беше достойна нито за отпадане на силен участник като Любо, нито да се реабилитира Лазаринов за представянето си досега.
А когато се върна, разказваше смешните елементи с непресторен патос и въодушевление, сякаш за изкачване на Еверест става дума.
Нещо такова ми е и на мен.
Яд ме е че Любо отпадна.

# 873
  • На брега на реката
В един скрит текст преди време, пишеше:
Скрит текст:
Че Вайс е разочарован от гласуването на Джери. Това ме навежда на мисълта, че Тодор си е купил имунитет и Джери е гласувала за Вайс, вместо за Ваня, както е очаквал самия Вайсчо и от там да идва  това разочарование!

# 874
  • София
Любо е симпатяга, но не ме е яд, че отпадна. Много равностойна битка беше и Лазаринов си овладя напрежението и се справи отлично. Хубава битка направиха. Очаквам следващия отпаднал да е Вайс или Йоана.

# 875
Еех, Лазаринка, защо бее...Сега с кого ще плакна окото аз.
Добре, че са Бобката и Чудесото да компенсират малко липсата на Любченцето. Тхюю.
Тоя австралопитек ТодЪр, га шси оди?
Гюллето ( куршумчето) и то вече яко дразноти с вечното реване и синузитния говор. Като започне да криви тия малки устенца и да философства...аууу. Ако съм на кака й, ще й шибна един.
Верно ли това издържало Катя и още някой? - в множествено число говореше.

# 876
  • На брега на реката
Не съм много сигурна, но от прочетеното в темата, останах с впечатление, че Йоана и Катя, живеят с майка си, а таткото има ново семейство. Може и да не съм права, де!

# 877
Утре ако жътварите победят като нищо може пак да станат с по пет човека и двете племена Simple Smile
За територията ударихме на камък,обаче днес ни се материализира цялата теория на симетрията.
2-6-2 ,че и познахме кой точно жътвар ще падне-макар че ние не го гласяхме за капитанска битка Simple Smile
Обаче бяхме с идеята 10 финалиста.
Сега трябва се изравнят нещата -5 на 5.Или двама ловци аут,или по един рибар и жътвар Simple Smile
Никак не го виждам как точно ще стане,защото жътвари са двама мъже все пак,другите са 4.
Ще го нищим утре.

Аз не разбрах днес по какъв начин на капитанската битка се е решила съдбата на сестрите-както Гала ли коя там била казала,хъм?

Точно това щях да питам и аз...Кога го каза Гала, в кой ден, аз не чух такова нещо, въпреки че изгледах предаването. Ей така като почнат да пишат някои

Боби и за чеп за зеле не става с тия анаболни мускули

# 878
  • Sofia
Във ФБ пак се вихрят конспиративни теории.
Скрит текст:
P. S. Много ме е яд, че Любо отпадна точно от шматката Лазаринов

# 879
  • Испания
Ти да видиш!

# 880
  • София
Аз не вярвам грам на Йоана. Катя не ѝ е виновна, че е такава злобарка. Каквато и да е Катя, няма право да говори така против нея и то в национален ефир, много се изложи.

# 881
Как ги смятате да останат 8 финалисти до понеделник? Всеки ден ли ще отпада по един?

Боби и Йоана са ми най-неприятните участници. Боби постоянно иронизира другите, като мъжка клюкарка ми е като почне да говори зад гърба на хората

# 882
Всичко е възможно.
Според мен най-вероятно е да имаме по двама номинирани на съвет от племе и в петък битката да е между четирима играчи, като останалите последни двама отпадат.

Друга добра възможност е, ако след съвета днес има само един номиниран, то в четвъртък битката да е строго индивидуална, от типа победа на играча означава победа на племето. И първия отпаднал в тази битка да напусне ИВ веднага,а на съвета да се излъчи втория номиниран за дуела в петък

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 09:32 от Bengun

# 883
Забелязахте ли продукцията как финтираха племената.Уж трябваше битката да е силова и не знам какво си, и те решиха че задължително трябва мъже да пратят, а каква битка им дадоха:)))

# 884
Скрит текст:
Ти да видиш!

ох, явно като гладиатор се изживява, хаха Wink кви селски пръчки....
на Боби му идва малко повече самочувствието. хубаво момче е, не изглежда тъп, но чак пък толкова да се вземе насериозно не е добре. как се тръшкаше, че е замазал плочките Wink прави впечатление, че е силен, но му липсва издръжливост и бързо сдава багажа.
искам джери да си ходи, много ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт