💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 897
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 885
  • Germany
По принцип рядко пиша негативни неща за хората, защото все търся положителното в някой, но Бобито ми е крайно антипатичен. Идея нямам защо. Уж говори добре, разсъждава там нещо си, в игрите се справя...Обаче, нещо има в този човек.
Да, уж мъжество и сила трябваше за тази игра 😆

# 886
  • Испания

Вчера "ходих" до темите от първия сезон, за да видя кой е този /Екатерина беше качила стори с него под стена за катерене/. Илиан е.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 09:35 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 887
На мен битката снощи ми хареса;
Дали е силова или по-лека няма значение-такъв им бил късмета;
Така или иначе остават още примерно 8 битки и няма как всички да са силови;
Смятам,че по-добрия победи.По-добрия не по принцип, а в снощната игра; Аз Лазаринов го бях отписала, но той се събра и си заслужи победата;
ТодАр си е един маймун-типично мутренско-тъпашко поведение, монолози и смешки..

# 888
Богат речник има ТодАр, с удоволствие да го слушаш Grinning

# 889
Щом Тодор говори така за "наградката" явно и ясно е, че гроздето е кисело.

# 890
  • София
Щом Тодор говори така за "наградката" явно и ясно е, че гроздето е кисело.
Аууу дали не е било и женско?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 891
Всичко е възможно.
Според мен най-вероятно е да имаме по двама номинирани на съвет от племе и в петък битката да е между четирима играчи, като останалите последни двама отпадат.

Друга добра възможност е, ако след съвета днес има само един номиниран, то в четвъртък битката да е строго индивидуална, от типа победа на играча означава победа на племето. И първия отпаднал в тази битка да напусне ИВ веднага,а на съвета да се излъчи втория номиниран за дуела в петък

Има и друг вариант. Както са тръгнали изненадващо да гонят тази седмица може да решат да направят битката на съюзниците също да е елиминационна.

# 892
Тодор се беше издал и преди, че не е победил. То не бяха постове, снимки, коментари...Жив и здрав да е, но очевидно не умее да губи. Предпочитам като отпада да е от Ваня, а не от някоя сестра.

# 893
Още когато Тодор прати на битка Йо и Ваня и спаси Симона написах, че ще върне дълга с лихва за времето Simple Smile За мен лично една от двете ще му разпише документите за напускане Simple Smile В краен случай - Катя.

Но за мен това трябва да се случи във финалната осмица. Тодор заслужава място там, с оглед на представянето си.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 10:07 от Bengun

# 894
  • London
Вчера Лазаринката ме изненада, много хладнокръвен беше. За сетен път се убеждавам, че емоциите по време на игра са едно 70% от загубата. Жалко за Любо беше приятен участник. Мисля също така, че малко играчи щяха да вземат предимство вместо имунитет, там също бях приятно изненадана от Лазаринов. Ще му дам шанс да видим.... може да е все пак заслужил да стигне до по-далеч.

# 895
Достойно си победи вчера момчето, няма спор. Яд ме е за Любето, но така или иначе не го виждах да е крайният победител. Хареса ми как понесе загубата и изобщо поведението му след нея - така се прави.

# 896
И какво стана сега с Лазаринката? Когато Милен каза че за него е по-комплексен играч от Ники, не го казал защото го мислил. Май доста хора преоцениха Лазаринката.Аз Ники не си го представям да може да победи на тази капитанска битка.Още първият път като му падне топчето ще се развика ще се изнерви и е до там.

# 897
Вчера Рибарите като коментираха за достойна игра Йоанна беше първа да си изкаже мнението и се замислих с какво право съди другите,при положение че в Ловците имаше доста игри в които редеше пъзела нарочно бавно,за да не са рибарите на реката,една битка изцяло си е саботира за Ловците.Плюс знаеше,че се разпадат племената и в битката за съхраняване на племето нарочно плискаше вода настрани.Плюс зад кадър коментираше,че не го иска племето да продължи,а сега същите ловци и пазят гърба.

# 898
Вчера Рибарите като коментираха за достойна игра Йоанна беше първа да си изкаже мнението и се замислих с какво право съди другите,при положение че в Ловците имаше доста игри в които редеше пъзела нарочно бавно,за да не са рибарите на реката,една битка изцяло си е саботира за Ловците.Плюс знаеше,че се разпадат племената и в битката за съхраняване на племето нарочно плискаше вода настрани.Плюс зад кадър коментираше,че не го иска племето да продължи,а сега същите ловци и пазят гърба.
Да! И, че не можела да има доверие на Боби. Сякаш пък на нея някой може да ѝ има доверие. Тя не стана близка с никого, с нито един човек - показателно! Катя поне искрено и без задни мисли спечели Станимира.

# 899
Аз пък Тошо не го видях да е  кой знае колко силен играч. В доста битки беше провал ама все да е на ключово място ако вземат да победят да се изкара велик, а ако загубят не била неговата игра. Дъно е този човек. На всяка битка която не е играл щял бил да победи. Абсолютен примат. Само в копаенето го бива.

Общи условия

Активация на акаунт