💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 872
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 960
  • Испания

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 16:53 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 961
Нос, скули, ботокс, цвят на коса - ако не пишеше коя е, нямаше да я позная. 🥴
Баце Любее, имаме си хубава бг думичка Подкрепа. Баце Любе Съпорта 😄

# 962
...Екатерина играе за предимство, бие Тодор ...

Малейййй! Ще падна от стола от кеф, ако жена /която и да е!/ тръшне Табуретков!

# 963
Скрит текст:
Изобщо не е така.Още от първият сезон се смея на недомислиците им.На колко игри до сега правилата се сменят в движение?Нито им е за първи път нито за последен. Тотална некадърност е и като го видя го казвам.Няма нищо общо с това кой е отпаднал.
А ти от къде знаеш, какво са им казали извън ефир?Както аз не знам, така и другите зрители не знаят.Ето затова говоря.От там тръгват всички приказки.Защо при Иван и Андрей няма такива неща? Стават фалове разбира се, ама те излизат обясняват, всички са наясно и споровете са много по-малко.
Аз не казвам, че продукцията е направила нарочно нещо, за да отпадне Любо.Но не за пръв път се вижда че много неща не са направени като хората.
Знам, защото съм ходила на предаване на запис и много неща не се показват.
Освен това, не е ли по-лесно просто да спреш да го гледаш, отколкото да се ядосваш?
Взимате го по-навътре и от самите участници. Само Тодор си показва недоволството и простотията в постовете си в ИГ.

Ама кой се е ядосвал и го е вземал навътре? Бъркаш сме с някой.Много пъти съм го писал тук.Това е някаква пародия на предаване и аз го гледам като такова.Аз го гледам и се забавлявам с недомислиците.Тошко ми е като анимационен герой,  и той много ме забавлява.
Това че си ходила в някакво предаване(което най-вероятно няма нищо общоюс тази пародия),  дава ли ти 1000% увереност,  че и тук е същото.Аз мога да коментирам каквото съм видял.Ти коментираш нещо което нитомси видяла,  нито чула,  а само предполагаш как е било.
Факт е,  че топчето е в друга дупка,  и това е едни от многото гафове на продукцията.Всичко останало са фантазии.

Нали накрая нямаше останали празни дупки при Лазаринов? Значи си е спечелил Smiley

Любомир ми беше по-симпатичният участник от двамата, но не чак толкова, че да ми липсва. А Лазаринов в последните няколко епизода ми направи приятното впечатление, че умее да анализира и чете между редовете. И засега остава единственият участник в този сезон, успял да нареди пъзела с куба. Не че е голямо геройство, но след като Йоанна за два часа и с помощ от Катя не успя да се справи, трябва да се отчете!

# 964
Мисля че Катето, Ваня и Милен също биха го наредили
При Катето единствен проблем може да е самото пренасяне на клубовете защото са доста тежки.

# 965
Това за куба може да е от объркването, че на всяка страна не трябва да има повтаряща се картинка.
Не знам дали Катя сама си е помислила, че трябва да е така и е объркала Йоанна и Чудо, или грешката е на продукцията.

# 966
  • София
Всичко се снима по няколко пъти от различни ъгли и после режат, сглобяват
и изобщо не е ясно, кое, как се е случило в действителност - това им е лошото на тези предавания на запис.

Пред Лазаринов преди да вкара третото топче, има някакво скеле, после микрофон, а като дават снимките от дрона, всичко е изчезнало, а топчето, си смени мястото...

МИКРОФОН В ПЯСЪКА

СКЕЛЕ пред Лазаринов

после, всичко изчезва

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 18:38 от Mari_Mar

# 967
  • София
Искрено ви се възхищавам колко сте наблюдателни!! Аз, ако не четях темата, нямаше да забележа поне две трети от всички издънки на Продукцията!! Grinning

# 968
# 969
  • София
"И вътре го казах." Аз пък помня, че каза, че при "Жътварите" не се чувствал у дома си, макар и пак да се раздавал докрай, не било същото. Като цяло - 🤡.

# 970
И аз мисля че би трябвало да го е писало. Друг е въпроса Тошко колко е чел 😂

# 971
  • София
Ох,ограмотих се ,обогатих се -Смайли ,благодаря! Sweat Smile
Научих и нова дума -Ефектиран,ще си я добавя в приоритетите.
Това за парите-не бих се учудила,може да има клауза в договора за парична награда,но да не е обявена.
Допускам ,че отрязаните 100К са били добавяни в сметките на главните героини и някои други-поддържаща,епизодична роля.Тук на мига се сещам за Алекс, Simple Smile

# 972
Тази година играчите са по-добре избрани и по-комплексни и при двата пола .За разлика от миналата ,когато имаше няколко само отявени играчи  / Пламен,Юлиян ,Стоян,Веселин ,Близначките и Бети /.
Иначе за Любо ме е яд ,че отпадна ,той ми e все едно Пламен отпреди ,но чак пък да е финалист -не мисля .Има по-добри играчи ,които трябва да са на финала .

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 19:47 от elpi

# 973
  • IT
Тодор бил ефектиран и реагирвал...

# 974
Идвам в темата ви почти на финала и кого да видя - ТодорКА. Такъв примат скоро не бях срещала. По принцип съм за рибарите, но бях дълбоко разочарована, че Любо отпадна. За мен Лазаринов е слаб играч и отдавна трябваше да е напуснал. Мен лично не ме е впечатлил с нищо, даже понякога забравям, че има такъв играч.

Общи условия

Активация на акаунт