💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 877
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 945
Къде изчезна човекът, който имаше спойлери? Grinning Много съм нетърпелива.
На мен пък играта снощи ми се стори честна и не вярвам точно тогава продукцията да е бутнала Лазаринов. Любо просто нямаше късмет, но по-лошото беше, че му липсваше хладнокръвие в най-важния момент. За мен Лазаринката сглупи като не взе имунитет, постъпката му пак беше похвална, но може да му изиграе лоша шега. Възможно е още тази седмица да изгърми (fingers crossed).
Само аз ли имам чувството, че в последно време Бобката получава повече екранно време? Не че нещо - в крайна сметка не можем (и не искаме - някои от нас) да гледаме само драмите на сестрите или Тошето как се държи като примат. Но аз почти не чувах гласа на Боби докато беше при Ловците, сякаш и не го даваха много. Никога не ми е харесвал особено, няма и изведнъж да ми хареса. Не смятам, че би бил достоен победител. За него и второ място ще е много.

# 946
  • Sofia
На този етап нямам истински фаворити, а няколко човека, които не искам да спечелят - Боби, Тошко, Йоана, Лазаринов, горе долу в този ред.

От изброените, мисля, че единствено Боби има реални шансове за победа.

# 947
Грошовете към момента

Екатерина 380 ( -50 за три закуски на сестра си, +150 от Алекс, +30 от Николай )
Ваня 350 ( + 150 от Симона )
Тодор 310 ( + 100 от Владислав )
Лазаринов 310 ( + 160 от Любомир )
Джералдин 280 ( +100 от Ивайло )
Вайс 60
Милен 30

По племена
Няма яснота какво се случва с 50-те гроша на Ивана към момента
Жътвари : 1000
Рибари  : 720

# 948
  • Варна
Аз пък започнах да си мисля,че цялото поведение на Йоанна към Катя е един голям театър. Тя много добре знае как може да предизвика Катя и я дразни. Няма да се учудя и ако пъзела нарочно не го нареди , за да не и осигури предимство. Не знам. Може и да си внушавам, но след като може така грозно да говори за сестра си зад гърба и, нищо не би ме учудило.

# 949
  • София
Според мен при самото лашкане на дъската, ако Лазаринов е дръпнал по-рязко, топчето е излезнало от дупката, но след като вече е било вкарано.

Пак е недомислено.В други игри, ако разместят вкарано, трябва да се вкара пак.Ами да кажат как е, да покажат какво е станало и да няма догадки.А така почват едни разследвания, теории и много ясно че ще има съмнения че има нещо скрито покрито.
Мисля ,че когато играха Катя и Алекс също се случи да излезе топчето, докато той вкарваше второто.
Ако не се лъжа успя да си го върне в дупката,иначе щеше да играе отначало.

# 950
По законите на физиката, няма как топче получило сила в една посока (ако приемем, че е "излязло" от дърпане на Лазаринов) да промени траекторията си, така че да попадне в дупка под ъгъл.
Затова е пределно ясно, че играта не е честна и няма значение кой е спечелил, кой е загубил.
Ясен е сценарият, ясен е победителят, поне си оправете монтажа, за кой път го пиша, дано си вземат поука, ако има следващ сезон. И дано поне малко се опитат да се доближат до оригинала, ще спечелят по-интелигентната аудитория в такъв случай, а ми се ще да вярвам, че тя е преобладаваща, все още, в България. Но едва ли....

# 951
Ами да ги кажат предварително какви са правилата.Ама те каквито са умни, изобщо не са помислили че това може да се случи.Представи си че ти играеш срещу някой.Излиза му топчето и тогава обявяват че ще го върнат.И почваш да си мислиш, дали ако твоето топче беше излезнало решението щеше да е същото.Всичко идва от недомислените неща и неясни правила.Като не искат да дават и обясняват всичко, поне да внимават къде връщат топчето.Толкова ли е трудно да го върнат в същата дупка.
А ти откъде си толкова сигурен, че не им го казват.
Аз съм убедена на 1000%, че след като водещия си каже анонса за пред телевизията (тоест обяснява им правилата на играта), след това извън кадър им ги обясняват пак, ако дори не им правят и показно. Със сигурност доста неща остават скрити, то няма и как всичко да влезне в ефир.
Просто те е яд, че е паднал Любомир и сега се опитваш да донесеш от 100 кладенеца вода. Сигурна съм, че ако той беше победил, изобщо нямаше да се вглеждаш в такива подробности.
От друга страна Любомир и тогава и сега ми се вижда напълно ок. Държи се като човек, който е отпаднал честно.

Изобщо не е така.Още от първият сезон се смея на недомислиците им.На колко игри до сега правилата се сменят в движение?Нито им е за първи път нито за последен. Тотална некадърност е и като го видя го казвам.Няма нищо общо с това кой е отпаднал.
А ти от къде знаеш, какво са им казали извън ефир?Както аз не знам, така и другите зрители не знаят.Ето затова говоря.От там тръгват всички приказки.Защо при Иван и Андрей няма такива неща? Стават фалове разбира се, ама те излизат обясняват, всички са наясно и споровете са много по-малко.
Аз не казвам, че продукцията е направила нарочно нещо, за да отпадне Любо.Но не за пръв път се вижда че много неща не са направени като хората.

# 952
Лазаринов взе предимство, вероятно защото Жътварите са много хора Grinning .. Нямаше смисъл от това предимство, още повече че довечера ще играят всички Рибари, което означава че Жътварите пак трябва по няколко пъти да минават и то поизморени от първото минаване.

# 953
Ами да ги кажат предварително какви са правилата.Ама те каквито са умни, изобщо не са помислили че това може да се случи.Представи си че ти играеш срещу някой.Излиза му топчето и тогава обявяват че ще го върнат.И почваш да си мислиш, дали ако твоето топче беше излезнало решението щеше да е същото.Всичко идва от недомислените неща и неясни правила.Като не искат да дават и обясняват всичко, поне да внимават къде връщат топчето.Толкова ли е трудно да го върнат в същата дупка.
А ти откъде си толкова сигурен, че не им го казват.
Аз съм убедена на 1000%, че след като водещия си каже анонса за пред телевизията (тоест обяснява им правилата на играта), след това извън кадър им ги обясняват пак, ако дори не им правят и показно. Със сигурност доста неща остават скрити, то няма и как всичко да влезне в ефир.
Просто те е яд, че е паднал Любомир и сега се опитваш да донесеш от 100 кладенеца вода. Сигурна съм, че ако той беше победил, изобщо нямаше да се вглеждаш в такива подробности.
От друга страна Любомир и тогава и сега ми се вижда напълно ок. Държи се като човек, който е отпаднал честно.

Изобщо не е така.Още от първият сезон се смея на недомислиците им.На колко игри до сега правилата се сменят в движение?Нито им е за първи път нито за последен. Тотална некадърност е и като го видя го казвам.Няма нищо общо с това кой е отпаднал.Просто играчите не са поставени в еднакви условия и това дразни.
А ти от къде знаеш, какво са им казали извън ефир?А да, забравих.Ти си убедена на 1000% и всички трябва да вярваме на твоята убеденост.Както аз не знам, така и другите зрители не знаят.Ето затова говоря.От там тръгват всички приказки.Защо при Иван и Андрей няма такива неща? Стават фалове разбира се, ама те излизат обясняват, всички са наясно и споровете са много по-малко.
Аз не казвам, че продукцията е направила нарочно нещо, за да отпадне Любо.Но не за пръв път се вижда че много неща не са направени като хората.

# 954
  • София
Лазаринов взе предимство, вероятно защото Жътварите са много хора Grinning .. Нямаше смисъл от това предимство, още повече че довечера ще играят всички Рибари, което означава че Жътварите пак трябва по няколко пъти да минават и то поизморени от първото минаване.

Лазаринов не може да разчита на собствени сили да стигне до финала, затова разчита да го довлачат като торба с картофи до края, където евентуално да извади късмет. Ако беше взел имунитет само щеше да им се набие в очите, а и за него е по-добре хората, които му пазят гърба, да останат максимално в играта. До някаква степен той действа умно, никой с акъла си няма да тръгне да номинира точно него, при все че няма един човек, който да се притеснява истински, че точно той може да го елиминира. Така че да, това не беше ходът на силен играч, но той не е такъв и за него това е перфектно развитие.

# 955
Изобщо не е така.Още от първият сезон се смея на недомислиците им.На колко игри до сега правилата се сменят в движение?Нито им е за първи път нито за последен. Тотална некадърност е и като го видя го казвам.Няма нищо общо с това кой е отпаднал.
А ти от къде знаеш, какво са им казали извън ефир?Както аз не знам, така и другите зрители не знаят.Ето затова говоря.От там тръгват всички приказки.Защо при Иван и Андрей няма такива неща? Стават фалове разбира се, ама те излизат обясняват, всички са наясно и споровете са много по-малко.
Знам, защото съм ходила на предаване на запис и много неща не се показват.
Освен това, не е ли по-лесно просто да спреш да го гледаш, отколкото да се ядосваш?
Взимате го по-навътре и от самите участници. Само Тодор си показва недоволството и простотията в постовете си в ИГ.

# 956
Все пак Любо и Влади доведоха Джери до финала. Не, че тя не беше на ниво в игрите, но ако не беше коалицията зад гърба и, щеше да си е заминала по-рано. Те двете с Йоанна не могат като Ваня и Катя да са единаци и да оцеляват.
Вайс обаче, въпреки че рева за Сузи, се криеше зад гърба и, и я набута на предната линия, та тя нямаше късмета на Джери.

# 957
Вайс ми е толкова смешен и жалък.
Жалко за добрата му физика и дадености щом няма доблест и чест.

# 958
Силова игра нямаше да е в полза на Любо заради рамото му, в тази имаше просто мал шанс.
Моето виждане е, че в петък ще отпадне и този, който е избран да играе за предимство. И в моите представи рибарите печелят първата битка, жътварите номинират Вайс и Тодор играе за предимство. Рибарите губят втората и пращат Йоанна, Екатерина играе за предимство, бие Тодор и накрая Тодор и Вайс (или Тодор и Йоанна, тотално ми падна в очите в последния епизод) заминават. Малко вероятен сценарий, но човек може да си помечтае Simple Smile

# 959
Знам, защото съм ходила на предаване на запис и много неща не се показват.
Освен това, не е ли по-лесно просто да спреш да го гледаш, отколкото да се ядосваш?
Взимате го по-навътре и от самите участници. Само Тодор си показва недоволството и простотията в постовете си в ИГ.

Ама кой се е ядосвал и го е вземал навътре? Бъркаш сме с някой.Много пъти съм го писал тук.Това е някаква пародия на предаване и аз го гледам като такова.Аз го гледам и се забавлявам с недомислиците.Тошко ми е като анимационен герой,  и той много ме забавлява.
Това че си ходила в някакво предаване(което най-вероятно няма нищо общоюс тази пародия),  дава ли ти 1000% увереност,  че и тук е същото.Аз мога да коментирам каквото съм видял.Ти коментираш нещо което нитомси видяла,  нито чула,  а само предполагаш как е било.Факт е,  че топчето е в друга дупка,  и това е едни от многото гафове на продукцията.Всичко останало са фантазии.

Общи условия

Активация на акаунт