💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 872
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 930
Значи Тодор като си казва всичко ала "право куме в очи" бил простак, пък говоренето пред камера било мишкарско. Не може да ви разбере човек

А, Тошко и пред камера, и зад камера си е все простак Joy

# 931
Изгледах отново, защото още снощи забелязах, че топчетата на Лазаринов влязоха в една и съща дупка, което няма как да стане, ако едното не е преместено ръчно.
Не смятам, че това може да се нарече честна игра. Или е преигравано или директно е преместено. И в двата случая жалко и за двамата участници.

# 932
Според мен при самото лашкане на дъската, ако Лазаринов е дръпнал по-рязко, топчето е излезнало от дупката, но след като вече е било вкарано.

# 933
Според мен при самото лашкане на дъската, ако Лазаринов е дръпнал по-рязко, топчето е излезнало от дупката, но след като вече е било вкарано.

Пак е недомислено.В други игри, ако разместят вкарано, трябва да се вкара пак.Ами да кажат как е, да покажат какво е станало и да няма догадки.А така почват едни разследвания, теории и много ясно че ще има съмнения че има нещо скрито покрито.

# 934
  • Sunshine state
За мвн Лазаронов сглупи като взе предимство, а не имунитет. Тук вложи емоция и сгреши. Те обявяват финалисти вече, той взима предимство.
Йоанна искам да изхвърчи час по-скоро.

# 935
За мвн Лазаронов сглупи като взе предимство, а не имунитет. Тук вложи емоция и сгреши. Те обявяват финалисти вече, той взима предимство.
Йоанна искам да изхвърчи час по-скоро.

Не се знае.Първо не казаха дали имунитета е за двете игри или само за днешната.А и явно Лазаринов не се чувства застрашен.Преди него са Чудо и Йоана.

# 936
А бе досега още никой не си е купил имунитет. Започвам да се чудя дали другата седмица тия грошове ще играят неква роля. Реално Катя и Ваня имат най-много, ще е тъпо да не им предложат поне още 1 път да си купят. Thinking

# 937
Пак е недомислено.В други игри, ако разместят вкарано, трябва да се вкара пак.Ами да кажат как е, да покажат какво е станало и да няма догадки.А така почват едни разследвания, теории и много ясно че ще има съмнения че има нещо скрито покрито.
Ами такива са били правилата в случая. Няма как да знаем, дали не е станало и повече от веднъж, и дали не се случило и на Любомир, просто неговото топче да е поставено пак на същото място. Ако тръгнат да показват всичко, ще стане дълга и широка.
Играта си беше на късмет, това е. В случая при Любомир беше по-малко.

# 938
Ами такива са били правилата в случая. Няма как да знаем, дали не е станало и повече от веднъж, и дали не се случило и на Любомир, просто неговото топче да е поставено пак на същото място. Ако тръгнат да показват всичко, ще стане дълга и широка.
Играта си беше на късмет, това е. В случая при Любомир беше по-малко.

Ами да ги кажат предварително какви са правилата.Ама те каквито са умни, изобщо не са помислили че това може да се случи.Представи си че ти играеш срещу някой.Излиза му топчето и тогава обявяват че ще го върнат.И почваш да си мислиш, дали ако твоето топче беше излезнало решението щеше да е същото.Всичко идва от недомислените неща и неясни правила.Като не искат да дават и обясняват всичко, поне да внимават къде връщат топчето.Толкова ли е трудно да го върнат в същата дупка.

# 939
А бе досега още никой не си е купил имунитет. Започвам да се чудя дали другата седмица тия грошове ще играят неква роля. Реално Катя и Ваня имат най-много, ще е тъпо да не им предложат поне още 1 път да си купят. Thinking
На Катя предната седмица й предложиха , тя отказа.

# 940
  • София
Не се знае.Първо не казаха дали имунитета е за двете игри или само за днешната.А и явно Лазаринов не се чувства застрашен.Преди него са Чудо и Йоана.
Напротив, Димо каза: "ако избереш имунитета, това означава, че със сигурност отиваш на финал." Би трябвало да е с продължителността на имунитета на Екатерина тогава.

# 941
Мисля, че тази година грошовете заменят кутията на Пандора. Сигурно ще им предлагат различни неща за постигане на обрати във финалната седмица срещу тези грошове. И, не знам защо, но имам чувството, че Жътварите ще бият довечера.

# 942
Ами да ги кажат предварително какви са правилата.Ама те каквито са умни, изобщо не са помислили че това може да се случи.Представи си че ти играеш срещу някой.Излиза му топчето и тогава обявяват че ще го върнат.И почваш да си мислиш, дали ако твоето топче беше излезнало решението щеше да е същото.Всичко идва от недомислените неща и неясни правила.Като не искат да дават и обясняват всичко, поне да внимават къде връщат топчето.Толкова ли е трудно да го върнат в същата дупка.
А ти откъде си толкова сигурен, че не им го казват.
Аз съм убедена на 1000%, че след като водещия си каже анонса за пред телевизията (тоест обяснява им правилата на играта), след това извън кадър им ги обясняват пак, ако дори не им правят и показно. Със сигурност доста неща остават скрити, то няма и как всичко да влезне в ефир.
Просто те е яд, че е паднал Любомир и сега се опитваш да донесеш от 100 кладенеца вода. Сигурна съм, че ако той беше победил, изобщо нямаше да се вглеждаш в такива подробности.
От друга страна Любомир и тогава и сега ми се вижда напълно ок. Държи се като човек, който е отпаднал честно.

# 943
  • Sunshine state
Е, как не са казали за кога е имунитета, като той важи за една седмица, а след тази седмица ги сливат. Сега решил за племето да мисли.. 🙄 Ами глупаво си беше решението.

# 944
  • София
Жалко за Любо. Беше добър и много балансиран играч, с приятен на фона на другите характер, и не на последно място, хубава гледка за очите. Не знам каква е работата с топчето, но след пъзела на Тошко срещу Влади, очакванията ми откъм продукция са под нулата. На този етап нямам истински фаворити, а няколко човека, които не искам да спечелят - Боби, Тошко, Йоана, Лазаринов, горе долу в този ред. Йоана наистина е много подмолно и долно създание, убеждавам се все повече. Борислав и Тодор са ми прости и неприятни, а Лазаринов е слаба работа. Другите са ми компромисен вариант. Като че ли Ваня бих приела най-радушно.

Общи условия

Активация на акаунт