💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 879
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 915
Здравейте,как се слага в спойлер?

# 916
Любо в "На Кафе"

Е сега.... топчето било така, па иначе.
Еми не е лъжа. Епизодът е наличен и всеки може да види.

Никъде не съм казала, че е направено нарочно и че продукцията лъже. Да кажем, че е излезнало по някакъв начин топчето, еми да го бяха оставили да го видим.

# 917
  • София
[  spoiler] тук пишеш ,но скобите са без пауза [/spoiler   ]

# 918

Поредният регистрирал се, за да ни отвори очите за победителя.
Не разбраха ли тия хора, че ние вече знаем, кой е неочаквания победител...Мая. Довечера ще я върнат в отбора на жътварите за подсилване.

# 919
Хора, нищо против, всеки си има мнение, обаче аз не разбирам как никой не видя тънкия замисъл на Лазаринката? За мен той снощи победи с чист късмет. Но това е друг въпрос. Влизам да напиша, че според мен ЕДИНСТВЕНАТА причина поради която избра предимството на племето, е че НЯМА да бъде номиниран.
В момента старите ловци ще се насочат изцяло към Чудомир, тъй като Катя има имунитет. Няма да се учудя и да стрелят по Йоанна. Лазаринов си е страхливец и се вижда всеки път, в който е застрашен - гледа като отровен, застава му една бучка в гърлото и едвам преглъща. И се държи с момчетата, не щото много го кефят, а защото е същата лепка като Симона - така избута до финала и няма кой да ме убеди в противното.

Абсолютно съм съгласана. Лазринчов избра предимство за племето, защото е почти сигурен, че така ще спечели и имунитета си...Никой няма да номинира Героя, нАли... Laughing

# 920
Сега реших да изгледам отново частта с топчетата, след като видях снимка от фейсбук, която беше постната тук.
Второто топче на Лазаринов влезе по средата. След това някакси топчето му се оказа в лявата дупка и остана последното да го вкара отново по средата..?! Интересно.

Може да питаме Любо в инстаграм дали е забелязал това с топчетата

# 921
Щеше да е яко да има някаква битка между отпадналите от сливането, и един да се върне за финала. Знам, че изглежда нечестно спрямо останалите, които бъхтят на реката. Можеха да сформират тайно племе както Минданао в Сървайвър 4 ... Ясно ми е, че не влиза в сценария на Тупарев, но ми е тегаво още, че Любака отпадна.

# 922
Дори да е имало нещо некоректно не мисля, че Любо би го казал. Освен ако питащият не му е много близък.

# 923
И на мен ми е доста тегаво, че добри играчи отпаднаха за сметка на хора, които не заслужаваха да стигнат до тук. Но такава е играта..

# 924
Чакам клюката в спойлер за победителя или за друго

# 925
След толкова мнения "жалко" и "най-достойния" реших да питам аз нещо друго ли гледах досега?! Не беше ли точно Любо този, който се дракаше с една особена злобичка с Иванка в резиденцията на няколко пъти? Тя може и да си го е заслужавала, но подобно поведение от мъж ми е неприемливо. Освен това ехидната му усмивчица снощи като разбра, че дуела е елиминационен, беше напълно убеден че ще спечели, съвсем ме загуби. Бях за Лазаринов и се радвам, че спечели. Тихо е, скромно момчето, не блесна с нищо досега, но ето че в решаващ момент запази по-добро самообладание.

# 926
Мисля, че друго си гледала, да 😀

# 927
Любо не се е дракал с Ивана, защото нямаше смелостта да го направи.
На мен много ми падна в очите, когато я номинира (малко преди сливането беше) и вместо като мъж да си каже, че я номинира, защото е слаб играч, почна да си изсмуква някакви нелепи оправдания. Тогава самата Ивана даже му се изсмя. Освен това говоренето на Вайс зад гърба (само в самостоятелните интервюта) също ми беше доста мишкарско.

# 928
Вече започвате да се поддавате на параноята. Защо им е на продукцията да лъже за топчето на Лазаринов? И Любо да си мълчи и да гледа как го гонят?! Няма такъв участник в предаването,който си би замълчал докато го прецакват;

Аз не мисля че ако има такова нещо, са го направили с цел да изгонят някой.По вероятно ми се струва че пак се е объркало нещо и се преиграва.От некадърност на продукцията е всичко.

# 929
Значи Тодор като си казва всичко ала "право куме в очи" бил простак, пък говоренето пред камера било мишкарско. Не може да ви разбере човек

Общи условия

Активация на акаунт