💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 888
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 900
Ей сега му изгледах отговорите поредния които има лошо мнение за Йоанна и добро за Катето.

# 901
Нормално е да не харесват Йоанна. Ние дето я гледаме по телевизора и не можем да я търпим (аз поне не мога, има хора, които по някаква странна причина я харесват), какво остава ако си там с нея. Малката ревла е ужасна - тя е по-гадната сестра определено. Аз лично трудно бих изтърпяла и Катя, но поне ще знам какво да очаквам от нея, докато малката гадина е...отврат.

# 902
ДжеритУ обаче е доста хлъзгавко.
Едно такова невинно и неориентирано уж, ама не ще да каже на кака си Ваня кого би номинирало. И що си мисли, че ако каже на Любо кого да номинира и ще я послуша като кученце?
Както и да е - Лазаринчо поразвали заговорите.

# 903
Браво на Лазаринката удари на място. И мен ме заблуди, че за нищо не става. Само, че трябваше да вземе имунитета, Сега само да не стане като на "не се сърди човече".
Аз пък не мисля, че Лазаринов чак за нищо не става.
Да, имаше няколко слаби моменти, но имаше и силни, които някак си останаха незабелязани като че ли, просто защото не се изхвърля като Борислав и Тошо.

# 904
  • София
Хора, нищо против, всеки си има мнение, обаче аз не разбирам как никой не видя тънкия замисъл на Лазаринката? За мен той снощи победи с чист късмет. Но това е друг въпрос. Влизам да напиша, че според мен ЕДИНСТВЕНАТА причина поради която избра предимството на племето, е че НЯМА да бъде номиниран.
В момента старите ловци ще се насочат изцяло към Чудомир, тъй като Катя има имунитет. Няма да се учудя и да стрелят по Йоанна. Лазаринов си е страхливец и се вижда всеки път, в който е застрашен - гледа като отровен, застава му една бучка в гърлото и едвам преглъща. И се държи с момчетата, не щото много го кефят, а защото е същата лепка като Симона - така избута до финала и няма кой да ме убеди в противното.

Като отпадна Любо направо ми се доплака. Това беше изключителен играч.Прекрасно момче, премерен, възпитан, с голямо сърце!  Не веднъж е показвал колко е способен, комплексен, хладнокръвен, умен. Беше удоволствие да го гледам и определено беше в моя топ 3.
Много тъжно ми стана как го чакаха Жътварите, особено Джери...Много жестоко от страна на продукцията да не им каже толкова много време. Утре ще има рев, ясно е, ама е нормално. Сигурно и аз ще си поцивря.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 11:26 от SpaceMeOut

# 905
Обаче, ако Любо беше стигнал на финал и се гласуваше от публиката, може би беше възможно да спечели.. Огромна подкрепа във фейсбук и инстаграм. Simple Smile

# 906
Любо е при Гала в момента.

# 907
Едно не може да му се отрече на Тодор, че винаги е много ентусиазиран и винаги е голям оптимист

Йоана забрави как се представи на кубчетата, че тръгнала разбор на чуждите игри да прави

# 908
От цялата работа ме изнервя най-много НЕЩОТО между двете сестри. Те или се мляскат като във филм за възрастни, или си скубят косите и крайни заключения - аз избягах в САЩ заради нея, имам автоимунно заболяване заради нея, аз нямам семейство заради нея...
Тодор ми е адски противен като човек и характер, но се раздава на макс в игрите.
Вайс се раздава в игрите, няма слабо място - плуване, бягане, сила...но такова скатаване като неговото няма. И се води винаги по нечий акъл. Първо Сюзън и Иванка, сега Тодор. Как веднъж нямаше свое мнение този човек...
Ваня ми е интригант, не я харесвам.
Харесвах Боби, но и той започна да ме дразни с изказвания.
Засега съм за Милен. Бях за Милен и Любо, но това снощи беше шок.
Иначе ако гледам обективно, на база показано в игри, виждам финална тройка Милен, Тодор и Вайс.
А как ми се иска Тодор да бъде елиминиран от Катя...Противна ми е, но ще бъде адски запомняща се битка Simple Smile

# 909
Сега реших да изгледам отново частта с топчетата, след като видях снимка от фейсбук, която беше постната тук.
Второто топче на Лазаринов влезе по средата. След това някакси топчето му се оказа в лявата дупка и остана последното да го вкара отново по средата..?! Интересно.

# 910
Вече почвам да мисля, че неочакваният победител е точно тоя фикус Лозаринката....
Всички други сръвнение с него ми се струват фаворити дори и сестрите.

# 911
Втора игра с топче за седмица. Днес може да търкалят билюри в пясъка. Rolling Eyes

# 912
  • London
Е сега.... топчето било така, па иначе.

# 913
Вече започвате да се поддавате на параноята. Защо им е на продукцията да лъже за топчето на Лазаринов? И Любо да си мълчи и да гледа как го гонят?! Няма такъв участник в предаването,който си би замълчал докато го прецакват;

# 914
Вече започвате да се поддавате на параноята. Защо им е на продукцията да лъже за топчето на Лазаринов? И Любо да си мълчи и да гледа как го гонят?! Няма такъв участник в предаването,който си би замълчал докато го прецакват;
Как бе? А весдесъщий, всемогъщий Юлиян?

Общи условия

Активация на акаунт