💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 892
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 855
Браво на Лазаринката удари на място. И мен ме заблуди, че за нищо не става. Само, че трябваше да вземе имунитета, Сега само да не стане като на "не се сърди човече".

# 856
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата! 🦋🌷
По-добре късно, отколкото никога! 😂

Гласувах за Милен и Ваня.
Любо беше добър играч, но Лазаринов се представи на ниво, така че заслужено победи.
Напоследък не изтрайвам цял епизод. Омръзнаха ми сестринските свади и етюдите на Тодор. Последният ми напомня на Панайот от Биг Брадър-обича монолозите, бие се в гърдите като една горилка, заканва се:" Ши видити ся вий, нищу ни сте видяли, ей, хихихаха...".

# 857
  • София
Най-добрата игра от началото на сезона до момента беше тази. А най-впечатляващата ѝ част за мен бяха отношенията между участниците. Нямаше шмекеруване, нямаше скатаване - чиста игра. Уважение един към друг.  И Лазаринов, и Любомир не са ми в списъка с фаворити. Никога не съм имала големи очаквания към някой от двамата. И това именно прави изненадата толкова приятна. Благодаря на тези момчета за което.

И сега какво? Четирима жълтуши и шест синки, които трябва да се изравнят. Може ли това да е моментът, в който Катя да отиде при жълтушите? Както стана дума, тя е с имунитет, не може да бъде номинирана. Но не значи, че не може да бъде преселена. И, ако това се случи, Тодор ще изпадне в амок, което бая ще го разконцентрира в самото начало на индивидуалните битки. Отделно, Катя няма да е предпазлива и примирена като Ваня. Катя е в състояние да го докара до лудост. И той ще полудее : )))
Ето, това ми се гледа със сигурност.

# 858
Имам спомени за спойлерите от Lina, която излезе права за Любо:
Скрит текст:
До края на седмицата отпадат Тодор/Вайс и Лазаринов. Милен е крайният победител, втори остава Боби. Много ми се иска да разбера как точно са подредени в топ 8 - но само в скрит текст, моля Simple Smile

# 859
  • Sunshine state
Скрит текст:
Дано да е верен последният спойлер, макар Ваня да я няма там, че няма са преживея някоя от двете космати кукумявки да се намърда на финала.
Жалко за Любо.

# 860
Играта беше елементарна. Най-елементарната елиминационна битка.
Не ми беше достойна нито за отпадане на силен участник като Любо, нито да се реабилитира Лазаринов за представянето си досега.
А когато се върна, разказваше смешните елементи с непресторен патос и въодушевление, сякаш за изкачване на Еверест става дума. Тогава ми се стори, че Борислав го репликира с ирония. Искало ми се е да е така, затова така съм го видяла.
Йоанчето с тия миглички е нелепа. То си има хубава приказка: На свинче, звънче.
Оставя малоумните коментари на неграмотни 20годишни подлизурковци, а трие по-предизвикателните - това говори кой има нужда от спокойствие и душевен баланс и какво още беше.

# 861
  • София
Аз не вярвам в тези изравнявания на бройки и щуротии. Прекалено сложно става, те там не са магьосници. Wink Много сложни врътки правите. Ясно е, че има няколко сюжета, които се следват и после според развитието... Но аз упорито няма да повярвам, че абсолютно всичко е сценарий и едва ли не всяка битка предопределена. Това не е WWE все пак. Няма такъв филм просто. Някои битки се нагласят, това е ясно, но не всичко и всички.
Моята прогноза аз вече я дадох на предната страница. Жътварите губят и двете битки тази седмица и още двама жълти гърмят. Явно и битката на съюзниците ще има цената на елиминационен дуел, иначе няма да излязат сметките 8 човека на финал от понеделник.
Един измежду Тодор/Вайс е пътник за мен, най-вероятно това и ще е дуелът, а жените ще са съюзниците. С една дума Тошко отпада, защото аз не съм го включил в моя финален топ 8 и Джери отпада от Ваня, уви. Не знам как ще се разпределят нещата там. Но става сложно ако предложат да си купят имунитет Тошко, Ваня и Джери. Вайс сам със себе си ли ще се бие?
Много любопитна седмица предстои. Simple Smile

# 862
Аз все пак мисля, че единят ден ще паднат рибарите.

# 863
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На Жътварите сега ще им е двойно по-трудно без Любо. Освен, че ще са сринати психологически, останаха само четирима.. Не знам как ще успеят да преборят Рибарите.

Няма да успеят.Според мен и на двете елиминационни битки Жътварите ще паднат.5v6 едва успяваха,а какво остава сега 4v6.
Бях за Любо,Лазаринков е Анна Мария и няма място на финал.

# 864
  • София
Изгледах едночасовото видео от 'лайва' на Ваня
Много ми хареса. Много обрана, чаровна, естествена. Дано да стигне финала, пожелавам и го, едва ли има по-заслужил от нея през този сезон ако гледаме комплексно игрите. Освен това като изключим плуването играе с лекота. Хубав глас, много хубаво пее.

# 865
Жътварите ще загубят едната битка (предполагам тази, която предстои). Но в четвъртък Рибарите ще паднат. Може и да са разменени, не знам, но и двете племена ще имат по 1 загуба. Иначе не виждам как ще станат нещата - сигурна съм, че Ваня и Джери ще са в топ 8, но ми се вижда малко вероятно (шансът клони към 0) Тодор и Вайс да отпаднат. Единият може, но и двамата - тц. От много време смятам, че един от двамата ще е аут преди обединеното племе и все още си държа на това, изключвам спойлери- просто чувство.

# 866
И остава рибарите 2 пъти да паднат хаха
Ехх мечти.

# 867
  • София
Чакайте да видим, в момента са 10 човека. 6 рибари и 4 жътвари, т.е. следвайки думите на Катя, че финалът ще е с 8 човека от понеделник, то значи в петък трябва да отпаднат двама човека. Има два варианта. На номинация да отиват по двама от съвет, както бе в първата част от сезона с трите племена и от тези 4 човека двама да се спасят и двама да отпаднат. Втория вариант е както досега само с по 1 излъчен от съвет, но тогава и битката на съюзниците трябва да се превърне в елиминационен дуел.
А иначе аз мисля, че Жътварите ще загубят два пъти, защото са останали 4 човека и защото ще са смазани и психологически. Едната игра на 90% са я загубили и заради предимството.
Ако се стигне до съвети в двете племена най-застрашени са Чудомир и Йоанна от Рибарите, а при Жътварите сякаш Вайс.

# 868
Мисля, че ако предлагат имунитет на жътвар, това ще е Тодор, защото на Ваня и Джери вече се предлагали. А да предложат такъв на 3 ма човека ми звучи невероятно. Не, че вярвам че Джери и Тодор и Ваня биха се възползвали ама ако се случи което е малко вероятно, няма да има интрига защото и без съвет Вайс отива на елиминации.
В инста на стори Амелия Мира доста хубаво се изказа за Любо и сипа на Лазаринов хаха.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 03:03 от biology girl55

# 869
... Йоанна, която ме блокира още първите дни, след като ѝ зададох въпрос, който не хареса

Звучи познато.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт