💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 899
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Едночасов? Ще гледам,няма как Simple Smile
Смайли,къде да отворя за видеовизитките-искам тази на Милен

# 556
  • София
Според мен Тодор ще се опита да привлече Ваня да гласуват заедно, защото са по двама от племе. Явно тя се колебае и за това я пита срещу него ли е. Което ме кара да мисля, че са загубили капитанския двубой и Тодор се подковава за евентуална загуба при следваща игра.
За жълтия екип на Катя е възможно и да е майтап от нейна страна или умишлена заблуда.

# 557
Преразкажете после най-интересното и важно от появата на Ваня в темата моля.

# 558
  • Испания

В края на първия пост на темата в скрит текст са линковете към постовете на Мари_Мар. Виж в първия епизод на предаването. Отделно не съм ги срещала.

# 559
От няколко дни ми изкачат в ютуб. Заповядай Simple Smile

# 560
Ваня за това какво мисли за сестрите: ''Катето много си я обичам. А за другата сестра...нищо няма да кажа''. Има напрежение там, щом Йоанна дори не спомена Ваня във видеото си.

# 561
  • Испания

Фейк имейлът, който е получила Ваня и чрез който са ѝ откраднали профила. В лайва обяснява подробно всчико, за да предпази хората. Полезно е всеки да го види.

По същия начин бяха откраднали профила на Симона Загорова. Преди време го обясни в едно интервю.

# 562
Според мен Милен е изключително възпитан и интелигентен човек, който е поне няколко нива над повечето участници, а между него и Тодор разликата е една цяла вселена. Не смятам, че мишкува и няма мнение, по-скоро отдавна е разбрал, че няма никаква полза от конфликти с хора, които не виждат по-далеч от носа си и не възприемат изобщо нова информация, без логическа мисъл. Освен това мисля че е много добронамерен и уравновесен като човек, затова и го харесвам. Определено би бил страхотен победител!

# 563
Тук има интересна трактовка.
Огърлицата дава имунитет от НОМИНАЦИЯ на племенните съвети. Нито повече, нито по-малко.
Логиката на това, че си финалист е, че никой не може да те номинира за елиминация последната седмица.
НО
Никъде,никой,никога не е казал, че огърлицата пази от директна елиминация.

Е какъв първи финалист ще си,  ако няма да стигнеш до финал?Не виждам логика в такова тълкуване.Ясно се каза,  че Катя е финалист.

# 564
  • София
Ванчето като Вайс-онази другата Simple Smile
Смайли,DebSs -благодаря ! Purple Heart

# 565
Хора гледайки сторитата на някои участници, лайфове и прочее. Оставам с впечатлението, че Катя е по харесвана от сестра си и това което е било в предаването далеч не е така както изглежда.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 17:03 от biology girl55

# 566
Моя фаворит така ли иначе си отиде. Надявам се поне Катя да иде при жълтите, вече прекалихс с тия сестри ски драми. С риск да ви вбеся за мен Йо е по силният играч чисто физически. А че и двете с Катя не ги слуша главата е ясно.
Всъщност от както Влади си тръгна ми е все тая кой ще спечели, ако трябва да избирам предпочитам да е жътвар, те са ми една идея по симпатични.

И ще седи цели два дена при жътварите?Безумно е два дена преди разпадането на племената да я пратят в фруго племе,  но не един път се убедихме в липсата на разум в това предавне,  така че всичко е възможно:)

# 567
Определено ми беше интересен лайва на Ваня - изгледах го набързо. Не е глупаво момичето, има добри разсъждения върху някои теми и съм съгласна с нея.

# 568
  • Испания
Хора гледайки сторитата на някои участници, лайфове и прочее. Оставам с впечатлението, че Катя е по харесвана от сестра си и това което е било в предаването далеч не е така както изглежда.

Гледам от самото начало абсолютно всичко, което публикуват и излъчват /с изключение на профила на Йоанна, която ме блокира още първите дни, след като ѝ зададох въпрос, който не хареса/. Това, че други харесват Екатерина, няма как да ме накара аз да я харесам. Няма как да се случи.

Ваня казва, че не знае защо не всички са имали визитки.

# 569
Ми пада си обидчиво момичето😁

Общи условия

Активация на акаунт