💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 915
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ми не. Не съм съгласна с разни модерни определения като "мишкува
А ако Милен е преценил, че Лазаринов му е 1 коалиционен глас, а Ники не, значи това си е част от социалната игра и не виждам лошо.
Ами точно тук е заровено кучето, де... защо не го каза като мъж, а го произведе в "комплексен играч"?

# 541
Лесно се прави справка в статистиката
Милен има 18 битки и 6 точки
Ваня има 19 битки и 19.5 точки
Как ни разбиха обаче теорията за симетрията ,а може и да не са още -днес ще го решим Smile
Това за мен е плюс за предаването.
Хубаво е, че не са напълно предвидими - така остава интересно.

# 542
Спойлер!
Скрит текст:
Спойлер!
Скрит текст:
Последен шанс!
Скрит текст:
Коментар от Фейсбук:
Скрит текст:
милен е #1. избраха го да победител защото е лекар и след пандемията всички лекари са герои в медиите и ще го използват за добър пиар. отказаха се от другото рекламно лице защото преди години работил като ескорт.

# 543
Скрит текст:
Ако се окаже вярно, да ходят да се застрелят. Ок за победителя, но причината е малоумна.

# 544
Кой е бил ескорт? 🤩

# 545
Ама той Милен е доктор колкото мен- търговец на фармапродукти????

# 546
  • Стара Загора
Ако спойлерът е верен, аз ще се радвам!

# 547
Милен е специализирал ортопедия, лекар си е. Друг е въпроса, че се преориентира професионално но всеки имя право на това поради една или друга причина.

# 548
Скрит текст:
Склонна съм да вярвам, че може да е той. В инстаграм като ги питат кой заслужава или кои са най-комплексни - почти винаги името му присъства в отговорите на другите, и то вероятно защото знаят кой е победил.

# 549
Оф и аз ли съм увредена, но Боби с тези къси набити крачка ми е като Чудо- не мога да разбера с какво са привлекателни, а като си опули и очетата и бляк...Ако Йо си го е харесала, не знам, не знам...
А, той и в темата има фенки, които се дразнят на Йоана, че му се хвърля на врата. 😸

# 550
Аз все още не вярвам на нито един спойлер.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 16:21 от FireWithin666

# 551
Жалко за отчасти загубената интрига, без да отварям спойлера мисля, че разбрах какво пише в него.

# 552
Вайс отговоря на въпроси в момента в инста.
Питат в кое племе би влязл ако има избор и посочи Рибари основно, след това Ловци. Казс, че жътварите щяха да са му последният избор.
Питаха го и за чувалите на реката, каза че са се ползвали от всички племена и не са били прани блякс.

# 553
  • София
Кафелате,
Ахам има го и този момент. Доста познати никове от темите за ИВ от първи сезон не ги вижам тук. Но някои от тях ги виждам в темите за Фермата. Но все пак набраната инерция ги държи в челото (все още), но сигналната лампична за Тупарев и сие е светнала и трябва да решат какво да правят с 3 сезон ако не искат да потънат още повече. Ако народа веднъж загуби доверие и смята, че го лъжеш, то край с теб.

Да не пускам второ мнение,
Относно социалната игра, нека все пак имаме предвид, че за жените е много по-трудно в този аспект. Мъжете винаги са се поддържали един друг с някои редки изключения. И много по-често жени са търсили гръб в мъжете, отколкото обратното. Много по-лесно е да си кротуваш като Милен и да не влизаш в конфликти. Ако жена прави така, няма да стигне много далеч, защото ще я разкарат при прув удобен момент на по-късен етап, а ако надига глава в игрите ще е още по-ранна мишена. Повечето добри жени участници в подобни формати залагат повече на хитрости, да създават лагери, да играят по-подмолно и защото са по-слаби физически и само с коалиции могат да продължат напред. Изобщо това е много сложна и обширна тема. Но не мисля, че е правилно да се приравнява социалната игра на Милен с Ваня. На Милен му е много по-лесно по ред причини да прилага на Пламен тактиката от първи сезон.

# 554
  • Испания

Лайв на Ваня отпреди малко.

За какво поговорихме:
- как ми хакнаха Инстаграм профила и как да се предпазите и вие от подобни неща;
- киберполиция;
- плитките ми (за които ще кача отделно видео как ги правя);
- естествено, че поговорихме за @igri.na.voliata.bulgaria, защото имате един куп въпроси за тях;
- попях мъничко (сами си го поискахте!)
- обичайните въпроси от лично естество.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 16:29 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт