💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 939
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 510
Ако отпадне жътвар на капитанската битка, може да преместят рибаря-капитан при жътварите. И това да бъде Йоана.

# 511
Аз малко започвам да се съмнявам, че Катя наистина е чак такава невротичка, каквато го раздава в скандалите със хората от племето.Та тя ако беше такова нервозно кюфте, на тия пипкави игри щеше да е мега зле. А тя се справя перфектно. Или е някакъв небивал феномен, или това с дърленето си е част от сценария, за да става УЖ интересно. Още в самото начало беше странно и това, че е йога инструктор, а изглежда доста далеч от дзен състоянието.

# 512
  • София
А наистина не разбирам разочарованието от Милен (като мой фаворит). Човекът е незлоблив, неконфликтен, физически чудесно подготвен. Сърцато играе, не саботира, не интригантства. Не забравя, че е лекар, при контузии на арената, видяхме, че винаги първи се притича, като най-близко до пострадалия, преди да дойде официалния лекарски екип.
С малко изключения си права за Милен, Илит!
Но е скатавка и често мишкува. Смелостта му стига само да критикува Катя /лесна му е, всички я критикуват/ и никого другиго! Хитряга със зверско чувство за самосъхранение!
И изведнъж този човек се оказва с различно мнение от мнозинството зрители по отношение на Лазаринов и започва драма от разочаровани мнения. И аз смятам Майонезко за по-добър от Лазаринов, но това, че Милен е на друго мнение, не ме разочарова.
Тук със сигурност не си права! И през ум не му минава, че Лазаринов е по-добър, още по-малко пък "комплексен играч", в какъвто лично той го произведе!
Държи/ат си го:  
1/ Заради още 1 глас    
2/ Защото ако остане с тях накрая е много лесен противник
Ако беше откровен, можеше да се обоснове с това, че са екип.
Наистина е хитряга !

# 513
И изведнъж този човек се оказва с различно мнение от мнозинството зрители по отношение на Лазаринов и започва драма от разочаровани мнения.
Напротив, има мнение, но не го изрази. Все без мнение, без позиция за да не влиза в конфликти...ами не ми допада.

# 514
Един днес, двама в петък може би ще отпаднат, което навежда на мисъл, че може би тази седмица ще са по двама номинираните от племената.
Не знам, има много варианти ,пандори-мандори ... Фантазията на сценаристите на Тупарев предполагам ще ни изненада Simple Smile

Иначе за днес аз залагам, че или Екатерина или Любомир отпадат.

Нали  има имунитет Катя тази седмица. Няма как да е тя.
Според мен ще са капитани Тодор и Чудомир и един от двамата ще отпадне може би
Екатерина има имунитет от номинация на племенните съвети тази седмица.

# 515
Сега си представям как с брат ми сядаме пред камера и разискваме личните си отношения и ме напушва смях отвсякъде. Сценарий и още как- дано са им платили добре. Мен ме забавляват.
Оф и аз ли съм увредена, но Боби с тези къси набити крачка ми е като Чудо- не мога да разбера с какво са привлекателни, а като си опули и очетата и бляк...Ако Йо си го е харесала, не знам, не знам...

# 516
Bengun, щом е казано, че Катя е сигурен финалист, то това означава, че е на финал, а не да има вероятност да я елиминират преди финала. Това са твои интерпретации, че не можело да бъде номинирана, но елиминирана - да тя не може, но и не може да я елиминират преди финал.

# 517
  • Козлодуй
Ха! Погледам анкетата и виждам, че Ваня има по-малко гласове от Милен !?
Да и по-шокиращото за мен е, че Катя има повече гласове от Чудомир - направо нямам думи Simple Smile
И аз гласувах за Ваня, Милен и Чудомир и искам добър човек да спечели Simple Smile
От сестринската драма ми се повдига вече, страшно много съжалявам че Ники майонезата не се събра и да я победи тази Катя - с огърлицата ми прилича повече на циганка и от Тодор като беше с нея

# 518
  • София
Аз допринесох за този факт с 1 глас! Joy

# 519
Bengun, щом е казано, че Катя е сигурен финалист, то това означава, че е на финал, а не да има вероятност да я елиминират преди финала. Това са твои интерпретации, че не можело да бъде номинирана, но елиминирана - да тя не може, но и не може да я елиминират преди финал.
Така е, мое предположение е Simple Smile И наистина Ралица каза, че е първия финалист Simple Smile
Иначе от Продукцията всичко могат Simple Smile
И огърлицата не пази от "внезапна" смърт Simple Smile Вижда ми се красиво като сценарии едно такова отпадане Simple Smile

# 520
Сега си представям как с брат ми сядаме пред камера и разискваме личните си отношения и ме напушва смях отвсякъде. Сценарий и още как- дано са им платили добре. Мен ме забавляват.
Оф и аз ли съм увредена, но Боби с тези къси набити крачка ми е като Чудо- не мога да разбера с какво са привлекателни, а като си опули и очетата и бляк...Ако Йо си го е харесала, не знам, не знам...
Много си е харен Simple Smile Секси е и се държи достойно. Не е някакъв гьон като Тошо.Тя пък Йоанна защото една стройна, висока и с едни дъълги крака. НИдей, нИдей...
Чудото и то е харно - равноувесено, спокойно...Е, малко е като облъчен и почти не мигва, но заради добрия характер му прощавам.

# 521

А това защо е учудващо. Ваня е силен играч, ама с нещо отблъсква от себе си. Поне аз така го усещам.

# 522
  • Брюксел / София

А това защо е учудващо. Ваня е силен играч, ама с нещо отблъсква от себе си. Поне аз така го усещам.

Предимно с глупост.

# 523
Имах надежда, че няма да гледам сестрите до самия финал (поне не двете заедно), но уви...май ще се наложи да ги изтърпя още малко. Това предаване стана смесица от Биг Брадър и Съдби на кръстопът - панаири и евтин сеир.
И аз леко се учудвам, че Милен е събрал повече гласове, но нищо де. Ще видим какво са ни подготвили. За мен фаворит си беше и си остава Ваня, всеки друг е компромисен вариант, дори Милен.

# 524

Ваня защо е Ванеса и с някаква странна фамилия? С тези пирографисани панделки на хубавите крачета, с изкуствените мигли на спортна арена. Уважения за спортните качества, но носи някаква простотия в себе си, тежък комплекс, който я кара да лази по върховете като спайдърмен. Няма самочувствие. Като невинно дете минало през публичен дом ми е. Ако се отърве от поне част от тези бразди върху себе си ще е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт