💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 986
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 525
Да, имунитета предпазва само от номинация, но освен това и казаха че е сигурен фииналист. Така че няма как да отпадне днес дори да е капитан

# 526
  • София
Ха! Погледам анкетата и виждам, че Ваня има по-малко гласове от Милен !?
А това защо е учудващо. Ваня е силен играч, ама с нещо отблъсква от себе си. Поне аз така го усещам.
Защото Ваня има далеч по-"мъжко" поведение от Милен и е далеч по-добра от него!
А и много индивидуални битки спечели. Всъщност Милен колко спечели? Наистина не помня!
 Но всеки има право да харесва или не, когото и да било! Просто се изненадах!

# 527
Ха! Погледам анкетата и виждам, че Ваня има по-малко гласове от Милен !?

А това защо е учудващо. Ваня е силен играч, ама с нещо отблъсква от себе си. Поне аз така го усещам.

Предимно с глупост.

И престорено поведение, което също е в резултат от глупост + амбициозност

# 528
Ейй, все се хващате за миглите на Ваня. Какво толкова ви пречат?!
Ванеса Сиймор й е сценичния псевдоним. Истинското й име е Иванка, но не си го харесва и за това предпочита Ваня.

# 529
Ако Ваня беше "добър човек", нямаше да е аутсайдер и в двете племена.
Предполагам, че много неща не са излъчени, с които е настроила хората срещу себе си. Но и излъченото е достатъчно да стане ясно, че и куца социалната игра. Което в един социален експеримент е кофти. Пак е по-екипна от Юлиянчо, да се свети името му.
Или и нея всички я мразят, защото е силен и комплексен играч? Да не е по-силна и по-комплексна от Докторчето или Веждата, а те досега нямат и 1 глас на номинация, независимо в кое племе са. А тя - 2 пъти пълно мнозинство. И имала спечелени битки - ами ще има, като я мятат на елиминации.
Та и аз не гласувах за нея.
В допълнение, монокинито край басейна и "стратегическият" флирт с Боби бяха дъно. Няма как да ми е фаворит.

# 530
Че аз гласувах откровено на майтап и трите опции. Smiley Обаче гледам още 2 гласа за Великата Лазаринка! Дай, дай Момче! Сигурно майка му и баща му са си направили профили в мамата.

Аз забравих да каже, че снощи изживях най-големият съспенс в Игрите заради 1 топче. Беше супер напрегнато, направооо стисках лъжица и несмеех да бръкна в буркана с течен шоколад за успокоение.

Димо: И така Йоанна успешно предаде топчето на дясната си ръка! Smiley

# 531
  • София
Ха-ха,да-Катя е единствената,която оцени това произведение на ювелирното изкуство,много му се радва.
Тошко за мен продължава да си е комичен образ.Вчера така се хилих с него-те изостават,той с мръсна газ носи топчето,което пръв трябва да подаде на Ваня! Simple Smile ,обаче успява и да "духне" на топчето на Катя и да спретнат мини-диалог.И го урочаса пустото топче Simple Smile
Продължавам да мрънкам,че така галопират на финала,при положение,че имаха и напуснал участник-Ивана.
Обединеното племе би трябвало да е най-интересната част от играта-да има драми,стратегии,зрелищни дуели,а то..
Фермата стартира заедно с Игрите,обаче финалът ще е на 12-ти декември...
Много прозрачни ще станат,ако сложат Катя капитан-това се случва все в решителни моменти-първо избра кое племе да се разпадне,сега да не реди пак тя финалистите,уф

# 532
Йоанна не са я номинирали, защото прави мили очички и играе роля пред всички. Уж мъничка и добричка, а няма по-злобно същество. Но вече всички я разкриха и не й остана един приятел от шоуто. Защо ли?! Докато Ваня е в добри отношения с всички, дори с Тодор и Симона.

# 533
Миглите на Ваня и дупето на Джери са доста коментирани в тази тема Grinning
И мен ме дразнят някои неща във Ваня, определено не е перфектна. Но като играч е по-добра от Милен и Йоанна. Писала съм много пъти защо смятам така, никого не карам да се съгласява с мен Wink

# 534
Лесно се прави справка в статистиката
Милен има 18 битки и 6 точки
Ваня има 19 битки и 19.5 точки

# 535
И аз съм писала, че Йо ми е отврат в топ3, но моята антипатия не променя фактът, че съотборниците си я пазят, а Ванчето е на пангара.

# 536
  • София
Ми не. Не съм съгласна с разни модерни определения като "мишкува". Ако човек прецени, че спорът с отсрещните е излишен, не виждам защо да влиза в ненужен спор. Дали би могъл Милен, Вайс, Супермен, или дори собствената му майка на Тодор, да го убеди, че жените не са някаква втора ръка хора, и че тези игри специално далеч не са само силови, за да твърди, че жена няма място на финала? Не мисля.
Затова е и излишен такъв спор. А ако Милен е преценил, че Лазаринов му е 1 коалиционен глас, а Ники не, значи това си е част от социалната игра и не виждам лошо. Миналата година Радостина добута доста далеч почти само така.
Общо взето, наистина се искат комплексни качества, за да си победител в такава игра. От така предложените кандидати, това е моят фаворит. Стискам му палци.

# 537
И дори без да гледаме статистиките - Йо-то се дъни доста често (или всеки път) като играе срещу 1 човек или повече. В отборните игри също има издънки. А Милен е комплексен играч, но с нищо кой знае какво не изпъква. Имал е силни моменти, но и доста често издиша.
Всеки с мнението си. Стискам палци на Ваня.

# 538
И аз това се замислих респект за Ваня и спортните й качества обаче нещо в нея така и не ми допадна.
Усещам някакво лицемерие в нея, умее да се нагажда. С Тодор уж не се понасят но му приглася, уж се приема за аутсайдер но все седи на високо, все е сред силните на деня. Иначе за мен в най добре подготвената жена във формата, и от сегашните и от първи сезон. Ако гледаме само като качества на арената за мен тя е напълно заслужила да спечели.
Някой спомена че може би държанието на Катя е роля аз също го смятам до някъде, защото се държи доста адекватно по време на игрите, умее да мисли. Мисля, че в думите й дори при номинации има винаги логика, Йо ми изглежда доста по избухлива и със емоционални проблеми. За мен извън драмите и прочее и двете сестри са добри играчи, като Катя чисто физически отстъпва на Йоанна.

# 539
  • София
Лесно се прави справка в статистиката
Милен има 18 битки и 6 точки
Ваня има 19 битки и 19.5 точки
Как ни разбиха обаче теорията за симетрията ,а може и да не са още -днес ще го решим Smile

Общи условия

Активация на акаунт