💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 976
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 495
Аз също не разбрах думите на Тодор от промото. Кога, как и защо може да се падне срещу Ванчето? Днес ще видим.

# 496
  • София
Да,аз снощи мислех по друг начин,но си спомних ,че при Гала ли,къде ли били казали,че ще се случи нещо около сестрите в капитанската битка.Така че в тази връзка започнах да въртя около тях.А може Катя да е победила някой жътвар и те остават 4,тя е с имунитет -не е застрашена и я местят при жълтите,ще видим.

# 497
  • ВАРНА
Катя има имен ден днес.

# 498
Не мисля, че Йоана заслужава този триумф, да бие Тошко на пъзел, да му натрие носа и т. н. Ако някой е заслужил, то тов е Ваня и никой друг. Един вид, да завършат, както започнаха Wink Така че, аз се надявам никоя от сестрите да не се изправя и да не побеждава Тодор. Те не заслужават!

# 499
Аз не го намирам за триумфално ако Йо или Катя бият Тошко на пъзел; Ми то вероятността това да се случи е 85% и без да сме проверили;
Бият ли го обаче на друга игра-това е триумф!

# 500
Един днес, двама в петък може би ще отпаднат, което навежда на мисъл, че може би тази седмица ще са по двама номинираните от племената.
Не знам, има много варианти ,пандори-мандори ... Фантазията на сценаристите на Тупарев предполагам ще ни изненада Simple Smile

Иначе за днес аз залагам, че или Екатерина или Любомир отпадат.

# 501
Не можах да гледам, може ли с две думи защо Йоана пак цивреше и се оплакваше, че заради Катя била заминала Америката и защо Катя не заслужава да е на финал?

# 502
Моя фаворит така ли иначе си отиде. Надявам се поне Катя да иде при жълтите, вече прекалихс с тия сестри ски драми. С риск да ви вбеся за мен Йо е по силният играч чисто физически. А че и двете с Катя не ги слуша главата е ясно.
Всъщност от както Влади си тръгна ми е все тая кой ще спечели, ако трябва да избирам предпочитам да е жътвар, те са ми една идея по симпатични.

# 503
  • London
Вярно е, че ИВ се държат в  рейтинга благодарение на инерцията.
Вярно е, че Фермата има малко по-висок рейтинг, отделно за първи път Фермата печели по рейтинг срещу продукция на Тупарев ( ББ,ВБ,ИВ).
Ако не се променят нещата сериозно в сезон трети може и да няма четвърти според мен.

Аудитория 18-49, Сеп 2020
Скрит текст:
Ти да видиш, а аз точно от 2 седмици спрях да гледам Фермата след плътно гледане всички сезони досега. Догодина няма и да ги почвам. Живи и здрави да са.

Игри на волята на този е етап е по-приятно предаване. Онова беше хубаво някога, но стана наистина пошло....

# 504
  • София
Сега се сетих какво не ми харесва у Йоанна. Като някоя тетка е като поведение и дуднене.
Не е цвете Катя, зле е с нервите жената и както отдавна писах, много ѝ съчувствам, защото иначе коментарите ѝ са винаги в целта. Обаче сестра ѝ е страшно натоварваща. Това непрекъснато намилане с наставнически тон е ужас. Все едно някоя стринка поучава подрастващ хлапак. Спри се малко, бре жена, срещу себе си имаш възрастен човек, не дете. Вече съм почти сигурна, че нарочно провокира Катя. За толкова години съвместен живот човек се научава как да успокоява другия, как да тушира напрежение, как да издразни другия, за да започне скандал.
Аз, дето гледам отстрани и само показаното, виждам, че Катя може много да "бъде водена", ако искаш да е мир. Но не. Йоанна иска друго според мен. Затова и се издразни на имунитета ѝ. Затова и пак подпали спор.

А наистина не разбирам разочарованието от Милен (като мой фаворит). Човекът е незлоблив, неконфликтен, физически чудесно подготвен. Сърцато играе, не саботира, не интригантства. Не забравя, че е лекар, при контузии на арената, видяхме, че винаги първи се притича, като най-близко до пострадалия, преди да дойде официалния лекарски екип.
И изведнъж този човек се оказва с различно мнение от мнозинството зрители по отношение на Лазаринов и започва драма от разочаровани мнения. И аз смятам Майонезко за по-добър от Лазаринов, но това, че Милен е на друго мнение, не ме разочарова. Сигурно ако има възможност, би могъл и с примери да се обоснове. Дори си мисля, че може пък и аз да не съм догледала нещо, знам ли на какво набляга продукцията и всичко ли ни показват.

Може и да съм непоправима романтичка, но искам "добър герой" за победител. Давай, Миленски!

Чудо също ми се вижда добряк.

Гласувах за тях двамата и Ваня.
Тя ми е много елементарна и плоска като образ, но също е незлоблива и се представя страхотно в игрите.

# 505
На мен любимци са ми Любо, Ваня и Милен. И тримата са много готини хора, умни и добри играчи и според мен всеки един от тях заслужава да спечели. Достойно представяне от тяхна страна!

# 506
За мен, Милен не вярва, че Лозаринката е по силен от Майонезата.
Просто му е по удобно да е с него на финал.
Милен има качества, макар че на мен не ми е блеснал в някоя игра, не съм го запомнилa с нищо смятам, че е силен играч. Но за мен е и прикрит, когато Тодор беше в отбора му мълча въпреки, че виждаше, че Тодор не се държи добре. Милен предпочете да си мълчи и да мишкува.
Затова казах искам да ги видя с Фикуса и Боби пак в отбор с Тодор убедена съм, че пак ще мълчат и ще му козируват.

# 507
  • София
Ха! Погледам анкетата и виждам, че Ваня има по-малко гласове от Милен !?

# 508
Един днес, двама в петък може би ще отпаднат, което навежда на мисъл, че може би тази седмица ще са по двама номинираните от племената.
Не знам, има много варианти ,пандори-мандори ... Фантазията на сценаристите на Тупарев предполагам ще ни изненада Simple Smile

Иначе за днес аз залагам, че или Екатерина или Любомир отпадат.

Нали  има имунитет Катя тази седмица. Няма как да е тя.
Според мен ще са капитани Тодор и Чудомир и един от двамата ще отпадне може би

# 509
Относно мълчанието на Милен спрямо Тодор, а и спрямо Йоанна и Катя ,смятам,че е по-скоро, защото вижда ,че с тях спор не се води и би било уморително, натоварващо и безпредметно/непоправими са и тримата/

Общи условия

Активация на акаунт