💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 82 040
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 480
Ами как тогава си сигурен финалист ако не те пази?

# 481
Ами как тогава си сигурен финалист ако не те пази?
Логиката на това, че си финалист е, че никой не може да те номинира за елиминация последната седмица.
Тоест по "нормалните" правила те прави "сигурен" финалист.

# 482
Няма да пратят Катето вкъщи, спокойно. Нали трябва да гледаме още 1 седмица цирк Wink

# 483
Че тоя имунитет, едва ли й е даден случайно. Сигурно има правило от продукцията да не я избират за капитан.

# 484
А веднъж :"Браво, бе, Иванкееее!"
Това ми беше любимото.. Много се смях тогава Joy

# 485
На мен па ми липсва тоя образ

# 486
  • София
Сега да изложа моят сценарий за довечера. Simple Smile
Сестрите по сценарий спретват мега скандал.Кой беше там пуска репликата-трябва да ви разделим.
Казват им,че капитан трябва да е жена.Джералдин се изправя срещу Катя и я побеждава.
Тя е с имунитет и отива при жътварите.Джери е следващата сигурна финалистка.
Така никой няма да може да гласува срещу тях.Ако Тодор не обеси Катя,става пътник.Пада от жена на пъзел и всички си отдъхват Simple Smile

# 487
Спойлер

Скрит текст:
Ако тази вечер отпадне Тодор, очаквайте Любомир да е победител, защото момичето, което разпространяваше тази информация каза точно така
.

# 488
Тъй като го гледам, Николай е свил дрехите Grinning

# 489
В писмото за Капитан пак ще има изисквания - спокойно! Няма да е капитан жена. Стига сте я мислили Катя, тоя кич тъкмо ѝ се връзва на стайлинга, нека го поноси. Wink

# 490
Аз пък искам днес да отпадне 1, а не да се разместват в племената. Няма време Катя да ходи при Жътварите, няма и много смисъл. Искам днес да си ходи някой от тези тримата - Тошо, Лазаринов, Йоанна, но предполагам, че ще е Тошо/Любо/Вайс.

# 491
  • София
Е нали Катя каза,че е в топ8 -сега не знам тя ли го реши,те ли й го казаха.Ако е така,то действително трима трябва да отпаднат тази седмица.И аз не искам всичко да гравитира около капризите на Йо-искам да се разпаднат ловците,не искам да съм в едно племе с Тошко,искам да съм в едно племе със систъра,не искам да съм в едно племе с нея...кошмар просто.
Ами чух тази реплика не знам от кой-Трябва да ви разделим и направих сценарий,тъп ,но сценарий.

# 492
Може да ги разделят като направят Йо-то капитан и тя вземе, че отпадне. Fingers crossed Simple Smile

# 493
Май Боби го казваше това за разделянето, но не съм съвсем сигурна. Аз имам друго предположение... Нали Тодор в последно време все показва неревли, та се надявам да е паднал от жена ревла Smirk  Кой реве най-много? Йоана... Ама от който и да падне все ще съм доволна.

# 494
"По-добре да ви разделим вас двете" - Боби го казва Simple Smile

А Тодор май казва нещо от сорта на "Искам срещу Ванчето да се падна..хехехе" - интересно защо ли? Дано него да са го направили капитан.

Общи условия

Активация на акаунт