💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 901
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 465
  • IT
Скрит текст:
Тази снимка е показателна. Екатерина колко е сама...Мен ми е тъжно за нея.
Педя човек веднага е използвал случая да се метне на врата на Боби.

За нищо не е показателна, Екатерина сама ги изгони и каза да не я гледат, след като изпускаше няколко пъти топчето.

Коментрианата  снимка е от победата, а не когато слагаше топчето.

# 466
Абе това малкото да не е хлътнало по Бобката?
И затова да драматизира толкова, че сестра й не се разбира с него?
Ся, вярно, че Боби си е отвсякъде обект за точене на лиги, ама чак от сестра си да се отречеш...наистина доста ще да е лапнало куршумчето.
По същия начин ми е малко смешно ДжералдинЯ как се прехласва по Любака. Всеки път като направи нещо както трябва, изписква: "Браво, бе Любоо!" и винаги тези думи с една и съща интонация. Чак ми е малко жал за Любо. Това, щото ми е слабост сигурно... Wink На кака хубавото момче.

# 467
Вярно е, че ИВ се държат в  рейтинга благодарение на инерцията.
Вярно е, че Фермата има малко по-висок рейтинг, отделно за първи път Фермата печели по рейтинг срещу продукция на Тупарев ( ББ,ВБ,ИВ).
Ако не се променят нещата сериозно в сезон трети може и да няма четвърти според мен.

Аудитория 18-49, Сеп 2020
Скрит текст:

# 468
Завиждат си сестрите?! Имам чувството, че още докато оператора натиска копчето и двете вече се хилят като зелки...Толкова фалш и изкуствени скандали за един хонорар! Но всичко това тотално изнерви не просто един отбор, а в средата на шоуто всички останали играчи, влезли със собствени сили да играят "социалната игра на Воля" без братя, брат'чеди и продукция.
Бях попаднала на някакво интервю в което мис умница си комункирала с Вайс и Сюзън и с никой от Ловците. Т.е. с хора на които не успя да досади със сополивата си игра.

Дяволо, към Фермата се завърнаха фенове от предни сезони, плюс нови такива - скучаещи тази есен на които им липсват риалитата.
При Игрите се получи обратното. Загубиха зрители от първи сезон, този продължават да губят, защото отново залагат на шоу, а не на състезание. Съответно интереса пада.

# 469
Смятам, че Йоанна се държа така и одумва сестра си пред мъжете, с цел да покаже дистанция от нея и да спаси кожата от евентуални номинации.

# 470
Фермата няма да гледам каквото и да ни предложат от продукцията И и А;
Игрите е добре да ги има,защото са за предпочитане като формат пред ББ и Фермата;

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 10:55 от Наоми

# 471
Ся, вярно, че Боби си е отвсякъде обект за точене на лиги, ама чак от сестра си да се отречеш...наистина доста ще да е лапнало куршумчето.

По същия начин ми е малко смешно ДжералдинЯ как се прехласва по Любака. Всеки път като направи нещо както трябва, изписква: "Браво, бе Любоо!" и винаги тези думи с една и съща интонация. Чак ми е малко жал за Любо. Това, щото ми е слабост сигурно... Wink На кака хубавото момче.

То от такава идиотска сестра да се отречеш, за такъв.. аслъ.. обект!  - какъв е проблема.  Wink

За Джерката - ти сега ли се включваш да гледаш? Тя си вика със същия ентусиазъм на всички (особено на Влади), веднъж дори викаше - браво бе Тошеее!

# 472
Скрит текст:
Тази снимка е показателна. Екатерина колко е сама...Мен ми е тъжно за нея.
Педя човек веднага е използвал случая да се метне на врата на Боби.

За нищо не е показателна, Екатерина сама ги изгони и каза да не я гледат, след като изпускаше няколко пъти топчето.

Коментрианата  снимка е от победата, а не когато слагаше топчето.
Напротив, точно от слагането на топчето е. Боби и Чудомир седяха на бъчвите с гръб, и в момента който Димо каза край, те скочиха и отидоха вкупом да се прегръщат.

# 473

То от такава идиотска сестра да се отречеш, за такъв.. аслъ.. обект!  - какъв е проблема.  Wink

За Джерката - ти сега ли се включваш да гледаш? Тя си вика със същия ентусиазъм на всички (особено на Влади), веднъж дори викаше - браво бе Тошеее!
А веднъж :"Браво, бе, Иванкееее!"

# 474
Скрит текст:

То от такава идиотска сестра да се отречеш, за такъв.. аслъ.. обект!  - какъв е проблема.  Wink

А веднъж :"Браво, бе, Иванкееее!"
Вчера Бе-кането мина на ново ниво, Любомир от Любо стана на ЛюБЕ Simple Smile

# 475
Абе и друите бравосва, ама Любенцето най-много.
Най-искрено й се получава сякаш.

# 476
много противно подвикване и глас. и аре бе, машинкаааа!

# 477
  • Варна
Ако утре Катя е капитан и загуби битката..?
Не мисля че ще им кажат, че има вероятност капитана да отпадне...
И аз си мисля, че няма да им кажат предварително. По това, което има в писмото като условие за играта:
Рибарите ще изпратят Екатерина
Жътварите Тодор, защото той ще иска да ги гази Simple Smile и да покаже колко е велик.
Оле, ако това стане, ще е епична битка. Само искам да видя израженията на лицата на двамата капитани.
И Екатерина успява да победи Тодор....

Това е моят сценарий за капитанската битка....
Катя нали е с имунитет за финала, а те казаха , че загубилия отпада автоматично.

# 478
Най-странното е, че тя иначе боботи като говори. И като се изписка така неистово с тънко гласче, в един момент се чудиш изобщо кой крещи. И смехът й е много особен. От жените съм твърдо за Ваня.

# 479
Тук има интересна трактовка.
Огърлицата дава имунитет от НОМИНАЦИЯ на племенните съвети. Нито повече, нито по-малко.
Логиката на това, че си финалист е, че никой не може да те номинира за елиминация последната седмица.
НО
Никъде,никой,никога не е казал, че огърлицата пази от директна елиминация.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 11:36 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт