💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 633
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 200

Втрещена съм колко безполезно може да е такова мускулесто същество.
Какво може всъщност Борислав освен да дуе перки???
Е, как какво - да си оправя прическата Joy

Аз сериозно питам. Той докато си отреже филия хляб и вече черния му дроб е в криза, белия му колабира, далакът му е пред взрив.

# 1 201
Кой еказал, че ще бъдат 8 на финала. Тъпарев си прави каквото иска, така че може и финалът да е променил тази година. Кутия на Пандора нямаше, но може да има 9 финалиста:smiles:Smiley

# 1 202
Въпросът не е прав ли е или не Тодор, а че първо и казва, че е лицемерка, след това казва, че заслужава да победи.
Е, ми, то едното не пречи на другото. Заслужава да победи, защото има качества за игрите, лицемерка е, ами..., защото си е лицемерка Simple Smile
Е, той поради същата причина (че е лицемерка) казва, че Ваня не заслужава да спечели. Последно? 🤣🤣🤣

# 1 203
Знам, че Тодор е женен ама между него и Ваня такива искри прехвърчат биха били хубава двойка.
Скрит текст:
Браво на Джери гласува умно.
Боби, Чудо и Милен бяха слаби може da са здрави ама на подобни скоростни игри жътварите са по добрите.
С Любо и Влади бяха победители според мен
Браво на Фикуса, но аз така и не мога да го харесам. И е прав мъжа на Смайли че сега се е сетил да играе. Интересно къде спа досега
А и за мен Фикуса продължава да бъде от слабите играчи.

В един от лайфовете на Тошко (Смайлис, благодаря, че ги споделяш с нас Flowers Hibiscus ), като го питаха за Ваня, той коментира, че нещата не са точно така, както изглеждат и намигна. Не разбрах какво точно има предвид, може би просто се прави на интересен.

# 1 204
  • София
Тодор за Лазаринов: "Ше го фана и ше му напраскам шамарити... черен пе*д*р*с..."
Той така е свикнал - като не може по друг начин, с шамари.

# 1 205
  • Испания
chudomir_grigorov

Изненадата на сезона: @nikolay_lazarinov България 🇧🇬

След победата над лидера Любо, днес той изяде всички от жътварите и ни спаси от съвет! 👊👊

АЙ, ЛАЗАРИНИ !!!

vaischo

За тази битка мога да напиша много, обаче няма да философствам много. Беше една от любимите ми и според мен една от най-тежките. Тактиката от втория рунд беше успешна, но Рибарите за наше съжаление го разбраха и ни я откраднаха, но това си е напълно по правилата. Лично според мен единственото нещо, което ни делеше от победата беше липсата на @thefit.eng. Не мисля, че можеше да надиграем @nikolay_lazarinov в директен сблъсък, но определено щяхме да ги надхитрим и в 3тия рунд. Рибарите показаха, че са по-комплексния отбор, обаче войната за нас не е свършила докато още сме там 😈.

nikolay_lazarinov

Нямаше как да спечелим, ако не играхме като един на арената, дори в тази битка стратегията беше от огромно значение.

ПС. Важно е да си пантера... 😂
.

# 1 206
Май на жътварите пъзела е по-изграден от на рибарите...
Ама каквото са решили сценаристите - това ще е.
Може би това е момента на двубоя  “Табуретката-Американ гъъърл“ и избухването на омразата му след падението му? Малеййййй! Утре съм първа писта пред ТВ-то!

# 1 207
  • София
Ние тук нагласяме нашите си прогнози спрямо казаното от куку Катя, която се изхвърли, че финалът ще е с 8 човека. От продукцията не са казали такова нещо, но явно са казали на самата Катя и тя го каза на племето си и бе излъчено в ефир.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 22:55 от Diavolo

# 1 208
  • София
Жалко, надеждата ми Тошо да падне от Катя е все по- малко осъществима.
Освен ако не оцелее в петък, но ми се вижда малко вероятно.

# 1 209
Утре по изключение ще съм за Жътварите. Не искам дуел Ваня - Тодор. Откъде тази увереност тук, че Ваня ще бие Тодор? Стига моля ви се. Тодор е сериозен фаворит, освен ако не знаете някакви спойлерски новини. Ей за това не обичам тези неща, но поне в момента съм една идея по-спокоен, но все пак не искам такъв дуел. Тодор е сред най-добрите играчи този сезон, това би било възможно най-лошата ситуация за Ваня.
Ако си гледал американския сървайвър знаеш, че има нещо наречено "edit". В реално време бих се притеснявала Ваня да се изправи срещу примата, но гледайки монтираните епизоди категорично не.

# 1 210
Сценария за утре е ясен. Жътварите и утре ще паднат, ще има пак търг сигурно за гласове на който ще го спечели Джери, защото тя в момента има най много жълтици и тя ще номинира Вайс за да спаси кожата на Ваня. Ето и откъде Вайс казваше, че Джери го е предала и в петък сигурно ще гледаме дългоочакваната битка между Вайс и Тодор на която аз ще викам за Вайс от колкото за този плъх Тодор.

# 1 211
Diavolo и аз това се чудя ако няма пъзел нещо за баланс не виждам Ваня да победи Тодор. Малко ми идват в повече тия истерии как Ваня или друга жена щяла да го бие. Всичко зависи от играта, но за мен Тодор и Вайс са може би най добрите чисто игрово там, явно много от пишещите не знаят колко са здрави и на тренирани в бойните спортове. Възможно е Тодор ако отпада (не знам отпада или не), въобще да не е отпаднал от жена. Нека не забравяме, че утре може и рибите да паднат и да номинират Чудомир ако продължа ловджийската коалиция.

# 1 212
Сценария за утре е ясен. Жътварите и утре ще паднат, ще има пак търг сигурно за гласове на който ще го спечели Джери, защото тя в момента има най много жълтици и тя ще номинира Вайс за да спаси кожата на Ваня. Ето и откъде Вайс казваше, че Джери го е предала и в петък сигурно ще гледаме дългоочакваната битка между Вайс и Тодор на която аз ще викам за Вайс от колкото за този плъх Тодор.
И на мен ми се върти нещо подобно в главата! Дано!

# 1 213
Винаги съм опровергавал хората, които твърдят, че има нещо нагласено в предаването. Но тази седмица просто си личи побутването на Лазаринов. Не ме разбирайте погрешно, той днес се представи супер, но... Ми е много чудно как цял сезон дърпа племето си назад и въобще не се забелязва, а в предпоследната седмица го превръщат в герой - печели капитанска битка, изиграва ключова роля в номинационната и на всичкото отгоре разказва лична история за бизнеса си. Ее, не мога вече да отрека, че има намеса от сценаристите и режисьорите...

# 1 214

Джери няма за какво да наддава обаче. Никой няма да я номинира, ако Ваня може да бъде номинирана.

Общи условия

Активация на акаунт