💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 640
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 215
Сценария за утре е ясен. Жътварите и утре ще паднат, ще има пак търг сигурно за гласове на който ще го спечели Джери, защото тя в момента има най много жълтици и тя ще номинира Вайс за да спаси кожата на Ваня.
Тодор има повече жълтици от Джери.

# 1 216
  • София
Винаги съм опровергавал хората, които твърдят, че има нещо нагласено в предаването. Но тази седмица просто си личи побутването на Лазаринов. Не ме разбирайте погрешно, той днес се представи супер, но... Ми е много чудно как цял сезон дърпа племето си назад и въобще не се забелязва, а в предпоследната седмица го превръщат в герой - печели капитанска битка, изиграва ключова роля в номинационната и на всичкото отгоре разказва лична история за бизнеса си. Ее, не мога вече да отрека, че има намеса от сценаристите и режисьорите...
А накрая - току виж спечелил ИВ.
Няма да се учудя, но ще е пълен фарс.

# 1 217
Утре съмотново твърдо за Жътварите.
Ако победят, ще е първи пробив при предимство за съперника, иска ми се да успеят да го постигнат. Защото Дяволчето е прав - Тодор е много сериозен опонент за Ваня.

# 1 218
Винаги съм опровергавал хората, които твърдят, че има нещо нагласено в предаването. Но тази седмица просто си личи побутването на Лазаринов. Не ме разбирайте погрешно, той днес се представи супер, но... Ми е много чудно как цял сезон дърпа племето си назад и въобще не се забелязва, а в предпоследната седмица го превръщат в герой - печели капитанска битка, изиграва ключова роля в номинационната и на всичкото отгоре разказва лична история за бизнеса си. Ее, не мога вече да отрека, че има намеса от сценаристите и режисьорите...
Той цял сезон беше игнориран. В първите седмици се шегувахме, че не му се чува гласа. Логично е в седмицата в която най-накрая показа нещо да излъчат нещо и за неговия личен живот. За всички са давали по нещо. Вайс само преди няколко дни разказваше за баща си.

# 1 219
А коя е модната марка на Лазаринов и семейство?

# 1 220
Ако Жътварите паднат, изпратят Ваня срещу Тошо и Тошо вземе да победи...ще бъда бясна! И ще счупя телевизора. После ще се разрева.

# 1 221
  • София
Не съм гледал промото за утре, но си държа на моята прогноза за загуба за Жътварите. Нека не забравяме, че утре Рибарите трябва да имат и предимство, защото днес нямаха.
Освен това Тодор се изцепи, че ще се пази за дуела. Не знам как 4ма ще се справят, а чета, че и пъзел имало.
Ако наистина Жътварите паднат, то има 2 варианта. Ваня номинирана при нормално гласуване (2 гласа на Вайс и 1 глас на Тодор) или някак си Джери да се сдобие с 2 гласа и с Ваня да стрелят по Вайс. Нали самия Вайс бе споменал, че Джери го била предала. Обаче как ще стане това след като Тодор има повече жълтици от Джери?
А ако паднат рибарите, то според мен ще номинират Чудомир. Мъжете Ловци ще си запазят Ловеца Йо, а и знаят, че Чудото им е сериозен съперник в последната седмица и биха го жертвали със сигурност на този етап от формата.
За съюзници, ако са Жътварите е ясно, ако са Рибарите, то Чудомир ще избере за съюзник Милен според мен. А Тодор би избрал Вайс естествено.

# 1 222
Скрит текст:
Скрит текст:
Утре мисля, че ще спечелят жътварите.

# 1 223
  • Испания
А коя е модната марка на Лазаринов и семейство?

https://lazarini.eu/

# 1 224
Благодаря. Ще разгледам. 😜

# 1 225
Мисля, че ще гледаме битка между Йоанна и Тодор, а Вайс ще отпадне защото се е провалил като съюзник. Това би обяснило предателството на Джери, желанието на Вайс да има мъжка битка на финал и очевидната омраза на Тодор към сестрите.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:06 от Lucky 7

# 1 226
А накрая - току виж спечелил ИВ.
Няма да се учудя, но ще е пълен фарс.

Щото ще им е за първи път;)

# 1 227
# 1 228
  • Sofia
Защо ли си мисля, че е напълно възможно утре да отпаднат  2-ма (загубилият на елиминация и загубилият предимството).

# 1 229
Утре съмотново твърдо за Жътварите.
Ако победят, ще е първи пробив при предимство за съперника, иска ми се да успеят да го постигнат. Защото Дяволчето е прав - Тодор е много сериозен опонент за Ваня.

И кой не е сериозен опонент на Ваня? Не знам дали защото гладуват на реката, но Ваня се представи под очакванията ми в тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт