💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 639
  • 2 370
  •   2
Отговори
# 1 230
  • Germany
Lucky, това са твои предположения, не е нужно да ги криеш в спойлер. Развихри си фантазията 👍
За пръв път чувам за бранда на Лазаринов, а той не спомена ли, че бил един от най-известните в България🤔 Явно съм изостанала.
Аз мисля, че шансовете за победа на Жътварите утре са много малки. Поне от това което дадоха, като промо. На края и пъзел, освен на Тошко “жиужицуто” да му помогне да го нареди ....

# 1 231
Смятам, че сестрите, Джери, дори и Боби, Ваня може да ги бие хсхахх.

# 1 232
Утрешният имунитет може да си е имунитет, а не двоен глас. Тодор няма нужда от него, Вайс няма жълтици и остава Джери.

# 1 233
  • София
То е ясно, че Ваня може да бие Тодор. В един дуел всичко е възможно, но определено коеофициентите биха били 1.30 / 3.50 в полза на Тодор. Или хайде, 1.40 с/у 2.80
Не че не е имало и по-големи изненади. Simple Smile

# 1 234
Хем не искам Рибарите да победят утре, хем пък искам да гледам Тошо срещу Ваня или срещу Вайс. И в двата случая стискам палци Тошо да е аут.

# 1 235
Утре съмотново твърдо за Жътварите.
Ако победят, ще е първи пробив при предимство за съперника, иска ми се да успеят да го постигнат. Защото Дяволчето е прав - Тодор е много сериозен опонент за Ваня.

И кой не е сериозен опонент на Ваня? Не знам дали защото гладуват на реката, но Ваня се представи под очакванията ми в тази игра.
Права си,написах го и аз един-два пъти Simple Smile
Определено и мен ме изненада много с това слабо кардио. Играта беше според мен удобна за нея, но не само, че не блесна, но и се провали.

# 1 236
  • София
Да, Ваня досега бе добра с тичане и кардио, но според мен си оказват роля и лишенията на реката. Тя все пак е жена, а и се разбра, че никога не е спортувала. Практикувала е само йога и от там каскадьор. Всеки си има силни и слаби дни.

# 1 237
Смятам, че сестрите, Джери, дори и Боби, Ваня може да ги бие хсхахх.

Според мен Ваня отпада от Катя във всяка игра с по-сложен пъзел накрая, Йоанна и Джери ще я бият, ако има повече плуване, катерене и пълзене, а Боби е пред нея навсякъде, където се изисква повече сила.

Играчите, които бяха като цяло слаби и некадърни като Ева, Христа, Алекс, Станимира вече не са в играта.

# 1 238
Явно Иванка има бая фенове в темата, та ще си замълча за нея. Само ще кажа, че който и да си тръгне от Тодор, Вайс, Ваня, Лазаринов и Йоана, хич няма да съм разочарована. Особено с тая Йоана и ревовете ѝ цял формат вече ми е дошло до повръщане. Май само днес не рева.

# 1 239
Не всичко е пъзели и груба сила Simple Smile.

# 1 240
Просто не знам това предаване накъде отива... Кратко обобщение на видяното в послено време:
Продукцията прави сериозни гафове и няма никакво обяснение за тях.
Сестрите изтрещяват повече от всякога.
Най-големите мижитурки се превръщат в герои.
А мъжете при рибарите умират след две обиколки на трасе.
За малко да забравим за Вайс и Тошко, но за тях просто ще си замълча.
Ами евала, имах много по-големи очаквания за втори сезон... 🙃

# 1 241
  • Germany
Е, за Ваня винаги може да спретнат една игра в която да виси два часа някъде😉
Всеки си има силни и слаби страни в игрите, кой кого може да бие е въпрос на игра, а и на малко късмет. Като не върви, не върви. Но, ако може поне една жена до края да остане ще се радвам, независимо коя е, дори и на Кукуто ще стискам палци 🤞

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:33 от PeaPink

# 1 242
  • София
Утре съмотново твърдо за Жътварите.
Ако победят, ще е първи пробив при предимство за съперника, иска ми се да успеят да го постигнат. Защото Дяволчето е прав - Тодор е много сериозен опонент за Ваня.

Е колко да е сериозен? На силови бива, но на елиминационна с жена няма да дадат такава. А има ли пъзел, направо да се отказва като Майонезата.

Скрит текст:
Не съм гледал промото за утре, но си държа на моята прогноза за загуба за Жътварите. Нека не забравяме, че утре Рибарите трябва да имат и предимство, защото днес нямаха.
Освен това Тодор се изцепи, че ще се пази за дуела. Не знам как 4ма ще се справят, а чета, че и пъзел имало.
Ако наистина Жътварите паднат, то има 2 варианта. Ваня номинирана при нормално гласуване (2 гласа на Вайс и 1 глас на Тодор) или някак си Джери да се сдобие с 2 гласа и с Ваня да стрелят по Вайс. Нали самия Вайс бе споменал, че Джери го била предала.
Обаче как ще стане това след като Тодор има повече жълтици от Джери?
Скрит текст:
А ако паднат рибарите, то според мен ще номинират Чудомир. Мъжете Ловци ще си запазят Ловеца Йо, а и знаят, че Чудото им е сериозен съперник в последната седмица и биха го жертвали със сигурност на този етап от формата.
За съюзници, ако са Жътварите е ясно, ако са Рибарите, то Чудомир ще избере за съюзник Милен според мен. А Тодор би избрал Вайс естествено.

Защо Тодор да си хаби жълтиците като вече е номиниран? Да спаси Вайс? От злоба по Ваня? От страх да не се изправи срещу жена? Joy Все пак си мисля, че не би ги дал за друг.

# 1 243
  • Испания
Не знам кое е по-дразнещо: машина/машинка или кардио /на всяка втора дума/?

Екатерина и Лазаринов разменят любезности.

# 1 244
Просто не знам това предаване накъде отива... Кратко обобщение на видяното в послено време:
Продукцията прави сериозни гафове и няма никакво обяснение за тях.
Сестрите изтрещяват повече от всякога.
Най-големите мижитурки се превръщат в герои.
А мъжете при рибарите умират след две обиколки на трасе.
Ами евала, имах много по-големи очаквания за втори сезон... 🙃
Аз не видях някой от мъжете рибари да е "умрял" в тази игра. Само Боби беше по-слаб.

Общи условия

Активация на акаунт