💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 618
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Sofia
Винаги съм опровергавал хората, които твърдят, че има нещо нагласено в предаването. Но тази седмица просто си личи побутването на Лазаринов. Не ме разбирайте погрешно, той днес се представи супер, но... Ми е много чудно как цял сезон дърпа племето си назад и въобще не се забелязва, а в предпоследната седмица го превръщат в герой - печели капитанска битка, изиграва ключова роля в номинационната и на всичкото отгоре разказва лична история за бизнеса си. Ее, не мога вече да отрека, че има намеса от сценаристите и режисьорите...
А накрая - току виж спечелил ИВ.
Няма да се учудя, но ще е пълен фарс.

Както каза Катя - седмицата на Лазаринката.

А какво стана с преимуществото? Тази вечер ли ще е? За първи път на капитанска битка дават и грошове и предимство, винаги трябваше да избират. Но...нищо не е регламентирано и всичко може да се очаква от ББ.
Миналата седмица имаше спойлер, кои са част от финалистите.

Не знам кой ще победи днес, но искам в петък приматът да си ходи. Стига е ръсил простотии от екрана, а ако вземе и дружката си Вайс, цена няма да има. Добре са го казали старите хора - природата намира начин да "бележи" кофтите хора, за да предпази другите от тях. Доказателство за горното - Тоше и Йоанка.

Това беше грозно!!! Познаваш Вайс ли, че го твърдиш?
Не, не ми е нужно! В приятелския ми кръг не присъстват подобни творения. 😀 Кому бяха нужни удивителните в случая?

# 1 306
  • Испания
Гледам ютуба на Йоанна еми смятам, че от нея има какво да се научи. По ми е приятна от Тошко. Изглежда от тук само на мен ми е симпатична хаха.

От всеки човек има какво да се научи. В някои случаи какъв не трябва да си.

# 1 307
Имах предвид Йоанна качва, интересни видеа, свързани за живота в Йейл, дава съвети за учене. Макарче вече не съм студентка на мен ми е интересно да науча  как мога да си организирам времето още по добре, да науча за живота в САЩ, в такъв университет. Това имам предвид, нямам предвид да се уча чисто емоционално на нещо от някой.

# 1 308
А на мен вече ми писна това умишлено очерняне на Тодор - женомразец, та женомразец, във всеки епизод все това ни набиват в главите.  Ми да, прост и първичен е, миналото му не ме интересува и не ми влияе, интересува ме какъв е в ИВ. Те какво точно искаха да покажат с тези кадри с Йоана - колко лошо се държи с малкото невинно момиченце и как я обижда?!?! Каза й, че е двулична - а не е ли такава? Демонстративно се направи, че не я чува - длъжен ли е пък да й слуша постоянното говорене?!?! Тя не спира да намила и с това спокойно и равно гласче, дето все философства, може да те изкара извън релси.
Тя наистина вече много насериозно се взема - мисли си, че всички с нея трябва да се съобразяват. Няма по-противно същество за мен в този формат и противно на повечето мнения тук, аз пък ще се изкефя ако тя отпадне точно от Тодор. Чувството й за превъзходство над всички ме дразни много повече от желанието на Тодор за "мъжки" финал и "мъжка" битка. Когато падна точно от Симона, умрях от кеф.

То по логиката на продукцията, щом Тодор се е държал лошо с Йоанка, Катя би трябвало да е направо чудовище - тя как обижда всички - Ивайло, Христа, Николай, Александър...
Хайде да отпада вече тоя Тодор, че на всички им е трън в очите, а все с него се сравняват, а и мотото на сезона "мъже срещу жени" отдавна вече ми писна. Аз съм почти сигурна, че всички мъже във формата го мислят, ама не го демонстрират толкова открито като Тодор.

Аз още не мога да прежаля Любо. Май той беше единствения, за който искрено щях да се зарадвам да спечели, Сега вече, ако са Милен и Чудо поне няма да ме е яд. Лазаринов, въпреки последното избухване, твърде дълго беше статист. Боби тотално разочарование - типична мъжка кифла, вместо напомпани устни, напомпани мускули. Ваня ми е много противоречива - не е лъжа това, което каза Тодор, как пък с никой не можа да мели брашно и в двете племена и почти никой не я харесваше. Йоана явно си я използваше, въпреки че Ваня си мислеше обратното, сега при Джери успя да пробие пак с тезата жени срещу мъже. Ако трябва да бъдем честни, именно тя вкара това противопоставяне още в самото начало. В играта с разплитането на въжета, Рибарите наваксаха голямата преднина на Тодор пред Лазаринов именно заради супер бавното плуване на Ваня, но това никой не го казва.

# 1 309
Чудя се кой ми е по-неприятен - Тошо или Йоанна. Яко прогнили са и двамата, поне според мен. Много искам и двамата да са аут ASAP, но ще се зарадвам поне единият да си ходи тази седмица.
От Рибарите най-приятен ми е Чудомир. За Милен не знам какво да кажа - цял сезон не можа да ме накара да го харесам супер много, просто ми е ок. Рибарите като племе ме дразнят повече и от Жътварите - много са ми лицемерни и не мога да ги трая като вземат да се надуват. Особено Бобката и Лазаринов да не дрънкат много, че Бобката издиша всеки път, а Лазаринов е имал точно 2 добри момента.

# 1 310
Попринцип харесвам такива формати,но какво правят този сезон с подбора на игрите и реализацията им.Един път се съобразяват с ръст,пол и тежест на участника,в следващия не се взима под внимание.В една игра трябва да са по равно отборите,във вчерашната 4 човека трябва да играят стражари и апаши срещу 6.В една игра има хандбал,при положение,че един от участниците е спортувал това,в следващата повтарят пъзел на човек,който вече го е редил.В миналия сезон се смеех,колко некадърно са измислили игрите,но в този имам чувството,че регресират изпълнението и правилата и вече си е тъжно.Пуснах си един сезон на Сървайвър и както и да го гледам ИнВ е 100 пъти по-трагична продукция.Подборът на игри в Сървайвър дава възможност на мъже и на жени да блеснат еднакво.Правилата са ясни от началото.То дори и подбора на участници е доста по-кадърен.Вчера докато тичаше Йоанна(не знам дали мога да го нарека тичане),го съпоставям с Ива Пранджева,Силвия Радулова,които в етапи на играта побеждаваха мъже на силови игри и игри за издръжливост и започнах да се смея,каква пародия гледам.

# 1 311
Мен ме гложди въпроса защо обединеното племе ще е в жълт цвят. Дали пък няма да в цвета на човека който победи в петък? Ако евентуално са Тодор срещу някой от рибарите?

# 1 312
Квото искат да правят само да не ми пипат Вайс
Не ми се гледат мъжки кифли които изсъхват на петата минута.

# 1 313
  • София
А на мен вече ми писна това умишлено очерняне на Тодор - женомразец, та женомразец, във всеки епизод все това ни набиват в главите.  Ми да, прост и първичен е, миналото му не ме интересува и не ми влияе, интересува ме какъв е в ИВ. Те какво точно искаха да покажат с тези кадри с Йоана - колко лошо се държи с малкото невинно момиченце и как я обижда?!?! Каза й, че е двулична - а не е ли такава? Демонстративно се направи, че не я чува - длъжен ли е пък да й слуша постоянното говорене?!?! Тя не спира да намила и с това спокойно и равно гласче, дето все философства, може да те изкара извън релси.
Тя наистина вече много насериозно се взема - мисли си, че всички с нея трябва да се съобразяват. Няма по-противно същество за мен в този формат и противно на повечето мнения тук, аз пък ще се изкефя ако тя отпадне точно от Тодор. Чувството й за превъзходство над всички ме дразни много повече от желанието на Тодор за "мъжки" финал и "мъжка" битка. Когато падна точно от Симона, умрях от кеф.

Проблема е че Тошо обича да извърта така нещата, както на него му изнася, снощи се изказа все едно е харесвал Йоана и я е закрилял, което е абсолютна лъжа.
И за това не е виновна тя, тя си е такава каквато е , той се опитва да се покаже като нещо друго, което не е.
Винаги се опитва да извърти всичко в своя полза, да хитрува и да е виновен друг.
Аз такова поведение не харесвам, пък който си го харесва жив и здрав.

# 1 314
Мен ме гложди въпроса защо обединеното племе ще е в жълт цвят. Дали пък няма да в цвета на човека който победи в петък? Ако евентуално са Тодор срещу някой от рибарите?
Това пък от къде дойде за жълтия цвят? Никъде не е казвано. Миналата година в обединеното племе всеки беше със своя си екип, само им раздадоха различен цвят ленти за глава.

# 1 315
Да, вярно така беше - имунитет и предимство Simple Smile

Едно от нещата, които не промениха и този сезон е развитието на играта във финалната осмица.
Една седмица е много малко време ,още от миналия сезон остана едно усещане за "претупана" работа. Явно има някакви съображения от Продукцията и Нова, но за мен лично дължината на формата от 13 трябва да стане на 14 седмици. Така ще се изравнят с Фермата като продължителност най-малкото. Отделно точно финалната осмица е кулминацията на сезона. Време за сериозни битки, имунитети, социална игра, неочаквани  предателства и съюзи. Четири дни за всичко това са крайно недостатъчни за мен лично. Дано през следващия сезон тази част на играта е в две седмици.
Ами умишлено е така, защото колкото по-малко хора остават, толкова повече няма какво да се случи. Тоест става скучно.

# 1 316
Това пък от къде дойде за жълтия цвят? Никъде не е казвано. Миналата година в обединеното племе всеки беше със своя си екип, само им раздадоха различен цвят ленти за глава.

Ами нали Катя имаше снимки в истаграм с жълто, но да може и нищо да не значи

# 1 317
  • София
Да, така е колкото по- малко хора , толкова по - бързо трябва да си ходят, едно ,че няма какво толкова да се случи, второ все по възможни са конфликти, вече са изморени и физически и психически.

# 1 318
Гледам ютуба на Йоанна еми смятам, че от нея има какво да се научи. По ми е приятна от Тошко. Изглежда от тук само на мен ми е симпатична хаха.
И аз не съм на мнението на повече от останалите тук, които се мъчат да изкарат Йоана по-черна от дявола.

# 1 319
Не е много трудно да изкараш Йоанна черна - тя самата си се справя доста добре Wink

Общи условия

Активация на акаунт