💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 664
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 335
От къде мога да гледам епизода с тая игра в оригинал?

# 1 336
Аз мисля, че Жътварите ще паднат днес заради предимството. И не вярвам Джери да си изхарчи парите за Ваня, тоест очаквам с капитанския глас на Вайс Ваня да отиде на елиминация срещу Тодор. Само мога да се  надявам Ваня да спечели, но нещата ще зависят от сценария, за съжаление сме лишени от честни ИВ вече втори сезон.

Когато останат финалистите, няма номинации, няма какво да си купи с парите.За какво и е да ги пази?
Разбира се, че има номинации.
Не помниш ли Юли как прати Пламен на битка Simple Smile

Моя грешка тогава.Но ако във финала оставят парите да решават, още по-голяма пародия ще стане.

# 1 337
В края на промото за днешния епизод, точно след като казаха, че битката е приключила, 2 момичета силно се зарадваха. Някой чу ли добре кои бяха?

# 1 338
В Сървайвър има един основен принцип - броя на играчите във всяка една игра да бъде равен. И като следствие от този принцип - ако си почивал в една игра в следващата си длъжен да участваш.

Иначе за вчерашната игра -да, сериозно видоизменена е от оригиналната,но има право на живот. Хубава игра се получи.
Но аз лично за себе си оставам привърженик на оригинала,където играчите са свързани в едно общо цяло и натоварени с тежести.

Те тия една обиколка не могат да направят без тежести, ти искаш тежести да им сложат;))) Не знам защо все сравняваш тази пародия със сървайвър.Няма нищо общо.

# 1 339
Скрит текст:
В Сървайвър има един основен принцип - броя на играчите във всяка една игра да бъде равен. И като следствие от този принцип - ако си почивал в една игра в следващата си длъжен да участваш.

Иначе за вчерашната игра -да, сериозно видоизменена е от оригиналната,но има право на живот. Хубава игра се получи.
Но аз лично за себе си оставам привърженик на оригинала,където играчите са свързани в едно общо цяло и натоварени с тежести.
Те тия една обиколка не могат да направят без тежести, ти искаш тежести да им сложат;))) Не знам защо все сравняваш тази пародия със сървайвър.Няма нищо общо.
Факт.
Моя грешка тогава.Но ако във финала оставят парите да решават, още по-голяма пародия ще стане.
Да, така е. Но аз го гледам като развлекателно шоу ,отдавна нямам тръпката, която имах миналата година.

# 1 340
Според мен когато ги обединят, номинациите трябва да отпаднат. Битките са вече индивидуални и нека последните двама/или първите двама, които отпаднат в зависимост от играта/ да отиват на елиминации.

# 1 341
Тодор може и да е първичен, но не може да му се отрече, че се раздава на макс и за много неща е прав - за Йоана, Ваня, Боби... Радвайте се, че не ви е в къщата. Иначе за ИВ ми е интересно да го гледам, в сравнение с Боби кифлата , Лазаринката, Ревлата и Психото

# 1 342
В края на промото за днешния епизод, точно след като казаха, че битката е приключила, 2 момичета силно се зарадваха. Някой чу ли добре кои бяха?
Скрит текст:
И вчера написах, но на мен сякаш ми се сториха като Джери и Ваня. Ако Рибарите спечелят там ще преобладават мъжките гласове.
 И сега вероятно ще съм сгрешила. Grinning

# 1 343
Тодор може и да е първичен, но не може да му се отрече, че се раздава на макс и за много неща е прав - за Йоана, Ваня, Боби... Радвайте се, че не ви е в къщата. Иначе за ИВ ми е интересно да го гледам, в сравнение с Боби кифлата , Лазаринката, Ревлата и Психото

Тошко ми е най-забавният персонаж там:))) Да седи колкото се може повече, че да ни развеселява:)))

# 1 344
Ами тя и Йоанчето е същата, само че го прави по-префинено и повечето хора й се връзват.
Все друг й е виновен, всички са й длъжни, особено бившите Ловци. Умрях, като чух, че Катя й била виновна, че не нареди 2 часа куба. Тодор като падне дивее, Йоана - реве, милото момиченце, дайте да го съжалим. Манипулира постоянно хората - това повтаряне за здравето й, вече ме побърква, представям си какво й е на Катерина да го слуша с години.
Сигурно е имало и моменти, в които Тодор се държал по различен начин с Йоана, но те искаха да ни покажат други. Само че в това, което показаха аз обиди не видях - спор, нападане, неглижиране... всичко това, на което май само Тодор няма право в този формат, защото не само той ни го е показвал.
Изобщо само Тодор няма право да има мнение - ами човекът смята мъжете за по-силни играчи и това е, изядоха го за това - сексист, женомразец...
Изобщо не си разбрала защо беше показан "скандалът" между Тодор и Йоанна.
Беше показан, за да видим двойния аршин на Тодор.
В случая злобата му беше насочена към Ваня, не към Йоанна.
И Тодор е готов да прегази принципите си (или ненавистта си към Йоанна) само и само да каже, че Ваня не е достойна за победител.
Това е супер безпринципен човек, който се върти като пумпъл според ситуацията и не държи грам на това, което е казал преди време, а в същото време говори за чест и достойнство. Това са качества, които татолно липсват в него и най-вероятно дефицитът им го кара постоянно да ги споменава.

# 1 345
  • София
+1 blackbling, Освен това Йоанна може да е манипулатор , но никога не съм видяла в игрите да се държи неспортстменски и да хитрува, и да омаловажава победата на съперника.
В тази връзка не ми е ясно Тодор що за спортист е бил, но честно казано не ща и да знам.

# 1 346
Утре си мисля, че който падне си заминава със съюзника. Цял сезон съюзника помага, утре наобратно. Има още двама да отпадат. Ако това се случи има вероятност Тодор и Вайс да си идат, Ваня и Джери или Чудо и ??.

# 1 347
Не мога да си обясня защо толкова негативи към Боби. Не е много издръжлив, но има доста други качества според мен. На мен много ми хареса, че отряза Ваня, когато на първата седмица още му предложи да се правели на двойка. Хареса ми също, че не го скри от племето, а го каза на съвета директно. Отделно, че е спокоен и не изпада в някакви истерии. Помните ли играта с люлките, когато си остави белите дробове на арената, защото Лазаринов висеше като прилеп и не помръдваше? Евала, че след това му го каза лично, вместо да го коментира зад гърба му. Както и съвсем искрено каза на Йоана преди две вечери, че тази ситуация със семейните им панаири го е накарала да се замисли дали да не ги прати заедно на дуел. И Йоана потресена и възмутена, че не можела да му има доверие. Боби не е слаб играч, просто кардио битките много му куцат.

# 1 348
  • София
Пак се връщам на момента, в който Тодор казваше на Ваня, че е срещу него. Възможно е днес жътварите да загубят и Ваня да е номинирана. И това да е просто разговор между двамата след номинациите.

# 1 349

Изобщо не си разбрала защо беше показан "скандалът" между Тодор и Йоанна.
Беше показан, за да видим двойния аршин на Тодор.
В случая злобата му беше насочена към Ваня, не към Йоанна.
И Тодор е готов да прегази принципите си (или ненавистта си към Йоанна) само и само да каже, че Ваня не е достойна за победител.
Това е супер безпринципен човек, който се върти като пумпъл според ситуацията и не държи грам на това, което е казал преди време, а в същото време говори за чест и достойнство. Това са качества, които татолно липсват в него и най-вероятно дефицитът им го кара постоянно да ги споменава.

Аз съм разбрала едно, ти - друго, кое е правилно и кое не, е въпрос на лично светоусещане, хайде без генерални изводи.

Тодор сама за себе си съм го преценила много добре какъв е и нямам нужда продукцията, Йоана или Ваня да ми набиват тяхната преценка в главата.
Дразни ме това, че се опитват да изграждат те образа на някой и не са обективни.
Всяка вечер задължително трябва да ни се набива в главите колко е лош.
А това, че всички Ловци, без Ваня и Йоана, му се мазнеха и мълчаха преди и сега изведнъж им просветна колко е черен, явно е нещо по-различно от неговото поведение.

Общи условия

Активация на акаунт