💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 660
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 350
Йоанна може да е манипулатор , но никога не съм видяла в игрите да се държи неспортстменски и да хитрува, и да омаловажава победата на съперника.
Но я видяхме да саботира, което е не по-достойно. Единият се опитва да прецака съперника, дргият своите. Ужасни са. Жал ме е, че за лошото се пише най-много.
Виковете от промото за края на играта днес си ги върнах няколко пъти. Не е Джери това. Нейната жица е по-различима.

На мен Боби не ми е неприятен. В него има лидерство, което очаквах да е запазено за Милен, но той сам преотстъпи тази роля. Исках да видя такова лидерство  във Вайс за жътварите още от начало, но той се оказа по-страхлив типаж и е жалко, защото ако характерът му беше силен като физическото представяне, щеше да е непобедим.
В Боби има и една провокация към другите, която липсва у повечето и ми допада. Аман от  мишкуващи куфари, пренесени до финала.

# 1 351

Аз съм разбрала едно, ти - друго, кое е правилно и кое не, е въпрос на лично светоусещане, хайде без генерални изводи.

Тодор сама за себе си съм го преценила много добре какъв е и нямам нужда продукцията, Йоана или Ваня да ми набиват тяхната преценка в главата.
Дразни ме това, че се опитват да изграждат те образа на някой и не са обективни.
Всяка вечер задължително трябва да ни се набива в главите колко е лош.
А това, че всички Ловци, без Ваня и Йоана, му се мазнеха и мълчаха преди и сега изведнъж им просветна колко е черен, явно е нещо по-различно от неговото поведение.
Никой не ти набива в главата кой какъв е. Показват се тяхни реакции и изказвания и ти сам си преценяваш.
Тодор, като е казал или направил нещо, значи го е казал, а продукцията просто го показва.
На Йоанна също са показвали моменти, в които заговорничи, обмисля саботажи и т.н., така че е глупаво да се твърди, че продукцията е майка за Йоанна и мащеха за Тодор.
Тодор си показа просташкото поведение и в социалните си мрежи, където продукцията няма власт.
Да не говорим за публикации в други медии за него.
Не разбирам как на тоя човек целия свят му е крив.

# 1 352
Не ми е интересен Тодор, че да му следя социалните мрежи.
А това, че е простак не съм го отричала, нито пък съм му повярвала, че е закрилял Йоана, както се изказа той. Но пък в кадрите толкова лошо поведение не видях. Общо взето - каквото повикало, такова се обадило. Истината е, че почти винаги Йоана провокираше, а Тодор реагираше по неговия си начин. "Изтънчената" агресия на Йоана ми е по-противна от първичната на Тодор. От втория си напълно наясно какво можеш да очакваш точно след 1 ден комуникация с него.

# 1 353
Аз пак казвам, отношенията на Йоанна и Тодор бяха показани, защото Тодор твърди, че Ваня не заслужава да е на финал, защото е лицемерка, а в същия момент казва, че Йоанна заслужава да е на финал, защото е..... лицемерка.
Тоест лицемерката Йоанна заслужава, а лицемерката Ваня - не.
Е, Тодор освен, че е чобан, е и хитрец и както казах се нагажда според ситуацията, така че не мисля, че е чак толкова предвидим.

# 1 354
Аз мисля, че Жътварите ще паднат днес заради предимството. И не вярвам Джери да си изхарчи парите за Ваня, тоест очаквам с капитанския глас на Вайс Ваня да отиде на елиминация срещу Тодор. Само мога да се  надявам Ваня да спечели, но нещата ще зависят от сценария, за съжаление сме лишени от честни ИВ вече втори сезон.

Когато останат финалистите, няма номинации, няма какво да си купи с парите.За какво и е да ги пази?

Ааа не се знае. Може да си купуват предимство. Например наредени три реда от пъзел. Или да не копае под дънер. Или противника да носи 20- 30 килограмова верига.

# 1 355
Хайде днес Рибарите да загубят и да ходят на съвет. Там ще е интересно какво ще се случи. Ако имат поне малко акъл и хитрост, ще номинират Йоанна вместо Чудомир. Нереалистично ми се струва Вайс и Тодор да отпаднат точно преди финала, все единият ще се спаси. Ако Тодор е срещу Ваня, не вярвам да я победи, а и не искам. Ако е срещу Вайс, не знам какво ще стане, но ще съм за Вайс да се спаси. Ако Тодор наистина се изправи срещу Йоанна...тогава нямам представа кой ще искам да продължи - хем искам Тошо да падне от жена, хем пък искам Йоанна да падне от Тодор. И двамата са ми крайно неприятни и ще е хубав момент който и да е от тях да си тръгне.
За мен лично само Лазаринката няма място в топ 8 (чисто като качества и представяне до момента, не като характер). Може да е блеснал в 2 игри, но цял сезон се подпира и успя да стигне толкова напред само защото е незабележим и се държеше със старите Ловци.

# 1 356
За мен колкото е лицемерна Йо толкова е и Ванчето.

# 1 357
Това с отпадането на съюзниците ми се вижда невъзможно, но знае ли човек. Нали отиват да спечелят преднина. Ако ще отпадат, трябва да стоят до края на играта, че да се знае кой е отпадналият. Напълно е възможно този, който има преднина, да загуби

# 1 358
  • София
Точно.Може ли изобщо да се говори за спортсментство,когато умишлено саботираш игри,когато ходиш да подсказваш на другото племе как се решава пъзел,сигурно има и други неща.
Тодор още в началото заяви на Ваня,че Симона е по-силна от нея,докато тя го погна и първите два съвета го прати на елиминация.
Кой наричаше Йо куршумче,какво каза тя,когато й се наложи да играе срещу Тодор-че е бил безкрайно внимателен.
Така че Тодор си беше абсолютно честен,когато снощи заяви,че Йо е за финал,а Ваня -не.това,че ги смята за фалшиви и лицемерни не го е отричал.
Йо си е подхванала една кампания по очернянето му от самото начало за това,че е женомразец и бла-бла.
Въпреки силния женски каст тази година,пак снощи се видя,че няма как да са равностойни двата пола.
Аз не смятам,че и останалите мъже не го мислят,но Тошко и снощи им го каза-че е нямало с какво да допринесат за играта-факт.
Не мисля,че довечера с предимство,с пъзел ,с плуване и Ваня жътварите могат да победят.
Не знам какво трябва да се случи,че да чувам женските писъци накрая и после думите на Ралица-това е последният елиминационен съвет,вероятно е пропусната думата пореден.
Но и някак! да паднат рибарите ,не ми се иска да пратят Чудо,защото преди него има "по-достойни" да си тръгнат.

# 1 359
За мен колкото е лицемерна Йо толкова е и Ванчето.
Ама аз това не го коментирам. Ок, лицемерки са и двете. Ама и Тодор е лицемер.
Аз съм сигурна, че ако на съвета вместо Ваня седеше Йоанна, Тодор щеше да твърди, че Ваня заслужава да е на финал. Разбираш ли?
А 100% мисли, че нито едната, нито другата заслужава, но просто беше притиснат от водещата дали е женомразец и за да не излезе, че е такъв почна да говори глупости, които продукцията опроверга с видеото.

# 1 360
Какво толкова ѝ харесвате на Ваня се чудя. От самото начало това момиче се мъчи да влиза в коалиции, придава фасони, още я помня как лежеше да един дънер докато всички я чакаха на масата и я викаха 5 пъти да отива, увърта се ту около един, ту около друг, опита се да превърне предаването във ВИП брадър с измислена любовна история, от ден едно в главата ѝ са само стратегии. Сега се лепна за Джери и ми е супер неприятно, че постоянно ѝ дава наклон да направи това, или онова, ама добре, че Джери не я слуша сляпо. Ваня е мазница и лицемерна. Много пъти я виждах да прегръща и хвали хора, които преди и след това оплюва. 100 пъти повече харесвам Катя в това отношение, защото няма филтър и казва всичко директно, без да ѝ пука от коалиции, ще я номинират ли, няма ли, дреме ѝ на кукуригуто. Даже мисля, че от двете сестри Йоана е с много по-сериозни психически проблеми.

# 1 361
Аз пак казвам, отношенията на Йоанна и Тодор бяха показани, защото Тодор твърди, че Ваня не заслужава да е на финал, защото е лицемерка, а в същия момент казва, че Йоанна заслужава да е на финал, защото е..... лицемерка.
Тоест лицемерката Йоанна заслужава, а лицемерката Ваня - не.
Е, Тодор освен, че е чобан, е и хитрец и както казах се нагажда според ситуацията, така че не мисля, че е чак толкова предвидим.
Аз доколко си спомням го питаха коя жена заслужава финал и той каза Джери и... Йоана. А кадрите с Йоана бяха по повод това, че Ваня каза, че се е държал зле с Йоана, а той пък тръгна да говори как я бил закрилял, като детенце...
С нищо от поведението си не ме е изненадал Тодор, толкова е предвидим. Останах изненадана само от загубата му от Боби, но изненадата не беше неприятна.

# 1 362
Стрина Калина това казвам и аз. Ваня е много силен участник, раздава се обаче се нагажда, лицемер е. Уж мрази Тодор, но много пъти му се е мазнила.

# 1 363
Хайде днес Рибарите да загубят и да ходят на съвет. Там ще е интересно какво ще се случи. Ако имат поне малко акъл и хитрост, ще номинират Йоанна вместо Чудомир. Нереалистично ми се струва Вайс и Тодор да отпаднат точно преди финала, все единият ще се спаси. Ако Тодор е срещу Ваня, не вярвам да я победи, а и не искам. Ако е срещу Вайс, не знам какво ще стане, но ще съм за Вайс да се спаси. Ако Тодор наистина се изправи срещу Йоанна...тогава нямам представа кой ще искам да продължи - хем искам Тошо да падне от жена, хем пък искам Йоанна да падне от Тодор. И двамата са ми крайно неприятни и ще е хубав момент който и да е от тях да си тръгне.
За мен лично само Лазаринката няма място в топ 8 (чисто като качества и представяне до момента, не като характер). Може да е блеснал в 2 игри, но цял сезон се подпира и успя да стигне толкова напред само защото е незабележим и се държеше със старите Ловци.
И аз съм на същото мнение за Лазаринов. Като цялостно представяне и в социален, и в игрови план не мисля, че заслужава да стигне по-далеч. Факт е, не е слаб играч - има своите силни страни. Но хора като Влади и Любо не трябваше да си тръгват преди него. Те даваха всичко от себе си в битките и определено се разгърнаха като образи. Просто ми е абсурдно да започнеш да се доказваш като играч седмица преди финала.

# 1 364
А това масово подмазване към Джериту с какво си го обяснявате? Признавам, че в последните няколко епизода ми стана по-симпатична, защото започна да изразява някакво собствено мнение, въпреки че продължавам да не ѝ разбирам много, и намали хилежа.

Въпреки това не разбирам това специално внимание и ухажване, което получава от почти всички. Тя със сигурност е споделила от какво семейство е, къде е била, какво прави и допускам, че на това се дължи това по-различно отношение, дори от Тошко, който след съвета, на който Джери го номинира, я прегърна, като си тръгваха. Дали щеше да направи това, ако някой друг си беше позволил да го изпрати на елиминационен дуел, независимо с какви доводи?

Иначе Тошко, ако не беше хитрец и не умееше да се нагажда според силните на деня, нямаше да оцелее дълго в неговата си среда.

Общи условия

Активация на акаунт