💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 638
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 365
Даже мисля, че от двете сестри Йоана е с много по-сериозни психически проблеми.
И аз си мисля същото напоследък;
Боби привлича моето внимание , въпреки изненадите от Лазаринов;
Той като надуваем бре /Боби/; Наперен ,бърз  , надъхан, викащ ..изобщо пренавит и на думи и на дела ;
Хвърля се в игра  -Бам, Бам, Бам и после пак така бързо хООООП, пссссссссс и .. спада като балон и увисва;
Мани-смех голям, мускули колкото искаш.
Въпреки това не разбирам това специално внимание и ухажване, което получава от почти всички. Тя със сигурност е споделила от какво семейство е, къде е била, какво прави ......
А тя къде е била, какво прави и от какво семейство е?

# 1 366
Реално ако се гледа само приноса към племето на арената и резултатите ,постигнати там най-малко заслужават топ8 Милен,Джералдин,Чудомир и Борислав. Лазаринов след двете битки тази седмица много дръпна в класирането.

# 1 367

Аз доколко си спомням го питаха коя жена заслужава финал и той каза Джери и... Йоана. А кадрите с Йоана бяха по повод това, че Ваня каза, че се е държал зле с Йоана, а той пък тръгна да говори как я бил закрилял, като детенце...
С нищо от поведението си не ме е изненадал Тодор, толкова е предвидим. Останах изненадана само от загубата му от Боби, но изненадата не беше неприятна.
А аз доколкото си спомням многократно е казвал, че на финала трябва да са само мъже. Мнението му, че Джери и Йоанна трябва да са на финал е абсолютна проформа и не го мисли изобщо. И ако беше толкова достоен, колкото твърди щеше да си държи на думата поне докрай, ама май изобщо никакво достойнство няма в него.
Изключително достойно и спортсменско е да наричаш този, от който си паднал черен п*д*раст, при положение, че довечера този същия те е подкрепял и е държал на теб.
И вместо да се обяснява и да се заплита още повече в ИГ сторитата си, можеше да направи едно стори, в което да каже "държах се като пълен задник, съжалявам". Това е достойно и мъжкарско, а Тодор е пълен плъх. Ок, и другите не са цвете за мирисане, но няма друг участник, който да се изтъква повече от него, че е достоен и честен.
Но като са казали хората "умря циганската и почна сам да се хвали.

# 1 368
Стрина Калина това казвам и аз. Ваня е много силен участник, раздава се обаче се нагажда, лицемер е. Уж мрази Тодор, но много пъти му се е мазнила.
Не съм убедена, че винаги се е раздавала. Другото, което ми направи лошо впечатление, е че на няколко пъти споменава нещо от сорта " аз съм номинирана вече и реално мога да направя така, че да паднем", или " аз имам имунитет и съм защитена, мога да реша да не си давам много зор в номинационните битки". Не ми харесва и това, че постоянно се изтъкваше. Помня даже една игра, когато попитаха отбора кой е извоювал победата и тя вдигна ръка, докато Симона май беше в същото време каза, че заслугата е на целия отбор. Мъчи се да го играе ръководител движение, снощи като определяха стратегията веднага пак тръгна първа да казва кое как, а не е капитан. И като цяло поведението ѝ е такова, все да си каже компетентното мнение преди всички. Отделно, че прекомерното ѝ говорене мен също би ме напрягало сериозно. След всяка загуба, преди всяка битка идва нейното дежурно и според мен пресилено " хора, няма да се предаваме, било каквото било, сега трябва да се стегнем и да спечелим". Все едно пред нея са 6 годишни дечица и тя трябва да им обясни, че трябва да се стегнат.

# 1 369
  • London
Вчера не можах да гледам, но сега си пуснах запис.... е Боби пак пръв сдаде багажа от мъжете. Кардиото е доста зле, според мен не би било заслужено да спечели голямата награда. Издръжливост поне за мен е едно от основните важни качества, както и кардио за един атлет.

Лазаринката май с право остана като гледам.

# 1 370
Реално ако се гледа само приноса към племето на арената и резултатите ,постигнати там най-малко заслужават топ8 Милен,Джералдин,Чудомир и Борислав. Лазаринов след двете битки тази седмица много дръпна в класирането.

Милен, Джери и Чудо са имали моменти, в които печелят играта на целия отбор. Боби се е представял добре, но никога wow - там самочувствието му е повече от качествата и възможностите му.

# 1 371
Наоми, разгледай ѝ снимките в инстаграм и ще разбереш. Момичето е от заможно семейство, баща съдия, майка адвокат и може да си позволи много неща, за които един средностатистически българин все още може само да си мечтае. Най-вероятно ще получи образование в престижен университет, което след това ще ѝ отвори вратите за високоплатена работа някъде на запад. Изобщо много добре ориентирано и много добре подсигурено момиче.

# 1 372
За Ваня - опитва се да лидерства, ама го хваща от вратата за краката. Моме, со кротце, со благо, спечели им първо симпатиите и доверието на тия хора, после размахвай показалката. Още повече мъже са. Как ще наложиш женски авторитет? С мигли и свалено горнище друго ще предизвикаш, не респект. Дано си вземе урок за бъдеще.
Не ми се отделя време за нейното едночасово видео, радвам се, че е блеснала, щом всички сте я харесали.

# 1 373
Тодор за мен не е забавен. Той е толкова органически тъП, че дори и не усеща, че единственият начин, по който може да бъде забавен е с недомислиците и лапсусите, които изрича, както и донякъде със животинското си поведение.
Извади голям късмет, че повечето хора от племето са достатъчно толерантни, за да го третират като един вид полУмозък и да му прощават имбецилските прояви на агресия.
Не знам за Йоана, но тя през ден пискаше, че той е женомразец и патриархален тип ( това последното той може и за комплимент да го е приел, тъй като едва ли разбира значението на думата), даже успя да насъска сестра си против него.
Докато Ваня направи многократни опити да се държи приятелски с него и подмина доста язвителни забележки със завидно мъжество.
Според мен, ако Тодор е казал нещо положително за останалите жени, то е било, само за да уязви Ваня, а не защото наистина ги счита за много достойни.

А кога и кого е наричал черен п.....с?

# 1 374
Blackbling, едно е финал, друго е финална осмица.
Джери и Йоана беха споменати за осмицата, а мъжкият финал, за който говори е финалната битка между последните двама.
Не разбирам мазохизма да се следи профила на някой, само за да се саминавиваш колко е прост. Една от отличителните черти на мъжете тип Тодор е, че не знаят кога трябва да замълчат. Това също ли е изненада?!?!

# 1 375
Вчера не можах да гледам, но сега си пуснах запис.... е Боби пак пръв сдаде багажа от мъжете. Кардиото е доста зле, според мен не би било заслужено да спечели голямата награда. Издръжливост поне за мен е едно от основните важни качества, както и кардио за един атлет.
Боби не е атлет, хора, проумейте го! Боби е бодибилдър, едното няма нищо общо с другото. Познавам доста бодибилдъри, които правят кардио просто защото трябва, но не им е сила. Те наблягат на тренировки с тежести, но ако има такава игра, плюс включено кардио, увяхват. За мен Боби има други качества и реално никога не съм го чула да се хвали и да повтаря " аз така, аз иначе". Да, има хъс, но не виждам самохвалство в него, нито лицемерие и интригантство. Даже мисля, че е доста адекватен в изказванията и реакциите си.

# 1 376
Аз също не разбирам това прехласване по Джери особено от Любо и Влади.

# 1 377
Имам едно сериозно предложение към продукцията. Моля ви, в следващия сезон им дайте някакви долнища, които не могат да си напъхат в задниците, защото е адски грозна гледка, пък ако ще да са мис дупе всичките, а те не са.

# 1 378
Имам едно сериозно предложение към продукцията. Моля ви, в следващия сезон им дайте някакви долнища, които не могат да си напъхат в задниците, защото е адски грозна гледка, пък ако ще да са мис дупе всичките, а те не са.
И сега имат.
Това, че не ги носят е техен избор.
Миналата година близначките играха само по клинове.

# 1 379
И кои са качествата на Бобката, че аз цял сезон така и не ги видях? Признавам, че не е глупав и има адекватни изказвания. Хареса ми как беше директен с Катя и й се скара, хареса ми и това, което последно каза на Йоанна. Но в игрите кое му е толкова wow, че даже и за победител да го спрягат? Кардиото му не е добро (не му е сила - ясно), плуването му не е добро, в пъзели май не съм го виждала и не мога нищо да кажа - леко се съмнявам да блести там. Изометрия и баланс - добър ли е там? Има хъс и желание, но много силно почва в дадена игра, а след това бързо се уморява и до там.

Общи условия

Активация на акаунт