💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 575
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 410
Сюзън потвърждава казаното от Вайс.
Скрит текст:
Ненормална работа е това.
Да не говорим,че е редно ВСЕКИ играч да има собствен чувал и стелка,които да носи със себе си. И съответно да може да се грижи за чистотата им.
Спестили са 15х80=1200лв Продукцията ,МИЗЕРНИЦИ !!!

# 1 411
  • София
Нали не им били дали екипите да си ги вземат - а гледам, че Вайс е с жълтото потниче на тренировката със Сюзън.

# 1 412
[quote
Спестили са 15х80=1200лв Продукцията ,МИЗЕРНИЦИ !!!
[/quote]
С тях са купили носни кърпи на Йо-то SobSobSob

# 1 413
  • Испания
Нали не им били дали екипите да си ги вземат - а гледам, че Вайс е с жълтото потниче на тренировката със Сюзън.

Почти всички, които отговаряха на въпроси, чиито отговори съм публикувала тук, казаха, че тези, които са били по-сръчни, имат по нещо от екипите. Вайс вчера отговори на въпрос за знамето. Откраднал го е.

# 1 414
  • София

Почти всички, които отговаряха на въпроси, чиито отговори съм публикувала тук, казаха, че тези, които са били по-сръчни, имат по нещо от екипите. Вайс вчера отговори на въпрос за знамето. Откраднал го е.
SmileАз и Ники го гледам на снимката с майонезите как си е по цяло екипче-оправни хора Simple Smile

Гледам промото и на пъзела -рибарите-те ясни,но Тошко и Вайс ги строили госпожиците да им подават кубчета ,а те так-так , е много смях ще пада.

# 1 415
Цирка ще е Тодор и Вайс да спечелят битката при пъзела срещу систърс Simple Smile Шак-шак-так и после як скандал и сълзи между двете красавици Simple Smile

# 1 416
Искам да видя как Вайс и Тошо редят пъзел. Ама да е сложен пъзел и те да са само двамата, без помощ от момичетата. Ще бъде шоу Grinning

# 1 417
  • София
И аз искам JoyJoyJoy
Пъзелисти номер едно!

# 1 418
Тошко и Вайс днес ще докажат, че са кралете на пъзелите. Hands V

# 1 419
Мхм, совите не са това, което са Simple Smile

# 1 420
# 1 421
  • София
Бен Гън ,мерси за поправката шак-шак-шак,аз малко като черната Златка -так-так-так.
Обаче сега се замислям-то това реално може да се случи,защото явно всички ще редят пъзела.
Жътварите няма да допуснат Ваня дето на забавен каданс ще го прави-то е категорично ясно Simple Smile
Но при рибарите-първо са повече,после Милен,Катя и Йо ще се избият за превес,така че ....

# 1 422
Търся, търся и не намирам логика защо да не им дадат екипите за спомен? Или мислят следващия сезон да ги дадат на новите играчи? Те от чували пестят, от едни екипи ли няма да спестят?

# 1 423
В "Игрите на Тупарев" всичко е възможно Simple Smile
Очаквай неочакваното им е мотото Simple Smile

# 1 424
  • София
За екипите не знам,но спалните чували със сигурност ще ги ползват ,гррр

Общи условия

Активация на акаунт