💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 605
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 395

В лек шок съм например от количеството татуировки на някои участници, както и факта, че почти всички имат такива.

В шок от татуировки? Та дори вече моделите по онлайн магазините са с нефотошопирани татуси, както и по рекламите. От къде този шок?

Такъв е подбора според мен. Хората с татуировки са по екстремни, щом се е стигнало да се рисуваш, като пано по тялото си, значи може да правиш всичко с него. Тялото си го възприемаш, като предмет. Типичен приемер е Катя с татуировките и флеша на едното си ухо.

# 1 396
  • София

В лек шок съм например от количеството татуировки на някои участници, както и факта, че почти всички имат такива.

В шок от татуировки? Та дори вече моделите по онлайн магазините са с нефотошопирани татуси, както и по рекламите. Откъде този шок?
Не гледам реклами. И рядко пазарувам дрехи. Явно съм изостанала.
Имам особено (и доста крайно мнение) за татуировките и затова така ме впечатли тоя факт.
Аз пък мисля, че по-добре голо дупе, отколкото татуировка. Но тук голямо отклонение от ИнВ ще стане.

# 1 397
Типични примери за които се сещам са: Веселин от Биг Брадър Фемили (гробаря), Никита, Кулагин, Атанас от Сървайвър и др., все хора които не ги слуша много главата. Другата група са хората на изкуството и футболистите. За футболистите, това е мода да са надписани и нарисувани.

# 1 398
  • София
Ванчето с това нейно постоянно драпане за женски коалиции и женски финал е не по-малка сексистка.

Пълни глупости. Още в началото пробва с Боби, но не и се получи .. а с кой друг от мъжете е можела да направи коалиция до сега - с Тошо, дето я захапа от ден 1 заради капитанската? С Лазаринов, който се кри зад гърба на Тодор или с Милен, който се съгласяваше постоянно със същия, за да няма конфликти? С Вайс ли след сливането?? Останаха Влади и Любо, които си бяха с Джери от началото ... идея нямам за какъв сексизъм иде реч

Ясно съм ги написала, нужно е само да се чете с разбиране.

# 1 399
Всеки може да харесва или не татуировки, идеята ми беше, че вече е толкова масово, че е странно някой да се шокира от тях. Аз дори не ги забелязвам.

# 1 400
Минавам само да кажа, че все повече ме гложди мисълта, че Лазаринката ще ни го набутат за победител. Значи това изпъкване  през предпоследнта седмица, не ме радва изобщо.

# 1 401
Всеки може да харесва или не татуировки, идеята ми беше, че вече е толкова масово, че е странно някой да се шокира от тях. Аз дори не ги забелязвам.

ами не във всички среди е масово, да не кажа, че в някои съвсем липсват.
на мен също ми правят впечатление, особено ако са много /ясно е, че и аз предпочитам гол задник през татуси Wink/
или грозни, като на Майонезата. Този последния го видях затрупан с кутийки олинеза, да не е станал рекламно лице Wink
абсурд да го набутат лазаринката, не вярвам.

# 1 402
Джерито е симпатяга, на мен поне ми стана по-симпатична в последно време, но изобщо не е толкова наивна. Хитруша е, просто не говори за стратегии си (Йоанна да вземе пример, а не постоянно да дрънка). Това с дупето е леко дразнещо и не е ок да се показва постоянно - пошло и елементарно е. Супер грозно е и да се нашариш целия с татуировки - лично мнение. Джери си е готина, но не блести с нещо кой знае какво, че така да се прехласват по нея. Може и да е по-добра от повечето си връстници (а сегашните поколения са тотал щета, с леки изключения), но ми е леко прехвалена. Жива и здрава да е, не ме дразни и в игрите е ок.
Лазаринов победител...продуцентите биха ли се изгаврили така? Това ще е дъното на тази пародия. Ако го направят, няма и за секунда да погледна трети сезон, но ще стискам палци да няма изобщо такъв.

# 1 403
Това щях да каже Джери далеч не е токова наивна, за мен тя може би най добре си играе играта. Признавам, че донякъде е може би защото е естествен на, но за мен не е нито наивна нито чак толкова детски наивна. Мисля, че освен в началото с Митко там един скандал, че и викал и то беше по скоро между Митко и Любо, не се е карала с никой, горе долу мога да кажа, че с всички се разбира или поне не е била в конфликт. За мен да я вземат под крилото си Любо и Влади да може да е защото е малка и е било нормално но си беше и стратегия има защитата на два а от силните участници, беше в коалиция с тях. За мен от жените тя играе най добре чисто социално, защото умее да кара хората да я харесват дали защото е малка или нещо друго. Нека не забравяме, че не всичко ни се показва, Тодор също в инста се е изказвал добре за нея. Ето Вайс и Йоанна са си станали близки, та да за мен Джери се справя най добре чисто социално като играе. Но за мен това все пак не е Биг брадър а тя на арената за мен.не е чак толкова добра, да победи Милен и Ивайло но за мен тези победи си остават спорни.

# 1 404
Тъкмо гледах аз снощната серия- голям сюрприз ми дойде този Лазаринов Simple Smile иначе според мен няма значение колко хора са били като бройка, защото това е игра, в която печели най-откроилият се бърз, който може да елиминира по 2-3 наведнъж (както и стана).
Не мога да реша за себе си за или противВайс съм- след отпадането на Сюзън ми беше много анти, особено с тази Ивана. Ама пък в игрите е ок- като бягаше на колене ми приличаше на някой дивак Simple Smile
 И аз искам финалите да са по-дълги, гледам паралелно миналогодишните серии и последната седмица всичко беше толкова анти-епично. Повтаряха еднакви игри, които пък далеч не бяха комплексни. Трябва да е нещо дълго, изтощително и многокомпонентно, а не- редиш кубчето пъзел- печелиш (Томас така отпадна от Венцислава). Или пък на онзи въртящ се цилиндър за баланс- голяма тъпня. Ил Радостина как отпадна от Анна-Мария с някакви рингове. На всяка игра да има тичане, плуване/гребане, тежест, баланс, пъзел, памет - ама откъде пък ще им дойдат на акъла такива игри Simple Smile

# 1 405
  • out of space
Вчера някой отпадна ли, че леко се разсеях на финала?

# 1 406
  • Испания
Вчера някой отпадна ли, че леко се разсеях на финала?

Не.

# 1 407
Ами нали някой от участниците някъде е казал, е победителя ще е неочакван. Също и ако я някоя от сестрите, отврат.
Не стига, че изтърпяхме Йото, която беше третия водещ, през цялото предаване  ни я навираха за коментатор на събитията, като че ли е някакъв коректив.Толкова е противен/и несполучлив/напъна на продуцентите с драмата им да привлекат феновете на мелодрами. То според мен драма няма, просто в живота не могат да се траят, то си и личи де.

# 1 408
  • Испания
Сюзън потвърждава казаното от Вайс.

Николай за първи път в резиденцията /клик на майонезата/.

, , ,

# 1 409
Признавам си, че колкото и да не харесвах Ники, имаше много смях с него, особено в резиденцията.

Общи условия

Активация на акаунт