💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 622
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 380
Очаквам тази седмица Тодор да си иде .За Джери бяха писали ,че
Скрит текст:
отпадала 7
.Финалната осмица ми се ще да е -Ваня,Вайс,Джери,Милен ,Бобката ,Катя,Йоанна и Лазаринов

# 1 381
Само да поясня, не следя профила на Тодор. Само гледам това, което Смайли качва тук от чисто любопитство докъде може да стигне с простотията си.

# 1 382
  • София
Аз също не разбирам това прехласване по Джери особено от Любо и Влади.

Ма то страшно прехласване... Пример за подражание? Е, какво ни е на нашите деца? Едно обикновено момиче е тя.

# 1 383
И кои са качествата на Бобката, че аз цял сезон така и не ги видях?
Най-добре се представя в социлната игра за мен лично.
Присъедини се към Ловците в третата седмица от началото на формата, като напълно нов и непознат играч. И  все още НЯМА нито един отрицателен глас срещу себе си в края на дванадесета седмица.
Отделно в битката с Тодор показа, че е по-ловък от него.

# 1 384
Играта срещу Тодор беше добра, да. Но няма глас срещу него защото се държи и той със старите Ловци, а преди беше в дружинка с Тошо. Хитър е, но като качества - meh.

# 1 385
Спойлер за едно  отпадане другата седмица ,дадено ми от съфорумката ,която незнаеше как да го сложи в скрит текст
Скрит текст:
Джери става 7 сигурен финалист ,отстранявайки Лазаринов на номинационна

# 1 386
Elpi:
Скрит текст:
Според тези спойлери, Тодор и Чудомир отпадат тази седмица, така ли? И знае ли се каква ще е подредбата в топ 8? На 8мо място е Лазаринов, а другите? Може и да е грешен спойлер, но ми е интересно Simple Smile

# 1 387
Elpi:
Скрит текст:
Според тези спойлери, Тодор и Чудомир отпадат тази седмица, така ли? И знае ли се каква ще е подредбата в топ 8? На 8мо място е Лазаринов, а другите? Може и да е грешен спойлер, но ми е интересно Simple Smile
Скрит текст:
Не се знае подредбата ,но и не се знае Чудомир кога отпада.

# 1 388
  • Вестерос
Гледам ютуба на Йоанна еми смятам, че от нея има какво да се научи. По ми е приятна от Тошко. Изглежда от тук само на мен ми е симпатична хаха.
И аз не съм на мнението на повече от останалите тук, които се мъчат да изкарат Йоана по-черна от дявола.
Всъщност са няколко човека, които просто повече пишат и през няколко поста я пустосват нея и т.н.

# 1 389
А кога и кого е наричал черен п.....с?
Вчера, когато си тръгваха от арената нарече така Лазаринов, но не пред него.

# 1 390
Мерак му е на Бобката да е лидер, затова каза на Ловците за предложението на Ваня, да им се хареса и да се издигне в очите на Тодор.
Не само Йоана и Ваня имат стратегия, просто не си казват.

# 1 391
Ванчето с това нейно постоянно драпане за женски коалиции и женски финал е не по-малка сексистка.

Пълни глупости. Още в началото пробва с Боби, но не и се получи .. а с кой друг от мъжете е можела да направи коалиция до сега - с Тошо, дето я захапа от ден 1 заради капитанската? С Лазаринов, който се кри зад гърба на Тодор или с Милен, който се съгласяваше постоянно със същия, за да няма конфликти? С Вайс ли след сливането?? Останаха Влади и Любо, които си бяха с Джери от началото ... идея нямам за какъв сексизъм иде реч

# 1 392
  • София
На мен Джери ми е симпатична като цяло. Без да се прехласвам, мисля че е добро дете, умерено амбициозно, неконфликтно и като повечето в тази възраст - по-емоционално. За мен тя е един от най-непресторените и непринудени участници. Вярвам ѝ на всяка думичка. Ако не е себе си, а играе, евала, може да опита и актьорска професия със страхотен успех.
Не е глупава, а и да не забравяме, че учи в гимназията с най-висок бал в страната. Там щеш, не щеш, трябва да поддържаш ниво.
Нормално е откъсвайки се за толкова дълго от всичките си близки, да се привърже бързо и силно към други хора във формата, в случая Влади и Любо. И не става дума за прехласване. Според мен е съвсем нормална човешка реакция да ти се иска да защитаваш по-малкия и неопитния, особено когато насреща си имаш искрено и добро дете. Затова и повечето участници я харесват. И като добавим, че все пак е сравнително добре подготвена физически, ми се струва логично отношението към нея.

И мен малко ме дразни изказът ѝ, както и голото дупе (ако видя така мойта щерка, ще ѝ скъсам ушите Simple Smile), но то пък другите са много перфектни, нали?

В лек шок съм например от количеството татуировки на някои участници, както и факта, че почти всички имат такива.

Но общо взето физическите данни и външен вид на участниците не ме интересуват, защото не са важни в такава игра. Това не е конкурс за красота.

# 1 393

В лек шок съм например от количеството татуировки на някои участници, както и факта, че почти всички имат такива.

В шок от татуировки? Та дори вече моделите по онлайн магазините са с нефотошопирани татуси, както и по рекламите. Откъде този шок?

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:57 от ~Mystic~

# 1 394
Татус е по-добре от голо дупе на телевизора.
За щерки като си говорим 😀

Общи условия

Активация на акаунт