💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 733
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 635
Тъпо. Чудомир е играчът, който има най-голяма вероятност да бъде отстранен от Тодор.

Не съм забелязала Тошко да се представя блестящо в двубоите. Пренавива ли се, що ли, ама никакъв го няма. В отборните игри е по-добър, сякаш. Та Чудото си има реален шанс. А дано!

# 1 636
  • София
Иначе битката на съюзниците е ясна също мисля.
Милен срещу Вайс.
Утре се зареждаме с пуканките.

Ей това ще са дуели.
Ще се пръска яко тестостерон. Wink

# 1 637
  • Испания
Вайс много ми се качи в очите в последно време. Силен състезател е и не е никак лош като човек.

Така ли? От самото начало ли гледаш?

# 1 638
Жътваритеее бяха машинии, страшни бяха😁😁
Бобчо не е нито Милен нито Чудо нито Влади че да е готов да иде на елиминации сам
Женчо.

# 1 639
Беше ясно, че щом Катя има имунитет, номиниран ще е Чудомир. Обаче в случая получиха възможност и го изиграха красиво като за последно.
Между другото в началото Чудо ми беше много посредствен, но след присъединяването на Ловците към Рибарите все повече се изявяваше и спечели симпатиите ми. Много спокоен, балансиран, бърз, силен и издръжлив (за разлика от Боби). Единственото му слабо място е плуването и не съм сигурна как е с точността.
При Тошко интересно след трансфера при Жъртварите започна да се представя по-слабо.
Утре ще е интересен дуел, аз ще подкрепям Чудо.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 22:43 от валия

# 1 640
Утре кой ще казва дишай дишай на Чудото? Мислел за племето. Дано отпадне, че нали целта е Тодор да отпадне от жена

# 1 641
Значи, дайте спойлер за утре, ще ми изхвръкне сърцето от напрежение. На Чудото ръцете не изглеждаха добре Sad Не ми харесва накъде ме води логиката.

# 1 642
  • София
Тъпо. Чудомир е играчът, който има най-голяма вероятност да бъде отстранен от Тодор.

Не съм забелязала Тошко да се представя блестящо в двубоите. Пренавива ли се, що ли, ама никакъв го няма. В отборните игри е по-добър, сякаш. Та Чудото си има реален шанс. А дано!

Тошко е зле, но Чудото е изключително едноизмерен играч и това, в което е силен, съвпада с това, в което е силен и Тошко. От промото обаче дуелът изглеждаше наистина само и единствено за сила, така че се надявам Тошко в действителност да се пренавие, ако усети че губи. Но дори да падне, ще падне в "мъжка" битка и пак ще се изкара победител. Исках да го видя в друг тип двубой.

# 1 643
Оффф горкия Чудо.. Поне ще отпадне достойно. Не виждам как ще победи Тошо

# 1 644
Искам Чудо да спечели, но смятам, че Тошето ще влезе в обединеното племе.

# 1 645

Тошко е зле, но Чудото е изключително едноизмерен играч и това, в което е силен, съвпада с това, в което е силен и Тошко. От промото обаче дуелът изглеждаше наистина само и единствено за сила, така че се надявам Тошко в действителност да се пренавие, ако усети че губи. Но дори да падне, ще падне в "мъжка" битка и пак ще се изкара победител. Исках да го видя в друг тип двубой.

На пъзел  ли? Joy

# 1 646
Не знам защо много хора сте набедили Лазаринов за новата Ана Мария. Според мен е крайно обидно. Той не е блестял особено като състезател, имал е откровено слаби игри, но като цяло почти винаги е имал принос в победите. Ана Мария беше пълна скръб във всичко. Не се и срамуваше от това. Лазаринов няма физическа сила, обаче е издържлив, хладнокръвен, ловък, бърз и точен. Не е малко. Пък и на пъзелите се справя.
Боби ми е точно като Март, само дето се контузи по-късно. Уж голямата работа, ама скатавка. Мен той повече ме дразни от Лазаринов.
Другият, който най-много загуби от това, че се скатава, е Вайс. Номер 1 ми е като физическа подготовка състезател в сезона. На пъзелите е крайно зле, но иначе е топ. Обаче как веднъж не изяви сам желание да поеме отговорност, да иде на дуел, да ги поведе.

# 1 647
Тошко пак се изказа ,че добре че били давмата с Вайс да им наредят пъзела Smiley
За утрешната битка ,Тошко го виждам победителя

# 1 648
  • София
Вайс много ми се качи в очите в последно време. Силен състезател е и не е никак лош като човек.

Така ли? От самото начало ли гледаш?

Ахам, да, от самото начало. Много показаха лошите си черти, но повечето хора не се изчерпват с тях. Вайс показа достатъчно достойно поведение и се бори в битките, въпреки изцепките си в началото. За разлика от Тошко, който от начало докрай си държи като първобит.

# 1 649
Дуо "шак-шак" - ВЕЧЕ доказани пъзелисти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт