💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 694
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 650
Чудо,ще бие този Паляк! Чудо е страшен с този поглед,малко да се втренчи и онзи смешен е чао.

# 1 651
  • София
Скрит текст:
Тъпо. Чудомир е играчът, който има най-голяма вероятност да бъде отстранен от Тодор.

Не съм забелязала Тошко да се представя блестящо в двубоите. Пренавива ли се, що ли, ама никакъв го няма. В отборните игри е по-добър, сякаш. Та Чудото си има реален шанс. А дано!

Тошко е зле, но Чудото е изключително едноизмерен играч и това, в което е силен, съвпада с това, в което е силен и Тошко. От промото обаче дуелът изглеждаше наистина само и единствено за сила, така че се надявам Тошко в действителност да се пренавие, ако усети че губи. Но дори да падне, ще падне в "мъжка" битка и пак ще се изкара победител. Исках да го видя в друг тип двубой.

На пъзел  ли? Joy

И не само. Наличието на пъзел е сигурна загуба за него, но и на почти всичко друго освен чиста сила, повечето играчи го превъзхождат. А и на чиста сила има достатъчно загуби, но там поне е в свои води.

# 1 652
Не знам защо много хора сте набедили Лазаринов за новата Ана Мария. Според мен е крайно обидно. Той не е блестял особено като състезател, имал е откровено слаби игри, но като цяло почти винаги е имал принос в победите. Ана Мария беше пълна скръб във всичко. Не се и срамуваше от това. Лазаринов няма физическа сила, обаче е издържлив, хладнокръвен, ловък, бърз и точен. Не е малко. Пък и на пъзелите се справя.
Боби ми е точно като Март, само дето се контузи по-късно. Уж голямата работа, ама скатавка. Мен той повече ме дразни от Лазаринов.
Другият, който най-много загуби от това, че се скатава, е Вайс. Номер 1 ми е като физическа подготовка състезател в сезона. На пъзелите е крайно зле, но иначе е топ. Обаче как веднъж не изяви сам желание да поеме отговорност, да иде на дуел, да ги поведе.
как така говориш за Вайс! Той се скатаваше само, за да не се разбере каква сила е в пъзелите и да ги решава в решителни моменти!

# 1 653
В последно време много симпатизирам на Вайс, днес отново показа невероятните си умения на атлет. Пообрал се е и не приглася много на Тошко, само го изслушва.

На промото казаха девети финалист, но на Екатерина бяха казали осем. След отпадането на Любо в един от постовете на предаването пишеше, че ще има още много изненади до края на седмицата. Надявам  се все пак да няма внезапна смърт за някой от съюзниците.

# 1 654
  • Испания
Скрит текст:
Вайс много ми се качи в очите в последно време. Силен състезател е и не е никак лош като човек.

Така ли? От самото начало ли гледаш?

Ахам, да, от самото начало. Много показаха лошите си черти, но повечето хора не се изчерпват с тях. Вайс показа достатъчно достойно поведение и се бори в битките, въпреки изцепките си в началото. За разлика от Тошко, който от начало докрай си държи като първобит.

За борба - бори се, но добър човек... За мен не е, затова и попитах. Е, всеки има ценностна система и преценява според нея. Много бързо забравяме.

Благодаря за отговора.

# 1 655
Жътваритеее бяха машинии, страшни бяха😁😁
Бобчо не е нито Милен нито Чудо нито Влади че да е готов да иде на елиминации сам
Женчо.

Аз не разбирам защо се очакваше от боби да направи същото особено леко контузен. В крайна сметка Чудо знаеше, че най вероятно ще е номиниран и се предложи по много красив и достоен начин. Милен доста се скатаваше само с джери беше на битка следователно бе доста логично да последва Чудо. Боби защо да го прави? А и вече победи  Тодор веднъж.

# 1 656
Вайс много ми се качи в очите в последно време. Силен състезател е и не е никак лош като човек.

Така ли? От самото начало ли гледаш?

Ахам, да, от самото начало. Много показаха лошите си черти, но повечето хора не се изчерпват с тях. Вайс показа достатъчно достойно поведение и се бори в битките, въпреки изцепките си в началото. За разлика от Тошко, който от начало докрай си държи като първобит.
Да допълня.
Вайс винаги е отдавал уважение на съперника, и винаги е намирал да каже добра дума на този,който е играл силно и добре от племето.
Вярно, че си изпусна нервите афектиран от отпадането на Сюзън.

# 1 657
  • София
Утре съм за Чудото, но за прогноза ми е много трудно. Не видях да има плуване, така че шансовете на Чудомир се увеличават. Не мога да кажа категорично, то няма и как. Все пак може би 55:45 за Тодор на база видяното до тук. Но абсолютно всичко може да стане.

# 1 658
Може пък да ни изненадат и Чудо да победи. Искаме Тодор да се изправи срещу жена на елиминации, но никой не е казал, че ще стане. Може да хейти Йоанна, тъй като тя влиза в обединеното племе, а той не. Но да видим.

# 1 659
Скрит текст:
Не знам защо много хора сте набедили Лазаринов за новата Ана Мария. Според мен е крайно обидно. Той не е блестял особено като състезател, имал е откровено слаби игри, но като цяло почти винаги е имал принос в победите. Ана Мария беше пълна скръб във всичко. Не се и срамуваше от това. Лазаринов няма физическа сила, обаче е издържлив, хладнокръвен, ловък, бърз и точен. Не е малко. Пък и на пъзелите се справя.
Боби ми е точно като Март, само дето се контузи по-късно. Уж голямата работа, ама скатавка. Мен той повече ме дразни от Лазаринов.
Другият, който най-много загуби от това, че се скатава, е Вайс. Номер 1 ми е като физическа подготовка състезател в сезона. На пъзелите е крайно зле, но иначе е топ. Обаче как веднъж не изяви сам желание да поеме отговорност, да иде на дуел, да ги поведе.
Защото Вайс е един 30 годишен недорасляк. Държи се точно като някакъв пубер. Самият му речник е пубертетски. Гледах и видеото, което беше пуснала Смайли с него и Сюзън - ми типичен пубертет, бе. Нищо мъжко няма. Язък, че е силен като скала. Някои мъже просто никога не узряват.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 23:26 от Blackbling

# 1 660
Аз съм твърдо за Тодор утре.
Много повече заслужава топ 9 от Чудомир с оглед на цялостното му представяне до момента.
Но всичко е възможно да се случи.

Зареждам пуканките аз малко преди 9 утре Simple Smile

# 1 661
Много искам Тошо да си ходи, но честно казано не ми се вярва. 😑 По-добър играч е от Чудо. Все пак се надявам битката да е по-подходяща за Чудомир.
Днес бяха много зле с бутането на бидона рибарите и с тоя детски пъзел накрая - никакъв шанс да дръпнат.

# 1 662
Ако има пъзел утре, Тошето-мастера ще го изяде  Чудото

# 1 663
Ако има пъзел утре, Тошето-мастера ще го изяде  Чудото
Особено, ако има предимство, и то е да постави последното кубче от пъзел за шестмесечни!

# 1 664
Мислехме, че ще падне и от дънера Чудо, ама вися като маймуна, въпреки многото килограми отгоре, които беше. Силно се надявам това момче да влезе във финалите, страшно скромен, уравновесен и тих човек, за разлика от Тошо кречеталото.

За Вайс не мога да кажа нищо хубаво като човек. Май бързо забравя как се беше съюзил с Ивана и Сюзън и чак се кефеха, че докато са тримата, друг няма да стане капитан. Много подло се отметна, когато беше обещал на Джери капитанство. Отделно истериите му след като Влади елиминира Сюзън, беше като някакъв откачен, чак щял да го бие. Прилича ми на 8 годишен в тялото на мъж. Снощи на съвета ми направи впечатление, че сякаш подкрепя думите на Ваня за поведението на Тодор към жените, ама му треперят крачолите да гъкне. Цял сезон не прояви инициатива за нищо, просто една физическа сила, съчетана със слабохарактерност.

Общи условия

Активация на акаунт