💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 550
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Ще стискам палци за Чудомир!

# 1 681
  • Испания
Някой сети ли се да направи снимка на решения пъзел, за да го проверим за гафове ?

Отзад беше добре.

Отпред не го дадоха нито за миг без състезател, който да закрива част от него.

# 1 682
На този пъзел и кубчетата са номерирани - за всеки случай ...

# 1 683
Ралица видимо НЕ харесва Тодор. В анонса, когато съобщава кой е финалиста от двамата, сякаш е доволна.

# 1 684
  • София
Ох,,Смайли,спри Smile
На първата снимка щом изглежда добре,стига толкова .

# 1 685
Верен им е пъзела. Тази сложна карта...

# 1 686
Нека не бързаме с изводите ... то и Лазаринко нямаше как да победи Любо , ама 🤷♀🙂

Аз съм за Тошко утре 😁 По-интересно ще ми бъде , ако той продължи /със всичките му екстри 😁/

# 1 687
Хора, аз имам въпрос относно спойлерите за утрешния дуел.
Скрит текст:
Едно момиче не беше ли написало преди няколко дни, че на дуел се изправят именно Тодор и Чудо и Тошко отпада? Имам такива спомени..

# 1 688
  • Sofia
Е то този парапитек за харесване ли е? Как пък веднъж не игра достойно и с чест, ако победят-било благодарение на него, ако загубят - играта му виновна, и тъп, тъп, като галош. Напълно я разбирам Ралица.

# 1 689
Между другото, само аз ли съм на мнение, че Димо е напълно излишен? Ралица се справя чудесно сама.

# 1 690
15-тина страници след "Последната"битка, от които  в 12 се обсъжда всичко друго, говорят сами по себе си, че го няма вече този хъс и на зрителя .Не знам от побутване , подпиране или там други греди ли е, но....
Тошето пак "изклинчи", направиха му забележка , ама нъцки.И другите започнаха да се усещат, щом нямаше 1 минута наказание за него.
А Чудото как се самопредложи, явно е изтеглил късата клечка. Катерина  ревна , за кого? Ако нямаше имунитет гласовете щяха да са 7-8😄 на 1 за нея.

# 1 691
  • София
Хора, аз имам въпрос относно спойлерите за утрешния дуел.
Скрит текст:
Едно момиче не беше ли написало преди няколко дни, че на дуел се изправят именно Тодор и Чудо и Тошко отпада? Имам такива спомени..
СПОЙЛЕР!
Скрит текст:
Аз не съм го видяла този спойлер,но във ФБ усилено се появяват едни писания,че Тодор утре ще се спаси,за по-натам има две версии-че оптада 6-ти и че отпада 4-ти

# 1 692
Ако бяха загубили жълтите,ТоШЕ сигурно щеше да се изтъкне,че е саботирал нарочно. Ама те пък победиха,та той пак намери повод да се удари в гърдичките. 😁🐒 Мега смешно човече. Трябва да съм мазохист,да искам да го гледам и да остане. Аз не следя много сторитата,но имаше ли го него изобщо извън ИВ с някой друг участник. Да пие кафе/бира,да се е видял с някой в парка,както видяхме повечето участници? 🤔

# 1 693
  • Испания
Между другото, само аз ли съм на мнение, че Димо е напълно излишен? Ралица се справя чудесно сама.

Не съм на същото мнение.

Ох,,Смайли,спри Smile
На първата снимка щом изглежда добре,стига толкова .

Точно това мислех, защото се вижда ясно, че всички кубчета са на мястото си. Ама после се отплеснах като Мечо Пух. Колкото повече, толкова повече.

# 1 694
  • Англия
Готин епизод като цяло и приятен завършек на племенния етап благодарение на Рибарите. Номинацията на Чудомир не им върза на конспираторите пращащи Тодор срещу жена.

Рибарите ме полязираха този епизод. Първо много ме издразниха заради слабата си игра. Не отнемам нищо от постижението на Жътварите, с двама по-малко и с преднина за Рибарите, даже и Тодор, че пак изменти на едно място като си хвърли варела не ме издразни, толкова бяха наклонени везните в полза на Рибарите. Тодоресте след толкова епизоди на празнословия и тупане в гърдите, най-накрая направи нещо достойно и не саботира играта. Не мисля, че го беше страх от Ваня, колкото и да ми е неприятен, не е страхливец. В представата на такива персонажи, да не играеш нарочно просто е долна постъпка. Рибарите играха по трасето, сякаш те бяха гладните, а не Жътварите. Не знам дали не подцениха играта, заради това, че има пъзел, или просто както Милен каза, бяха по-слаби днес и нямаха ден.

Племенния съвет, от друга страна, беше затрогваща гледка. Големи Милен и Чудо, Катя също както винаги беше искрена в емоциите си и ми спечели още повече симпатии. Зад тази защитна стена от агресия се крие един чувствителен човек, който трудно допуска хора до себе си. На Йо сълзите може и да бяха от облекчение, хаха.

Ще стискам палци на Чудо да победи, и ако го направи, ще докаже, че е достоен и за краен победител, въпреки че не разполага с най-богатия арсенал от умения.

Общи условия

Активация на акаунт