💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 537
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 665
Жътварите ми напълниха душата. Бяха 4 срещу 6, Рибарите имаха и предимство, но жълтите ги разбиха отвсякъде.
А Вайс е просто уникален, на всяка битка ги размазва и дава 100% от себе си. Не заслужава да е в топ 8, а минимум в топ 3.

# 1 666
Влезлите по-късно нямат право да са на финал. Твърдо съм за Тодор

# 1 667
  • София
За мен утре дуелът е 50/50. На всичко друго смятам Тошко щеше да отвее Чудото, но двубоят е за сила, а там са изключително изравнени. Слабото място на Тошко е, че не му издържат нервите, и си мисля, че може това точно да го подхлъзне. От една страна искам вече да се маха, от друга ми се щеше да отпадне по друг начин. Нека видим.

# 1 668
  • Испания
geraldine.todorova

Преди днешната битка нямах почти никаква надежда, че имаме шанс да спечелим... Бяхме четирима срещу шестима, опонентът имаше предимство, Тошко се беше заканил, че ще саботира, а и играта завършваше с любимия ни елемент - пъзел🧩 Уви, спечелихме последната отборна битка в "Игри на волята" и не мога да опиша щастието, което изпитах💛 (п. с. Тоше, бях убедена, че няма да саботираш, защото имаш сърце на боец!)

# 1 669
Някой сети ли се да направи снимка на решения пъзел, за да го проверим за гафове ?

# 1 670
твърдо искам да гледам Чудомир в обединеното племе,но едва ли ще стане.Утрешната игра е точно като за Тодор,маймунско движение по гредите,а Тодор хем е по-лек,по-пъргав и жилав.Ма пък дано греша,и да продължи Чудото.

# 1 671
На пъзела нямам снимки, но имам една поредица, нарекла съм я Yale's Blaze of Glory
/може да ги ползвате за гръбчета на тениските/
Скрит текст:

# 1 672
  • София
Уви, спечелихме, вика Джерито Joy

# 1 673
  • София
Ай как ги бях отписала жътварките вече,но...показаха дух и сърца всички до един.
Тодор и Вайс-аплодисменти! Особено с какъв кураж се изправиха пред пъзела! "Ванче,ма тва не е тука ,я дай ми гу"
мхм-и мисъл вкара,не само шак-шак-шак.
Разбира се ,накрая се изпусна пред рибоците,че той е номиниран.
За Ванчето черна точка-нали по това би трябвало да се различаваш от Тодор-да знаеш кога да млъкнеш.
Но вероятно са подкарали планово и нейното очерняне и го е изчела всичко това.
Към бидоните да ги глобят и за падналия навес,ама-ха! Simple Smile
Големи лицемери на съвета-нормално.Добре,че беше Чудо така далновиден и добър,за да се самопредложи.
Милен се опита,но хайде да сме честни-не е баш същото. Simple Smile Що не теглиха клечки,хъм.
Утре съм зад Тодор,защото смятам,че има място в голямата игра.Много харесвам Чудо,но не искам резерви на финал.Ако спечели-също ще съм ок.
Но на това финално 9 не вярвам.Защо трябваше да пада Любе,такъв зор...Нещо не е както трябва.Катя каза,че са 8,а и логиката сочи да са точно 8.

# 1 674
  • Испания

Това е от интелигентността ѝ.

# 1 675
  • София
Някой сети ли се да направи снимка на решения пъзел, за да го проверим за гафове ?
Вайс веднага ги събаря веществените доказателства.Шак-шак-кой видял-видял Simple Smile
А каква беше тази реплика накрая от него.Не им вярвам,честно.

Стига пък и ти-тва гениално сладко дете.Кой искаше спойлер кога отпада Джериту,аз знам Simple Smile

# 1 676
Език мой, враг мой Simple Smile

# 1 677
  • Вестерос
Влезлите по-късно нямат право да са на финал. Твърдо съм за Тодор
Честно ли?

Егаси доводът! Непонятно ми е. Все едно е виновен, че не е избран в началото, а е бил резерва.

# 1 678
Силно се надявам нарочно да ни дават кадрите с кръвта по ръцете на Чудо,за да ни объркат и да мислим,че ще падне. А толкова ми се иска да смаже това тролче ТоШЕ. 😆 Ще стискам палци утре и свещ ще запаля.
Вайс каквото и да направи,не ми е симпатичен. Силен играч,но в главата няма никой. Избухлив,агресивен. Мне. И с това вечно ритане на пъзелите.. 🙄
Продължавам да съм за Милен или Чудомир. Боби ми отпада от класациите,че е мекушав нещо. 😁 Пресите и визията не са достатъчни за победител.

# 1 679
  • София
На пъзела нямам снимки, но имам една поредица, нарекла съм я Yale's Blaze of Glory
/може да ги ползвате за гръбчета на тениските/
Скрит текст:

Тя Ивана нали баш с това се занимава-ей сега ще ги щампова ,с радост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт