💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 482
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 1 995
Убийствена е играта просто... А Чудомир е изключително честен и доблестен човек, ще се бори до последно и няма да се откаже, колкото и да е трудно и да го боли. Гледа всичко да е честно и по правилата. Едно голямо браво за него!

# 1 996
В такава игра Лазаринов, Боби и Милен нямат никакви шансове.

# 1 997
Ако беше Николай, щеше да им тегли една и да се откаже. И с право. Не можеш да надиграеш продукцията. Не знам кръвта, но вижте раните по ръцете му от предишни игри.

ТодАр трябвало да съдини три изречения. Дори не знае какво е дума, какво е изречение.

Точно това щях да напиша, че ако бях на Чудо, още в началото щях да им тегля една.

# 1 998
  • София
Каквото и да си говорим, колкото и да не го харесвам Тодор, той си изигра играта. Наистина прелиташе, много бързо редеше пръчките и всичко.

# 1 999
Направо е мъка да се гледа това. С разкървавени ръце се ровят и в мръсотията... И все пак Тодор е чудесен, приятно е да гледа човек с каква лекота се справя. Браво. Колкото и да не го харесвате, не може да му се отрече че е добър в доста неща.
Ако беше толково добър в каквото и да е, намаше да му се налага да лъже и да тарикатства. Днес не чу ли, не видя ли, че връщат Чудомир?
Цървул си е

# 2 000
  • IT
Тук щеше да се справи Йоана между другото и то доста добре

# 2 001
Не са равни при тази битка просто... Вижте теглото на единия и на другия. Все едно както бяха Милен срещу Джери... Жалко за Чудомир!

# 2 002
Каквото и да се говори и пише, Тодор е толкова напред преди пъзела, а това че са върнали Чудомир в случая не оказва никакво значение. Разликата в играта на двамата е очевидна, Чудо просто окапа след третата обиколка.
За мен е удоволствие да гледам Тодор на арената, ако може без да говори.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 22:16 от sea_shell

# 2 003
Боби би издъхнал още на второто минаване. Милен също нямаше да издържи. За Лазаринов там дори няма какво да говорим😂😂
Само Вайс може да му е конкуренция на Тодор в тази игра.

# 2 004
Само Вайс би могъл да победи Тодор на тази игра според мен, никой друг.

# 2 005
  • Брюксел / София
Мили хора, Тодор не може да върже просто изречение, говори нечленоразделно, не знам дали може да чете гладко: за такъв “състезател” този е подходящ по “трудност” пъзел. Все пак, той има “доктатура” по редене на пъзели... Няма такъв гьон и примат!

# 2 006
И мен ми е адски жал за Чудо! Раните от предната битка, сега разкървавените ръце, но пак отказа ръкавици, за да бъдат наравно. Много свестен човек изглежда. Жалко, че попадна в това откачено племе и не можа да се разгърне преди да дойдат ловците.
Тошко е страхотен играч! С лекота прави повечето неща и винаги с много хъс. Не може да ми стане наистина антипатичен, понеже в такъв формат му е мястото.

# 2 007
Само Вайс щеше да се справи, така е. От жените никоя.

# 2 008
  • София
От сегашните мъже във формата само Вайс би бил сериозна опасност за Тодор в тази битка, но не съвсем, защото Тодор е дребен и по-лек.

А иначе Тошо пъзелиста отново блесна с мисъл.
3 изречения ще реди, видния пъзелист, ох лелеле, събери си вересиите Боже...

# 2 009
Много добре се справя Тодор. Но според мен от началото трябваше да им дадат и на двамата ръкавици, защото виждаме какво се случи с ръцете на Чудо. Така щяха да са на равно и нямаше Чудо да се притеснява, че няма да е честно. Ама продукцията хич не мисли за такива детайли. Имам чувството, че не се интересуват дали играчите ще се контузят и наранят.

Общи условия

Активация на акаунт