💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 324
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 145
  • London
Испански, не португалски. Да, Предизвикателство е.

# 2 146
Не съм чела 338 стр назад, но да си кажа, че вчера Тошко съвсем заслужено победи, колкото и да говорят във фб, че било нагласено, че играта била специално за Тодор, защото бил по-лек. А за Катя не бяха ли и двете игри специално избрани или тази, на която трябваше да стоят на пети. Вчера си беше мъжка битка и Тодор беше по-добрият. Ама голямо му било предимството, решили му пъзела, дрън дрън. На рибарите предимството с 1 точка не беше ли по-голямо? Така и не разбрах кой отпада девети. Някакъв спойлер има ли?

Вайс и Тодор са хората, които могат да обърнат една игра. Милен просто е посредствен в сравнение с тях. Вайс на физическите игри няма слабо място

# 2 147
  • Sofia
Скрит текст:
Ами Тодор вчера си го отвя, това беше най-добрата игра, която гледам досега. Наистина се искаше воля, хъс, умения, издръжливост и тн. Тодор според мен не иска битки с жени, защото забелязвам на тях  в битки с мъже дават доста общо взето женски битки и нито са интересни, нито са в зоната комфорт на мъжете. А това си беше титаничен двубой. Тодор реално както и преди казах си има спортните умения, не е фитнес творение ползващо 5 вида анаболи. И изобщо не е глупав както се опитват да го изкарат мнозина, ако беше роден в семейство на лекари или съдии или каквито и да било учени хора и среда щеше да е съвсем различен, има го природния потенциал.  Развява се видео отпреди 10 години май..... ми той Тошко тогава май на 20 тина години е бил. Каква мутра бе народе? Заблудено младо момче покрай роднината най-вероятно Очите. Важно е, че после е преосмилил нещата, обърнал се е към спорта, има хубаво семейство и тн. Дай да носи клеймо още 50 години, че на 20 бил залитнал? Идва ми в повече.....

Това сериозно ли? Много удобно оправдание, ако утре убие някой, пак ли ще бъде извинен?

Той не е убил човек? Защо трябва да преувеличаваме?
Къде видяхте преувеличаване? Това е хипотеза базирана на фона на показаното от определен индивид.

# 2 148
Някой коментираше по-напред, че на тази битка никой няма шанс срещу Табуретката. А според мене нямаше да е такава битката, ако срещу Дебила беше Джери /да речем/. Иначе това не беше двубой, а изтезание. Не ми хареса /не, че има значение/ и силно се надявам жена да набие канчето на Табуретката. Само това ще оправдае подпирането му от продукцията.
п.п. И не разбирам смисъла от тотема - нали вече е “всеки срещу всеки“? За какво му е имунитет? Да не играе в следващите 6 игри? Ми направо да му пишат чека!

# 2 149
  • London
Скрит текст:
Ами Тодор вчера си го отвя, това беше най-добрата игра, която гледам досега. Наистина се искаше воля, хъс, умения, издръжливост и тн. Тодор според мен не иска битки с жени, защото забелязвам на тях  в битки с мъже дават доста общо взето женски битки и нито са интересни, нито са в зоната комфорт на мъжете. А това си беше титаничен двубой. Тодор реално както и преди казах си има спортните умения, не е фитнес творение ползващо 5 вида анаболи. И изобщо не е глупав както се опитват да го изкарат мнозина, ако беше роден в семейство на лекари или съдии или каквито и да било учени хора и среда щеше да е съвсем различен, има го природния потенциал.  Развява се видео отпреди 10 години май..... ми той Тошко тогава май на 20 тина години е бил. Каква мутра бе народе? Заблудено младо момче покрай роднината най-вероятно Очите. Важно е, че после е преосмилил нещата, обърнал се е към спорта, има хубаво семейство и тн. Дай да носи клеймо още 50 години, че на 20 бил залитнал? Идва ми в повече.....

Това сериозно ли? Много удобно оправдание, ако утре убие някой, пак ли ще бъде извинен?

Къде видяхте преувеличаване? Това е хипотеза базирана на фона на показаното от определен индивид.

Аз викам да работим с факти, не с хипотези. И ти може хипотетично да убиеш някой та хайде стига си правим вятър на устата.

# 2 150
На мен пък ми писна всяка страница, по 20 пъти да се обсъжда Тодор, че е пръстъпник. Окей съгласна съм, престъпник е обаче това не е шоу за награда Майка Тереза или шоу наречено добрите герои на деня. Това е игри на волята и трябва да победи представилият се най-добре в игрите подчертавам в игрите. Предпочитам победител като Тодор, състезател, който си оставя сърцето на арената вместо посредствени играчи като Милен и Чудо, които не блестят със супер качества на арената но нали са били добри хора. Въобще не разбирам, каква е тая простотия никой друг участник не е така коментиран извън игрите колкото Тодор.
Относно жените Тодор в Инста се е изказвал зле само за Йоанна, а за нея поне 2 или 3 ма човека се изказаха кофти. Но нали е Тодор важното е него да изкараме лош.
И хайде стига с тия убийства, бил за затвара човека може да се е разкаял. Може да е добър баща, няма как да знаем.
Какво да кажа? Да Ви пожелаем да си живеете с такива като Тодор- такива съседи, такива приятели, ако щете такива шофьори на пътя, или такива любители на женското? Не ние го изкарваме лош. Така е показан. И в затвора не се попада просто така. Спрете с наивността си, защото е обидна за всички дами , пишещи тук. Да, има животинска сила- и толкова...Иначе ставаме съвсем като Колумбия...

# 2 151
Това на кого се симпатизира в подобен тип формати, говори много и за самите симпатизиращи. Нали не мислите, че в България има само един Тодор? Тодоровци много.

# 2 152
  • London
С какво сме повече от Колумбия, че нещо не ми е ясно?  Да бяхме измислили своя иновативна игра щом се имаме за по-креативни....

Животинско? Ми пусни си Минута е много или Семейни войни и готово. В това предаване очевидно трябва да си на първо място добър атлет, а не дървен философ дето мята кашкавалени краци ама явно всеки има различни разбирания.

И какво като е бил в затвора? Бил, излежал, излязъл? Реабилитирал се..... така стоят законово нещата. Ти какво предлагаш да го изолираме на Белене до живот?

# 2 153
  • София
Не знам защо някои от вас не харесаха битката снощи - 10 пъти се минавало по трасето. Ми то това е заложено в чуждестранните формати - не да минеш на юруш 1-2  пъти, а да предизвикаш себе си да го направиш пак, пак и пак. И даже жените минават по такива трасета - ако вече не могат само на ръце, измислят друга тактика (например да се качват с крака да се държат, че да разпределят тежестта на тялото между ръцете и краката).
Искам повече такива битки. Пък който си може, ще ги преодолее. Който не може - да си ходи.

# 2 154
Стрина Калина това е състезание основно със спортна насоченост. Аз подкрепям хората, които се представят добре на арената.
Такива като Вайс и Тодор нямам намерение да гледам тихи и кротко скатавки квто Миленката, който уж не конфликтен, уж не знам си какъв ама на арената не е показал нищо
Въобще не знам какво общо има това аз каква съм с това кой подкрепя в едно състезание....
По същата логика аз мога да кажа, че хората подкрепящи Милен, Ваня примерно са прикрити и лицемери. Затова не мисля, че е нужно да обсъждаме и писещите в темата 😊

# 2 155
  • Sofia
Скрит текст:

Аз викам да работим с факти, не с хипотези. И ти може хипотетично да убиеш някой та хайде стига си правим вятър на устата.

[/quote]
Дори и хипотетично дадено престъпление е възможно, само ако е в природата ти, и ти идва отвътре. Искате факти, нима не гледате формата от самото му начало? Нямам намерение да споря, нека не забравяме, че ценностите системи също са различни. 😊

# 2 156
Не сме в съда обаче.

# 2 157
  • Козлодуй
Имаше една игра където всички трябваше да преминат на ръце и тогава Симона падна много пъти и я смениха от поста та в тази игра Йоана се справи чудесно та що ми се струва че ако бяха пуснали Йоана срещу Тошо щеше да го отвее че и да го засрами Simple Smile

# 2 158
  • Sofia
Точно защото няма съд, като съд,  наглеците, като Тошко са навсякъде.

# 2 159
За Йоанна и реването й, нека не забравяме, че на 22 години, не е много голяма. Мисля, че е нормално да е по емоционална и пренавита.

Джери е на 18, но не я видях да циври за всяко нещо. Възрастта не е определяща. Просто Йоана е с лабилна психика и не умее да губи.

Общи условия

Активация на акаунт