💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 326
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 130
Според мен не е редно да се съди само по представяне в игрите, защото това не е олимпиада. Ако беше, всички щяха да са в резиденцията и да ходят да си играят игрите всеки ден. Идеята е да ги покажат и що за хора са при различни условия на живот, сред други характери, как реагират на различни ситуации. Не мисля, че волята се изчерпва до това колко пъти ще минеш по едно трасе и колко време ще издържиш да висиш от някой кол.

По-добре Олимпиада, отколкото ББ, защото ако не беше сестринската сапунка, Катя изобщо нямаше да е в ИВ, а Йоана почти сиигурно нямаше да е финалистка. Най-малкото щеше да попадне в друго племе след разпадането на Ловците, а там със сигурност я чакаха номинации.
И мен ме е яд, че отпаднаха играчи като Любо и Влади, а тези двете са вътре. А ако едната вземе, че победи ще бъде повече от абсурдно.

# 2 131
Чудо беше зле на доста от игрите. И не ми се струваше готин като говореше гадости на Екатерина. Все им беше неприемливо да чуват истини за себе си. Истини, които доброто възпитание лицемерно премълчава. Така че хич не ми е мъчно за отпадането му. И смятам сестрите и Ваня за перфектния финал. За тях 3те гласувах в анкетата. Не съм сексистка, но оценявам, че на жените им беше по-трудно да стигнат дотук по ред причини. Само Джери издрапа покрай (и за сметка на) батковците.
Между другото, в миналия сезон не предлагаха ли в началото на съвета на човека с имунитет да го предостави на друг?

# 2 132
Определено свикнахме на мантрата “С нахалство към прогрес”, и вече такива като Чудо ни се струват безхарактерни..Жалко за нас!Просто за някой хора не всичко е на всяка цена,та дори и 100 хил. да е тя!
Чудомир е прекрасен млад мъж,спортсмен и добряк,и пример за децата.Поне според мен.Любимец ми беше.
Тодор не е лош състезател,има качества,играта си беше точно за него,само ако не беше и грам нареден пъзела,е тогава не съм сигурна колко време щеше да му отнеме да сглоби три думи...
Качествата му за съжаление се изчерпват с физиката.Наглец е и това е.Но определено има място на финала,за разлика от други мижитурки там.А това,че е кръстил сина си Жеко,от мен адмирации.Стига с тия изкилиферчени Джак и Джери и тн...

# 2 133
  • София
Разбирам, че изхлежда безхарактерно поведението му, но в тази игра не дават точки за  спазване на правилата, а в най-лошия случай, ако случайно вземат, че видят, може да те накажат, ама надали. Особено когато някой играе срещу Тодор. Едва ли не знаят, че шмекерува и все се прави на умряла лисица.

# 2 134
  • London
Ами Тодор вчера си го отвя, това беше най-добрата игра, която гледам досега. Наистина се искаше воля, хъс, умения, издръжливост и тн. Тодор според мен не иска битки с жени, защото забелязвам на тях  в битки с мъже дават доста общо взето женски битки и нито са интересни, нито са в зоната комфорт на мъжете. А това си беше титаничен двубой. Тодор реално както и преди казах си има спортните умения, не е фитнес творение ползващо 5 вида анаболи. И изобщо не е глупав както се опитват да го изкарат мнозина, ако беше роден в семейство на лекари или съдии или каквито и да било учени хора и среда щеше да е съвсем различен, има го природния потенциал.  Развява се видео отпреди 10 години май..... ми той Тошко тогава май на 20 тина години е бил. Каква мутра бе народе? Заблудено младо момче покрай роднината най-вероятно Очите. Важно е, че после е преосмилил нещата, обърнал се е към спорта, има хубаво семейство и тн. Дай да носи клеймо още 50 години, че на 20 бил залитнал? Идва ми в повече.....

# 2 135
Тодор си е типичното борче.Спорта има значение като как ти се развива умствения потенциал и житейския път.

# 2 136
  • Sofia
Скрит текст:
Ами Тодор вчера си го отвя, това беше най-добрата игра, която гледам досега. Наистина се искаше воля, хъс, умения, издръжливост и тн. Тодор според мен не иска битки с жени, защото забелязвам на тях  в битки с мъже дават доста общо взето женски битки и нито са интересни, нито са в зоната комфорт на мъжете. А това си беше титаничен двубой. Тодор реално както и преди казах си има спортните умения, не е фитнес творение ползващо 5 вида анаболи. И изобщо не е глупав както се опитват да го изкарат мнозина, ако беше роден в семейство на лекари или съдии или каквито и да било учени хора и среда щеше да е съвсем различен, има го природния потенциал.  Развява се видео отпреди 10 години май..... ми той Тошко тогава май на 20 тина години е бил. Каква мутра бе народе? Заблудено младо момче покрай роднината най-вероятно Очите. Важно е, че после е преосмилил нещата, обърнал се е към спорта, има хубаво семейство и тн. Дай да носи клеймо още 50 години, че на 20 бил залитнал? Идва ми в повече.....

Това сериозно ли? Много удобно оправдание, ако утре убие някой, пак ли ще бъде извинен?

# 2 137
Скрит текст:

Това сериозно ли? Много удобно оправдание, ако утре убие някой, пак ли ще бъде извинен?
Тъкмо това щях да пиша. Утре ако някой умъртви друг след побой? Ми убил го, какво толкова, да няма цял живот да го носи я! Като минат 10-тина години не се брои вече.

# 2 138
Знам, че много хора не понасяха Радостина миналия сезон, обаче на мен много ми липсва играч като нея. Някой хладнокръвен, комбинативен, чиято социална игра да е топ. Йоанна се опита да бъде такъв тип играч в този сезон, обаче не и се получи. Отблъсна зрителите със злобеене и ревове и сестринската драма. Тина се овладяваше страшно добре.

# 2 139
За мен знам, че гледам игри на волята, а не на силата. Това променя много моята гледна точка относно представянето на всеки участник в тази игра. Воля се иска за много неща:
да запазиш човешкото в себе си, дори и когато губиш,
да можеш да бъдеш честен в отношенията с останалите, дори и когато не е лесно
Да казваш истината
Да не шмекеруваш
Да можеш да отстояваш лични позиции, дори и когато не е в твоя полза
Да не се криеш зад останалите....
И още много други.
Погледнете от тази гледна точка на игрите. Размества много пластове в класациите.
Сила, пъргавина, ум, издръжливост... качества, които може да бъдат стимулирани с воля. Не казвам инат и спортна злоба.
Това представяне търся в предаването. Но всеки сам избира своята гледна точка и предпочитания.

# 2 140
Този сезон отношението на зрителите към играчите няма значение за победата.

# 2 141
На мен пък ми писна всяка страница, по 20 пъти да се обсъжда Тодор, че е пръстъпник. Окей съгласна съм, престъпник е обаче това не е шоу за награда Майка Тереза или шоу наречено добрите герои на деня. Това е игри на волята и трябва да победи представилият се най-добре в игрите подчертавам в игрите. Предпочитам победител като Тодор, състезател, който си оставя сърцето на арената вместо посредствени играчи като Милен и Чудо, които не блестят със супер качества на арената но нали са били добри хора. Въобще не разбирам, каква е тая простотия никой друг участник не е така коментиран извън игрите колкото Тодор.
Относно жените Тодор в Инста се е изказвал зле само за Йоанна, а за нея поне 2 или 3 ма човека се изказаха кофти. Но нали е Тодор важното е него да изкараме лош.
И хайде стига с тия убийства, бил за затвара човека може да се е разкаял. Може да е добър баща, няма как да знаем.

# 2 142
  • London
Скрит текст:

Той не е убил човек? Защо трябва да преувеличаваме?

# 2 143
  • София
Човек не може да избяга от семейните си връзки и от миналото си. От темата тук разбрах, че има подозрения, че Тодор е свързан с Очите с някакви роднински връзки, но не можеш да спреш хората да говорят.

# 2 144
"Игри на волята" е някаква местна измишльотина за име на предаването. Desafio би трябвало да означава предизвикателство. Някой с по-добър португалски да каже Grinning Така че аз най-малко очаквам да гледам добри хора, които се държат мило едни с други, при положение, че напред в предаването се върви с битки на арената (това звучи доста помпозно на фона на съоръженията за детска площадка, на които играят, ама хайде). Не знам колко от вас са имали честта да постоят на едно място с някого от отбора ни по футбол от '94-та, но там мили и възпитани агънца май нямаше. Но ние го обожавахме тогава, заради това, което направиха. Така че и тук не искам да побеждава най-добрият човек, а този, който си е победил в битките.

Общи условия

Активация на акаунт