💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 328
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
И аз все повече се разочаровам от Милен. Добър играч е, готин като човек, уж комплексен, но кога и с какво е блеснал, честно? Аз повече негови загуби помня, а през другото време е просто ок. Ако гледам само мъжете, наистина силни моменти са имали Вайс и Тошо, но Милен не. Представя се добре, играе си играта, не дразни, но нищо особено. Цял сезон почти не му се чу гласа, не изпъкна. Очевидно него тъкмят за победител, но аз ще съм разочарована.
Аааа, чу му се - мън - мън - мън... Joy

Ненавиждам Тодор, но със сигурност е класи над Милен по отношение на хъс, сила и умения в игрите... а за пъргавост да не говорим! Едно силно представяне от Милен не си спомням! От Боби също! Всичко при тях двамата е уж!
Катя едва ли, но дано Ваня да спечели !!!

# 2 116
  • На острова
И аз си промених мнението за Милен. Нещо като нищо се представя напоследък. Верно, че в анкетата отгоре бях гласувала за него, но на база последните епизоди бих сложила гласа си за Вайс, вместо за Милен на 100 %.

Малко смешен офф топик. Само на мен ли Ваня в лице ми прилича на Тошко? 😆 Загледайте ги следващият път, много си приличат по черти на лицето, тя без коса си е един истински Тодор..

Аз съм за финална тройка Ваня, Тодор, Вайс. Джери може 4-та. (знам, че най-вероятно няма да е така, но в никой друг не виждам спортния дух така както при тях). Боби, Милен и Фикус са ми много изгустирани, а сестрите не ги броя изобщо..

# 2 117
  • Sunshine state
Доволна съм от победата на Тошко, заслужена беше напълно, а и за мен не е злоблив като цяло.
Милен не ме е разочаровал, за мен трябва да е сред финалистите.

# 2 118
Има ли сигурно инфо, че Тошето не е победител на този сезон?

Ще си вкарат голям автогол, ако победителят е бивша мутра, побойник и т.н.
Това ми дава засега увереност и спокойствие, че няма да го добутат и за Топ 3.
Подобна игра като тази срещу Чудомир се надявам да няма вече. Беше безумно да ги карат по 10 пъти да минават трасето. 3 пъти макс щеше да е ОК, и да добавят още някой елемент с точност, преди пъзела, и играта щеше да е жестока. Имаше забавни моменти в някои от игрите през последните 2 седмици, но като цяло характерът му на Тодор е ужасен и не заслужава да бъде на почетната стълбичка. Със сигурност ще го номинират (Ваня,Катя,Йоана,Боби), ако не успее да спечели/да си купи имунитет след първата битка в понеделник.

# 2 119
  • Варна
На Тодор защо му дадоха  SDI имунитет ? Означава ли това, че няма да могат да го номинират в понеделник? Не трябваше ли тази вечер да обединят племената?
Не харесвам Тодор , но не мога да отрека , че тази вечер надмина моите очаквания. От къде изкара тази издържливост. Все повече се убеждавам, че нагласят битките , според състезателите. Сигурна съм че 80 % от тях нямаше да я завършат тази игра.
.

# 2 120
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Милен се отнася с уважение към играчите,но толкова.
С нищо не съм го видяла да блести в игрите.Един Тодор,може да е простак,обаче заслужава в пъти повече финалната 4-ка.
Искам на финал - Тодор,Ваня,Боби,Вайс.

# 2 121
Тази година прекалено много хора се хлъзнаха безпроблемно до финала, непоемащи никаква отговорност, мълчащи и криещи се зад някой друг. Примери бол!
Единствените изключения, които мога да посоча, са Тодор (с ясното съзнание какъв човек е), Ваня, Катя и отчасти Джералдин. Затова смятам, че те трябва да спечелят и да бъдат оценени техните усилия, защото благодарение на тях те са стигнали дотук, а не благодарение на скатаване и мълчане по всеки един въпрос.
И пак ще го кажа - много ме е яд, че Любо отпадна при положение, че не финала са 9. Не разбирам какъв е проблемът да бяха 10.

# 2 122
Финала е на 4.12 ( петък), така поне пише  в Уикипедия

# 2 123
  • Испания
milen_tsvetkov_

Днес беше най-неприятната ми загуба в Игри на Волята. Не защото загубих от @vaischo (поздравления Вайс, направи страхотна игра). Днес допринесох за загубата на приятел. Чудомир за мен беше най-истинския ЧОВЕК в предаването - с адекватна преценка, честен, борбен, силен и непримирим.
Чудо, съжалявам, че не можах да оправдая доверието, което ми гласува!
За мен ти заслужаваше да бъдеш финалист, за да вдъхновиш още хиляди хора, така както вдъхновяваше мен по време на предаването.
Беше чест и удоволствие да се борим рамо до рамо!
😞😞😞

# 2 124
Добавих временно класиране по брой спечелени индивидуални победи към статистиката на 140 страница.

# 2 125
После ще се въна да ви чета.Единствената
утеха от вчера ми е, че има възможност Тошко да падне от жена.
Ако Катя и Ваня се сдушат, на номинации Тошко има глас от тях двете задължително, плюс Йоана, и ми трябва поне още един , за да сме сигурни че отива на елиминации.
Според мен този щит ще го пази от един номинационен съвет, но пак може да се класира ако отпадне в битката:laughing:

# 2 126
# 2 127
Според мен не е редно да се съди само по представяне в игрите, защото това не е олимпиада. Ако беше, всички щяха да са в резиденцията и да ходят да си играят игрите всеки ден. Идеята е да ги покажат и що за хора са при различни условия на живот, сред други характери, как реагират на различни ситуации. Не мисля, че волята се изчерпва до това колко пъти ще минеш по едно трасе и колко време ще издържиш да висиш от някой кол.

# 2 128
# 2 129
  • София
Съжалявам за всичките му фенове, но Чудо показа такава... безхарактерност... че чак е дразнещо. Пита Димо за всяко нещо като малко дете, което иска разрешение от майка си за си вземе шоколад. Не става дума да се шмекерува като Тошо, но от толкова зор да покаже колко е честен, добричък и послушен, вече изглежда абсурдно. Да, при него не е поза, Чудо си е такъв, но толкова безхарактерни хора, готови да се подложат там, където е напълно излишно, не харесвам. Това все пак е състезание и трябва да показваш някакъв хъс и желание да теглиш напред, а не просто да се подложиш за другите.

Иначе самата игра не ми се стори чак толкова наклонена в полза на Тошко. Силова игра, завършваща с щадящ пъзел, точно като за двамата. Да, Чудо е по-тежък и прекалено нацепен, но каква игра да му се даде, в която да може да бие Тошко? Пак да ги изправят да се бутат на платформата? Тошко трябваше да мине през същото трасе, а на Чудо никой не му е виновен, че беше готов да започне цялото трасе отначало на всяка крачка. Той просто си беше слаб играч с малко предимства в много ограничен брой игри. Колкото и непоносим да е Тошко, Чудото не заслужи да продължи напред.

Общи условия

Активация на акаунт