💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 541
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 175
Разбирам, че не харесвате Тодор, но започвате да говорите страшни простотии. Той НЕ Е бил в затвора. Ако беше толкова голям престъпник нямаше ли да бъде осъден?! Участвал в няколко побоища преди години. Аз мисля, че почти на всеки млад мъж му се е случвало подобно нещо. Това прави ли те престъпник? Да, бил е приятел с лоши хора, но тогава е бил 20 годишен. Хулиган, не мутра. Всеки допуска грешки. Той явно се е осъзнал и се е променил. Изкарахте го убиец, хайде малко по-сериозно.

# 2 176
Като прочета “всеки младеж е бил такъв” и ми става лошо. Не знам в какви среди сте били и сте,но около мен не са били такива. Но и не всеки млад мъж се показва по ТВ и говори за феър плей и не знам още какви работи,дето само като думички ги знае.
А всички знаем как тези с парите се измъкват и сега,както и преди. Дали е с Митьо Очите,дали с някой друг,щом е бил в тези среди,разбира се,че няма да е осъден. Хайде стига сте го защитавали,не е достоен да победи,това е. И не само заради миналото му!

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:00 от Anyyyone

# 2 177
Някой май беше коментирал, че Йоанна щеше да отвее Тодор в тази игра. Ама вие сериозно ли? Никоя жена нямаше да се справи. Колкото е силна физически малката ревла, толкова е и лабилна. Щеше да се притесни 100 %.
Много ми е противен Тошето, но показва хъс, енергия и желание. При Милен това липсва. Затова вече предпочитам Вайс да е преди Милен в класацията (каквато и да е скатавка).

# 2 178
  • London
Сега заради жените индивидуалните битки ще бъдат статични, тип йога и основно за издръжливост. Така че прав е Тодор. Жените нямат място на финал! Ако ще и да ме линчувате, но това са ИВ, а не състезание за пъзели и изпълнения тип "балерина"

Именно може би трябва да има двама победители, една жена и един мъж и да няма смесени дуели между половете.

# 2 179
Миналата година на самия край имаше представител на всяко едно племе. И се замислих дали и тази година няма да гледаме същото, тоест финална битка между Екатерина, Вайс или Джералдин и един Ловец. Thinking

# 2 180
  • London
Като прочета “всеки младеж е била такъв” и ми става лошо. Не знам в какви среди сте били и сте,но около мен не са били такива. Но и не всеки млад мъж се показва по ТВ и говори за феър плей и не знам още какви работи,дето само като думички ги знае.
А всички знаем как тези с парите се измъкват и сега,както и преди. Дали е с Митьо Очите,дали с някой друг,щом е бил в тези среди,разбира се,че няма да е осъден. Хайде стига сте го защитавали,не е достоен да победи,това е. И не само заради миналото му!

Ще победи, който си победи в битките там. Тоест той ще е най-достоен или ако това е Тодор следва да изманипулираме играта за да не дразним драгия зрител? Нали искате честни игри, тогава просто казваш ''Да спечели, който си изиграе игрите най-добре'' и толкоз.....  ти няма как по симпатия да направиш някой победител, ако се е осрал по време на състезание, това е положението.

# 2 181
Има ли някаква уважителна причина тази тема да става осъдителна/оправдателна за Тодор?
Защо някои смятат, че това е “Игри на силата“? То не че и “воля“ има, ама ако беше за волска сила, то по-скоро да не бяха допускали участници с недоказано участие в някой силов спорт!
Айде стига, а?
Не припадам по Шашавата Катерица и Ваня не е човека, с който в обикновения живот бихме били приятелки. Но и двете са ми за предпочитане за компания на самотен остров. Да, знам, че Катя няма да утрепе глиган за вечеря. Но пък Джери сигурно ще го умори от смях /глигана де/ с лицевите си опори. Йоана бих я бутнала от висока скала. А след нея ще бутна именно Тодор, а докато пада, ще го замервам с големи камъни.Вайс бих го сложила в някоя дупка - за мене е просто камък - твърд и по принцип безполезен. За Милен се двоумя дали ще ми е интересно да разговарям с него или ще е по-добре да го пазя като самоходна аптечка... Боби ще го сложа върху Вайс - лика прилика са си. Чудо е история, а Лазаринов... ами на острова най-вероятно ще има достатъчно дървета и без него...
Та мисълта ми е, че всеки харесва/не харесва някого от останалата пасмина, ама чак пък такова самоотвержено защитаване??? То верно, че и избор няма, ама гледайте по от високо на тия неща!

# 2 182
... това са ИВ, а не състезание за пъзели и изпълнения тип "балерина"...
Точно така, това е ТВ шоу, с име "Игри на волята", но не е спортно състезание.
Тъй като на света няма човек, който да е еднакво добър във всичко, най-справедливо е да има микс от компоненти. Плуване, катерене, тичане, копаене, точност, логика. Така във всеки момент, всеки играч може да изостане, навакса и обърне играта и полът му няма да има значение.

Ако искаме да гледаме само силни мъже - нека си пуснем състезание по културизъм, ако искаме да гледаме само добри плувци - шампионат по плуване и т.н.

# 2 183
  • София
Лепят се етикети под път и над път, Тодор - мутра, Катя - абстинентна наркоманка, Влади - мишка, Ивана - държанка, Йоана - влязла в Йейл да чисти тоалетните, Вайс - талибан.
Така,значи страшно издишаме,щом не разбрахме кой е бил ескорт Simple Smile

# 2 184
Относно Ескорта ,имаше някаква информация тук  https://bg-mam.ma/p/1227957/41258289

# 2 185
Милен се отнася с уважение към играчите,но толкова.
С нищо не съм го видяла да блести в игрите.Един Тодор,може да е простак,обаче заслужава в пъти повече финалната 4-ка.
Искам на финал - Тодор,Ваня,Боби,Вайс.

И аз мисля така, макар че съм Ок и на Милен, Боби, Вайс и Ваня.
Изключително ще ми е интепесен Милен в индивидуални битки. Искам да го видя сам и на топ-елемента пъзел. По възможност триизмерен.
Но трябва да призная, много съм впечатлена от представянето на Тодор в битката с Чудомир. Най-силната му игра до момента! Животно! И битка, каквато той си искаше - животинска. От продукцията му направиха кефа.
За ексорт се писа за Чудо преди предаването, доста гаднички неща се писаха за него в тази тема от някаква вътрешна, очаквах някаква гнила утрепка да видя, пък той добряк се оказа.

# 2 186
  • София
Струва ми се, че няма начин Тодор да отпадне преди финала. Замислете се - нали ще има смс-и. Повечето хора симпатизират на някои от останалите играчи и биха ги подкрепили с смс, но това ще малко и размити гласове. Обаче едно е сигурно - почти всички мразят Тодор, благодарение на което ще има лавина от смс- срещу него. А малкото, които го харесват, ще гласуват с още по-голям хъс Wink

пс: Миналият сезон не беше ли същата работа със силно мразения и силно харесван Юлиян Simple Smile

# 2 187
Няма да има СМС-и, победителят ще се определи чрез битка.

# 2 188
Чудомир е всичко друго, но не и безхарактерен. Един от първите му треньори беше Пепо Пенчев, а повярвайте ми при него безхарактерни не изкарваха много. Чудомир просто е свикнал правилата да са пределно ясни и че мача приключва след последния съдийски сигнал, а не преди това. Връщаха го хиляда пъти, нормално е да гледа постоянно към Димо, защото вече не знаеше какво може и какво не. Беше качил стори със ръцете му след битката, бяха пръскани явно със някакво лекарство, но изглеждаха отвратително. Кожа почти нямаше.

Скоро го засякох пред фитнеса, докато отивах на работа. Пак е усмихнат и една лоша дума не каза. В училище си беше същия мълчалив добряк, но определено не беше и сега не е глупав.

# 2 189
Относно Ескорта ,имаше някаква информация тук  https://bg-mam.ma/p/1227957/41258289
Леле какви неща прочетох, това дали е вярно, изобщо не мога да го свържа с този Чудомир, който видяхме 🤔

Общи условия

Активация на акаунт