💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 483
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 280
Аз продължавам да съм срещу Вайс и Тодор. Но смених мнението си за Чудомир. Това прави ли ме фурнаджийска лопата.... Щото се обърках каква съм .

# 2 281
Ще се разбере на финала кой какъв е.
Както Юлиян беше чудовище за децата, които тренира и майките масово ги отписвали, така сега е боготворен.
Че и Тодор.

# 2 282
  • Sunshine state
Нормално е да си променяме мнението с течение на предаването. Много се бях наострила против Тодор, смятах, че ще надмине Георги от миналия сезон, но не го направи и съответно започнах да му симпатизирам. Смятам, че се раздава в игрите.
И за Йоанна рязко си смених мнението и сега не я понасям покрай злобните й коментари, заканите за саботаж и сагата със сестра й. Само за Ваня, Милен и Боби не съм си променила мнението и си ми харесват.

# 2 283
Както Юлиян беше чудовище за децата, които тренира и майките масово ги отписвали, така сега е боготворен.
Че и Тодор.

Не мисля, че  хората които не харесват Тодор ще си променят мнението. Няма как престъпника да  стане чист и бял. Особено като му гледам държанието в предаването.
Знаем приказката за кожата и нрава на вълка.
...Па чак и боготворен😂😂😂 Тодор 🤮🤮🤮🤮

# 2 284
Че и Тодор.

Има много хора, които живеят с мисълта, че известните са невероятно добри в това, което правят. Което не винаги е истина, но за целта някой трябва да го осъзнае.
Повечето такива майки ще си купят тениска от Вечното Мрънкяло.

# 2 285
  • София
Тодор е добър, но и доста загуби нареди този сезон, не е атлет за пример, но със сигурност е за такъв формат и е сред най-добрите за този сезон, точките го доказват. Реално от другите само Вайс му е равностоен като подготовка. Но то не всичко е силова издръжливост.
За да сме обективни, Тошето и на елиминации ходи! Вайс - не! Но по шкекеруване няма кой да го бие! А коментарите след битка са... Особено, ако е загубил!

Той Вайс само на смешните битки за предимство е ходил. Голямо разхищение на талант тук, защото има сериозни възможности.
Мен това ме е яд и тук и във Фермата, не гледаме тези дуели, които трябва, няма драма и съспенс, с някои редки изключения.

# 2 286
Любопитно ми е така прехваления Милен с какво заслужава победата. Не го запомних с нищо дотук, а какви легенди се носят за него тук и във фб...Thinking

# 2 287
  • Sofia
Не харесвам Тошко от първия ден, към днешна дата не го понасям. Ако това се счита за променено мнение, така да бъде. 😊
Джем 👍

# 2 288
Този понеделник очаква ли се да отпадне някой?

# 2 289
  • Испания
Питат ИванКа:

- Защо една тениска струва 45 лева?

Отговор:

- Щом не ви харесва, може да си купите от Али експрес. В тях е вложен много труд, енергия, много време, финанси, така че...

# 2 290
  • София
Любопитно ми е така прехваления Милен с какво заслужава победата. Не го запомних с нищо дотук, а какви легенди се носят за него тук и във фб...Thinking

мхмхм, чак легенди?
просто е харесван заради титлата доктор и се държи добре. Интелигентен е също така, обран, възпитан.

Telesilla,
100% в понеделник ще отпадне някой.
Въпросът е по един или по двама ще отпадат и кога ще е финала. Нова май още не е публикувала програмата за петък, 04.12

# 2 291
Абе пак ли ще има номинации?
Мислех, че вече последният в дадена игра отпада.
Не ми се гледат вече интриги и коалиции.

# 2 292
  • Испания
Този понеделник очаква ли се да отпадне някой?

Току-що казаха, че да.

# 2 293
  • София
Ще има явно, но на място, без племенни съвети май.
А и нали трябва да се изхарчат грошовете. Wink

# 2 294
Снощи като ги гледах докато говореха Милен и Чудомир в резиденцията на полянката, Милен хващаше окото. Готини дрешки, пред него Чудомир изглеждаше като прошляк с размъкнатите си сиви гащи.
Спретнат е просто Милен, а това се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт