💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 315
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 265
Моля те. Правиш му комплимент.

Ха ха, а аз се чудех на кого ми прилича. 😅 Всяка прилика с лица и събития е очеизвадна. 😅
Скрит текст:

# 2 266
И аз разгледах сайта за тениски Grinning Единствено Сюзън умее да позира, а за Димитър даже ми стана жал, нещо тъжен ми се видя.

За надписите иначе ми трябваше google translate и ако таргет групата ѝ са тийнейджъри, би било по-добре да пусне тениските с английския или още по-добре българския им превод.

# 2 267
  • Germany
Сега гледах Любо в “На Кафе”. Много готин и позитивен човек. Ако някой иска да гледа https://youtu.be/I_wPh4tCoLY (извинявам се ако вече е даван линка и се повтарям)

# 2 268
  • Испания
Димитър е в публиката на "Маскираният певец" тази вечер.

# 2 269
  • София
Мен ме е яд за Любето, комплексен и позитичен участник.
Лошо се стекоха обстоятелствата за него и Влади.

# 2 270
Тя Смайли на луди калинки ни прави Simple Smile
Реже и слага 1.2.3.4 не може да обобщи с две думи -предполагам -биеше мноу тиежкъ бътка,риспект На Чудо,ти си приоритет за подражание
Нали това е казал Смайли?

НикВо уважение към труда ми, Начи.

Да, това каза.

Добре, че един Дяволо и един Bengun оценяват желанието ми да ви държа информирани.

Някой да качи и лайфа после, плс Simple Smile
Аз гледам абсолютно всичко което Смайли и другите пускат, евала, това е един от най-големите плюсове на темата.

Няма проблем, стига някой да му го публикува в профила, защото съм далече от мисълта, че той го поддържа.
И други оценяваме труда ти като гледаме, но не пишем!

# 2 271
  • Испания
Шегувах се. Не го приемайте буквално.

А ИванКа е откровено неграмотна и на български, и на руски. Та да не търсим нещо там, където липсва.

# 2 272
Има много слабости в режисурата за които ми е хрумвало да пиша,  общото между всички е една небрежност, едно неизпипване на детайлите.
1. Тия хора които се мотаят из къщата и чат пат влизат в кадър поднасяйки кафе или режейки луканка. Аз бих ги махнала от кадрите изцяло. Другата опция е да ги показват по-открито, да се вижда че са част от живота там. Или са или не са. Не такова едно средно никакво положение като сегашното.
2. Спането на реката която всъщност е езеро.  Някой станал, ходил насам натам, палил огън, всички други нищо не чули - спят. Ми покажете го тоя първия как точно става. Тук въпроса не е дали НАИСТИНА спят там, а какво и как се показва. От живота на "реката" няма нито един момент който да изглежда реалистично. Всичко е изкуствено. Такива яки мъже да си лягат с усмивка когато не са яли цял ден - айде не на мен тия.
3.  Коментарите на Димо по време на битките - гола вода.

# 2 273
# 2 274
Тошето го очаквам в някой лайф да е по сърце голямо!
Във визитката му в епизод 1 най-голямо впечатление ми направи как се сбогуваше с бебето! Нали знаело какво да прави, ако се появял некой батко, докато го няма! Такива изказвания не се правят току така! И автоматично ми стана антипатичен! После ми се затвърди все така!

# 2 275
  • София
Нали искате честни игри, тогава просто казваш ''Да спечели, който си изиграе игрите най-добре'' и толкоз..... 

Не винаги, обаче, между "честни игри" и "изиграни най-добре игри" има знак за равенство.
Тодор може да е най-добрият атлет в Игрите... хъм... но и най-шмекеруващият е също така. Да се чуди човек защо, като е тооолкова добър атлет, му трябва да го прави?!?

п.п.: никой не може да избяга от миналото си.
Приемам, че Тодор е бил само хулиган. Е, останал си е хулиган. 

Дори и хипотетично дадено престъпление е възможно, само ако е в природата ти, и ти идва отвътре. ...

Предполагам, че се визират само умишлените престъпления? Извън хипотезата, в огромен брой от случаите извършването на дадено престъпление се определя от обстоятелствата, а не от намеренията. Няма да давам примери, че съм склонна да бъда излишно описателна...

п.п.:  за всичко останало мненията ни съвпадат :  )

# 2 276

За сметка на останалите ергени поне е намерил време да направи 3 деца и да си вземе жена, не виси само пред огледалото с анаболче в ръка самовлюбено. Ама какво ли се обяснявам.....

То да направиш три деца не се иска много усилие... Циганите са много добри в това.
То като го гледам си е баш такъв...прост, нагъл и нахален.

# 2 277
  • София
Тодор е добър, но и доста загуби нареди този сезон, не е атлет за пример, но със сигурност е за такъв формат и е сред най-добрите за този сезон, точките го доказват. Реално от другите само Вайс му е равностоен като подготовка. Но то не всичко е силова издръжливост.

# 2 278
Тодор е добър, но и доста загуби нареди този сезон, не е атлет за пример, но със сигурност е за такъв формат и е сред най-добрите за този сезон, точките го доказват. Реално от другите само Вайс му е равностоен като подготовка. Но то не всичко е силова издръжливост.
За да сме обективни, Тошето и на елиминации ходи! Вайс - не! Но по шкекеруване няма кой да го бие! А коментарите след битка са... Особено, ако е загубил!

# 2 279
Аз продължавам да съм си за Тошко.
Миналата година бях от началото още за Юлиян, между другото, докато се пенявиха повечето срещу него.
Мда, фурнаджийски лопати..

Общи условия

Активация на акаунт