💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 327
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
Тя Смайли на луди калинки ни прави Simple Smile
Реже и слага 1.2.3.4 не може да обобщи с две думи -предполагам -биеше мноу тиежкъ бътка,риспект На Чудо,ти си приоритет за подражание
Нали това е казал Смайли?

Факт е,че е във финалното племе.Значи си е изиграла играта по по-правилен начин от някой от отпадналите.Независимо дали ни харесва,или не.
Ах,каква си лисица...Значи баш ти не виждаш ама никаква чужда и външна намеса,конкретно за нея ? Smile

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:24 от avicom

# 2 206
  • София
Някой да качи и лайфа после, плс Simple Smile
Аз гледам абсолютно всичко което Смайли и другите пускат, евала, това е един от най-големите плюсове на темата.

Иначе за заформилата се дискусия.
Трябват комплексни умения за игрите (не само една силна страна, но макс само една слаба), трябва социална игра, трябва обаче и да си добър актьор ако нямаш едно от другите две, а ако имаш и трите, то си голям фаворит. И за финал, най-важното е какво мисли за теб бащицата Тупарев. Wink

# 2 207
  • Испания
Тя Смайли на луди калинки ни прави Simple Smile
Реже и слага 1.2.3.4 не може да обобщи с две думи -предполагам -биеше мноу тиежкъ бътка,риспект На Чудо,ти си приоритет за подражание
Нали това е казал Смайли?

НикВо уважение към труда ми, Начи.

Да, това каза.

Добре, че един Дяволо и един Bengun оценяват желанието ми да ви държа информирани.

Някой да качи и лайфа после, плс Simple Smile
Аз гледам абсолютно всичко което Смайли и другите пускат, евала, това е един от най-големите плюсове на темата.

Няма проблем, стига някой да му го публикува в профила, защото съм далече от мисълта, че той го поддържа.

# 2 208
  • София
Е сега се обидих,че не бях спомената.Винаги съм ти била благодарна!
Респект,както се казва!
Аз нямам ИГ и само на теб разчитам!
Утре в 7 вечертЪ съм тук!
За Смайли   Gift Heart
Освен Милен и двамата дуелисти как пък никой не реагира...Дори онова гениалното дете не можа ли едно браво бе Тошее да пусне.

# 2 209
  • Испания
Е сега се обидих,че не бях спомената.Винаги съм ти била благодарна!
Респект,както се казва!
Скрит текст:
Аз нямам ИГ и само на теб разчитам!
Утре в 7 вечертЪ съм тук!
За Смайли   Gift Heart
Освен Милен и двамата дуелисти как пък никой не реагира...Дори онова гениалното дете не можа ли едно браво бе Тошее да пусне.

Лайв на ИванКа, ако има желаещи: https://www.instagram.com/ivana_dilova/live/

Държи се като някои прима. Боже, Боже!   

# 2 210
  • София
Поправете ме, ако греша, но миналата година след епизодите нямаше ли и някакви предавания от студиото, където общо взето се събираха някакви хора от хайлайфа да плюят по Юлиян, начело с водещата? Аз не ги гледах и чак наскоро се сетих. Добре поне, че това са спестили.

# 2 211
Утре точно в 7 вечертЪ и аз ще чакам лайфа с голямо нетърпение Hands Muscle
Ама поне да смени интериора ,че до сега все гол легнал на леглото се снима Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 212
  • Испания
Не знам каква е тази мания на почти всички да се снимат легнали.

ИванКа пак изтрещя. Показа сайта си, който /естествено/ се казва Сука, но не записах адреса. Оказа се, че великите ѝ тениски са по 45 лева. Започнаха да я питат дали е луда, та слага такава цена. Тя побесня, разбира се, и каза, че има хора, които ще си ги купят и безславно приключи лайва.

Имаше въпрос дали не смята да оправи говора си, щом иска да се занимава с шоу бизнес /тя с какво ли не иска да се занимава!/. Отговорът беше, че говорът ѝ е много добре и е уникален.

Обичайното нагло държание.

# 2 213
Имаше всеки петък. Готино беше, освен разговорите с отпадналите разиграваха и някой елемент от битка. Джаферович счупи 1 стомна Simple Smile и дори не винаги плюеха Юлиян Simple Smile на мен ми липсва даже студиото.
За линковете на Смайли, аз също благодаря! С кеф си ги гледам, само Тошковите не ги отварям след първия опит

# 2 214
Тениски на уникалната цена от 45 лева! Нападайте!

Скрит текст:

# 2 215
  • София
Смайли, и на мен са ми интересни нещата, които споделяш! 🌺 Благодаря за труда на всички ви! Ивана я бях забравила вече. Може би е използвала участието си просто, за да придобие известност и у нас. Както и Марешка преди.
Пп. Сега видях и тениските. Боже...

# 2 216
  • Вестерос
Сюзън все едно ще заспи на снимките, някаква измъчена Grinning

# 2 217
  • Испания
Ама аз написах шеговит пост. Не се връзвайте, де!

ИванКа толкова труд била положила за тези тениски! Ще рече човек, че е тъкала плата.

Тя може да ги оцени и на 100 лева. Трябва да има кой да ги купи. Предполагам, че ще се намерят желаещи.

# 2 218
  • София
Доста се е изхвърлила с цената Joy Дали има достатъчно заблудени фенове да й навъртят печалба?

# 2 219
  • IT
И аз, и аз при благодарящите за клипчетата и не само.
Тениските са абЦолютно смешни. Освен ако не са от ръчно тъкан египетски памук тази цена не е оправдана. Да, вярно е че примерно, ако беше ДиГ щеше да струва много повече, но тя не е име и фактор в модата 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт