💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 314
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Момичето явно смята, че е достатъчно известна, че хората да са готови да купят фанелка за столева.

# 2 221
  • София
Сюзън все едно ще заспи на снимките, някаква измъчена Grinning
Хах,да ,на едната,вкарва роля май.На мен ми е сладка,особено усмихната.

пп.Смайли ,виж какъв респект ти извоювах като се врътнах. Simple Smile
Изплашихме се здраво,да не ни резнеш кранчето.

# 2 222
  • London
Fearful
Тениски на уникалната цена от 45 лева! Нападайте!

Скрит текст:

Какви са тези ужасни логота? Как ли пък няма да се облека в това.....Rolling Eyes

Колко паунда са 45 лева?

# 2 223
На мен тениските ми харесват като кройка. Ако не са с този бял надпис отпред, бих платила и тази цена, е,  като пипна и трикото, разбира се.

# 2 224
Сега ще мине Епъл по пазарна капитализация Simple Smile Ако не фалира до края на годината де Wink

# 2 225
  • Sofia
...
Добре, че един Дяволо и един Bengun оценяват желанието ми да ви държа информирани.
...
Аа,тц,не са само те. smile3502

...
Факт е,че е във финалното племе.Значи си е изиграла играта по по-правилен начин от някой от отпадналите.Независимо дали ни харесва,или не.
Ах,каква си лисица...Значи баш ти не виждаш ама никаква чужда и външна намеса,конкретно за нея ? Smile
Mr. Green ,ама е там   ppp
То ако разглеждаме нещата откъм намеса,трябва да спрем да гледаме.'Щото е повсеместна.

п.п.Тениските са отврат .

# 2 226
  • София
Бързайте да поръчате, да не свършат. Joy
И в понеделник по тениски пред ТВ-то  ви искам - часът и мястото на срещата са известни.Sunglasses

# 2 227
Ивана щях да я призная за истинска Сука, ако претенциите ѝ имаха някакво покритие. Но освен потресаваща неграмотност сега демонстрира колко безидейно лакома е за пари.
Призовавам младите ѝ тийн фенове да не изнудват родителите си да плащат за подобна наглост.

# 2 228
Утре точно в 7 вечертЪ и аз ще чакам лайфа с голямо нетърпение Hands Muscle
Ама поне да смени интериора ,че до сега все гол легнал на леглото се снима Stuck Out Tongue Closed Eyes
По телевизията ли ще има лайф?
На мен на телефона не ми тръгва звука на клиповете на Смайли. Въртях, суках, не ще.

# 2 229
Ивана каза, че вече две/три от тениските са sold out. Значи има кой да ги купува.

# 2 230
Такива тениски за 45 лв?.
.

# 2 231
  • IT
Важното е алъш-вериша да върви.
Лично аз никога не бих се закичила с такъв хаштаг де, но това си е мой проблем 😂 че не ми харесват и не бих дала и 1 лв.
В Къртицата имаше едно момче, рисуваше тениски ... разлика от земята до небето.

# 2 232
  • Испания
По телевизията ли ще има лайф?
На мен на телефона не ми тръгва звука на клиповете на Смайли. Въртях, суках, не ще.

В ИГ. Виж да не ти е намален звукът на телефона.

# 2 233
  • София
Тази бяла щампа отпред разваля всичко, иначе не са зле. Но...

# 2 234
  • София
Битката между Тодор и Чудомир беше една от най-скучните досега за мен, 100 пъти по-интересна ми беше тази между Лазаринов и Любомир. Гледахме повторение на едно и също трасе 10 пъти с цел изтощаване, не се изискваха никакви умения освен физическа сила.
Странни са ми коментари за това колко безхарактерен е бил Чудомир вчера, защото питал за правилата... По принцип те са там, за да се спазват.
А криминалното минало на Тодор, което постоянно се обсъжда, че дори и като "залитане" беше определено, далеч не е от преди 20 години, последните му криминални прояви са от 2016 г.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:17 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт