💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 13 /22.11. - 29.11.2020/

• 81 293
  • 2 370
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Sunshine state
То направо как изобщо имат бус при тия спестовници.. Като на Флинстоун колата им беше предния. 😵

# 2 326
  • Испания
Карикатурата на Елена

# 2 327
Сега и разгледах сайта на Иванка, супер недовършен е. Ако някой му се занимава и пусне една жалба в КЗП ще и разкажат играта.
То няма адрес, телефон, доставка. Сигурно и касов апарат няма.
Личи си, че сама си го прави.

# 2 328
  • София
Няколко са щекотливите 'легенди'
1) те там на хонорар ли са или не
2) всичко ли е сценарий или не
3) хранят ли се на реката и пият ли вода (това е излишен въпрос ама)
4) наистина ли спят на Земята и са си нон-стоп там или спят под покрив
5) как ходят до Арената, пеш или с бус

# 2 329
Има и ръкавици, които не се хлъзгат.... предполагам в случая е ставало дума за такива.

И вярваш,  че точно тази продукция е осигурила такива.Видяхме ги какви са ръкавиците в другите игри.

# 2 330
  • София

Доколкото съм запозната със сегашния руски жаргон, "бл*дь" и "бл*ть" са две отделни думи. Първата - ясно. Втората е вметка, съпоставима с американското "f*ck". Българските аналози са "де*ба" или "мамка му".
Тъ, Иванка явно залага на, как да го кажа, съвременното традиционно. Хъм.

# 2 331
Гимнастиците с какви ръкавици са, те нали не се хлъзгат, а се въртят на успоредката като пумпали.

Гимнастиците не ползват ръкавици.С голи ръце са и си мажат ръцете талк,  за да не се хлъзгат.

# 2 332
  • София
Не знам защо, но си представих Данчо Йовчев как минава по това трасе Simple Smile Визирам играта на Тодор и Чудо.

Абе все се чудя дали бихте харесали ВИП ИВ, ама под ВИП нямам предвид разни чалгари, а топ спортисти. По-точно бивши звезди.
Имам предвид 35/40 г. някъде грубо (което си е перфектно) + някои по-млади за цвят.
Или да кажем млади срещу опитни. Вкарват някакви зверчета на по 25 г. срещу бивши топ състезатели но вече на 40 годинки.
Но то както и да го мислиш трябват хубави декори и качествен монтаж, за нас зрителите после, иначе нищо няма да се случи.

# 2 333
Честно казано, на мен не особено. Направо ще си пусна лека атлетика, Олимпиада или друг спорт, ако ми се гледат спортисти (не че сега ги има тези неща, но теоретично).
А и загубени, нагласени игри и най-добрите спортисти не могат да ги направят много по-интересни.

# 2 334
  • Испания

Доколкото съм запозната със сегашния руски жаргон, "бл*дь" и "бл*ть" са две отделни думи. Първата - ясно. Втората е вметка, съпоставима с американското "f*ck". Българските аналози са "де*ба" или "мамка му".

Няма да споря. В скрит текст слагам две обяснения. Има още куп такива, опровергаващи съществуването на тази дума, но са пълни с цинизми, както и цитираните.

Скрит текст:
Не существует. Блять — это визуальная рифма с ебать! и твою мать, и отсюда, наверно, возникло представление о том, будто "так оно пишется, когда междометие", но нет, оно воспринималось и воспринимается как "слово с ошибкой", даже когда с этой ошибкой употребляется намеренно.

Поставим, наконец, точку в этом вопросе

Давайте проясним, наконец, этот вопрос раз и навсегда. Нет никаких "блядь" как женщина и "блять" как междометие.
Слово "Блядь" стало писаться как "блять" исключительно после того, как Роскомнадзор принял закон о штрафах за мат. Отсюда же варианты "блджад", "млять", "плять", "блеад", "б@@@ь", "б***ь", "blyad", "блйад" и все прочие. Это был флэшмоб в российском сегменте лет десять назад, который и распространился на весь русскоязычный интернет.
Распечатайте и повесьте на стену.

# 2 335
  • София
Номинациите следва да са на терен, веднага след битката.
Защото ще има две игри на епизод -една за имунитет/първи номиниран --> номинация гласуване --> елиминационна игра
Дадоха една "игра" и после си имаше съвет на пънчетата,с Ралица,както му е редът.После тя каза трима се състезават,един се спасява и кадър с "игра ",за трима Simple Smile
Различава се от сезон1 последната седмица.

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 00:28 от avicom

# 2 336
Няколко са щекотливите 'легенди'
1) те там на хонорар ли са или не
2) всичко ли е сценарий или не
3) хранят ли се на реката и пият ли вода (това е излишен въпрос ама)
4) наистина ли спят на Земята и са си нон-стоп там или спят под покрив
5) как ходят до Арената, пеш или с бус
Според мен нямат хонорар, все пак не са известни личности.
За сценария и аз се чудя, вероятно някои влизат в роля, а други са си лоши както в предаването, така и в живота.
Вода им дават, някои участници го коментираха това. Няма все пак да ги оставят да умрат. Но си личеше колко отслабват докато са на реката. Ако им даваха да ядат някои от тях нямаше да свалят 10 килограма.
А за ходенето до арената мисля, че е ясно, че ги извозват с бусове. Всяко племе си има отделен.

# 2 337
  • Испания
Ваня отговори на въпрос за хонорара и бях го публикувала тук. Каза: "При кандидатстване за формата попълваме въпросник, а не CV. Влизаме доброволно и никой не получава хонорар".

Лично мен този въпрос не ме вълнува. Дали получават пари или не е тяхна работа.

# 2 338

Точно така, блять е жаргон и означава точно това. Под хаштага # блять в инстаграм има 41 000 публикации. Ивана може да не е атомен физик, но че познава точно тази част от руския език не се съмнявам.

# 2 339
  • Вестерос
Така, от промото се разбира ясно, че ще има игра. Победителят се спасява от съвета да е номиниран.
Последният отива на елиминации.
На съвета гласуват всички за двама, без този с имунитет.
Тримата са на елиминации.

Това е. Не знам как друго сте разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт