Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 932
  • 780
  •   1
Отговори
# 390
На мен на всички въпроси сестрата казваше, както си преценя. Но кое е препоръчително, кое не, така и не ми обясниха. Никакви насоки. Демек каквото си реша-това Sad

# 391
На мен на всички въпроси сестрата казваше, както си преценя. Но кое е препоръчително, кое не, така и не ми обясниха. Никакви насоки. Демек каквото си реша-това Sad

Надявам се са ти казали да не спортуваш! Това е важно. Поне 3 месеца..и трябва да се почне малко по-малко.

После за сутиена, явно е както си прецениш, защото опасно не е, на мен хирурзите с които говорих и ме оперираха, казаха че определено не са нужни след 1вия месец, но виждаш че има и обратното мнение.

Сестра ми е с операция на 10г. и изглежда както в началото и не е носила или спяла със сутиен.
Смятам наистина че не е нужно.

# 392
Сестра ти преди 10 г. при кого се е оперирала?

# 393
Сестра ти преди 10 г. при кого се е оперирала?

В Испания.

# 394
Аз още си нося дренчетата. Станаха ми вече като част от мен. Утре е 7ми ден и ще ги махат. Течността е вече в норма. Чувствам кожата около разрезите много изтръпнала. Детето обаче не ме жали хич. Само скача по мен, все от някъде трябва да я свалям ( на почти 2 е и се качва навсякъде вкъщи. )

# 395
Много добре изглеждат! Честито
Каква чашка докарахте с тези кубинци..
75С ...

# 396
Аз още си нося дренчетата. Станаха ми вече като част от мен. Утре е 7ми ден и ще ги махат. Течността е вече в норма. Чувствам кожата около разрезите много изтръпнала. Детето обаче не ме жали хич. Само скача по мен, все от някъде трябва да я свалям ( на почти 2 е и се качва навсякъде вкъщи. )

Ох, внимавай да не я вдигаш. Наистина е много важно първия месец.

# 397
75С ...

Цвети,чудесно изглеждат !
При кой лекар се оперира ?

# 398
75С ...

Цвети,чудесно изглеждат !
При кой лекар се оперира ?
Благодаря! При Д-р Хатър,, и аз съм доволна от резултата:smiley:

# 399
Препоръчайте марка  сутиен. Ако може с предно закопчаване да ги посъбере малко.

# 400
Препоръчайте марка  сутиен. Ако може с предно закопчаване да ги посъбере малко.
Липоеластик.  Аз си взех два, много ми харесват.
https://m.olx.bg/ad/lipoelastik-meditsinski-styagasch-fiksirasch … on=seller_listing|normal

# 401
  • София
Момичета, и аз искам да си поръчам Липоеластик за след операцията, според вас какъв размер да взема на подгръдната обиколка 74 и 430 кубика, които ще слагам? 75 С или? Благодаря!

# 402
На сайта им намерих прекрасна таблица с размери.

# 403
  • София
След като това е твое мнение и на много хирурзи, не започвай с " не е вярно това " Wink

Според мен и още много други хирурзи е съвсем вярно...

За спорта според мен е нужно да си със сутиен с каквито и гърди да си.
За спането със сутиен почти никой не го препоръчва... ( Хирурзи).Извинявам се кой никой хирурзи. По този въпрос може да се поспори.

# 404
Момичета, и аз искам да си поръчам Липоеластик за след операцията, според вас какъв размер да взема на подгръдната обиколка 74 и 430 кубика, които ще слагам? 75 С или? Благодаря!

Buena, аз съм 75 С с 375 сс, та според мен ти си за Д, но мое мнение де🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт