Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 715
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
Ямр на гърди - в случая лягаш по корем. Слагат ти на главата нещо като поставка като за масаж от която се ръбиш неимоверно най вече в челото. Повтарях си още малко, но ми идваше да мръдна, а не трябва. Около 30 мин е стоенето и не мърдаш каквото и да става. То бръмчи, минава като лазер май и сканира. Но има много проекции. Като станах ми прилоша, от позата. Това е, ако си по корем. Ако има вариант за по гръб, сигурно ще е друго.
Благодаря! Надявам се да не се налага.

# 661
Здравейте момичета! Малко съм объркана относно избора на лекар. Колебая се между д-р Н. Георгиев и д-р Молов ! За д-р Молов доста често чета различни мнения , а и няма снимки , на които може да се види резултат . Бихте ли споделили мнения и отзиви. По-конкретно за д-р Молов .

# 662
  • София
Здравейте, днес мина и моята консултация при д-р Молов. Допадна ми като човек, но съм и леко стресирана. Аз съм с много нисък начален старт и вдлъбнати зърна, за което бях споделила преди няколко дни тук. За този проблем каза, че ще се изпънат от имплантите и няма да се налага допълнителна намеса. Но.. имам изпъкнала кост между гърдите, която пречи да бъдат много приближени, а мен адски ме е страх от гърди с голямо разстояние. След като ме измери каза, че с тези мерки се замисля за различен размер импланти, един 410сс и един 380сс кръгли, гладки, висок профил. А ако решим да сложим еднакви, то да бъде по-големият размер. Каза ми и, че трябва да сложим мрежи, тъй като има риск да отидат доста встрани.
Последно се разбрахме да отида на ЯМР, за да видим точните мерки на гръдния кош и да преценим дали трябва да се сложат различни импланти или може да бъдат еднакви.
Някой с подобен проблем? Какво мислите?
Потърси и второ мнение. Защото после стават бели. Аз не бих се доверила. Макар че се оперирах при него.

# 663
  • София
+1 с горното мнение, защото и аз имам забележки към работата му от преди 7 месеца. Не мога в момента да се снимам, че сме много хора сега вкъщи. Бих се консултирала с по-опитни лекари като Стоянов или Комитски примерно. Стигнах до извода, че ако има някакъв проблем или асиметрия, е по-добре човек да се довери на по-утвърдени имена.

# 664
+1 с горното мнение, защото и аз имам забележки към работата му от преди 7 месеца. Не мога в момента да се снимам, че сме много хора сега вкъщи. Бих се консултирала с по-опитни лекари като Стоянов или Комитски примерно. Стигнах до извода, че ако има някакъв проблем или асиметрия, е по-добре човек да се довери на по-утвърдени имена.
А какъв е проблема при вас, от кое не сте доволна?

# 665
От както чета темата, около година, съм виждала няколко перфектни неща на Молов, виждала съм и не толкова добри за моя вкус, но собственичките си ги заресваха.

Виждала съм и три случая на негови грешки. Не съм сигурна, дали може да се случи при всички и просто неговите стигнаха до нас.
Два от случаите си го поправи безплатно и успешно с втора операция.
Третия надявам се също. Мисля момичето не е писала скоро. Зная че имаха среща в началото на месеца, за да говорят. Дано е минало всичко добре.
Аз бих отишла при Стоянов.

# 666
  • София
Аз не се оперира при Молов за бюст, защото имах забележки към абдоминопластиката, която ми направи миналата година.
Към този момент, съм много доволна от всичко, свързано със слагането на имплантите ми при др Христов Heart Точно така си ги представях гърдите ми, с този размер и форма. Утре сутринта съм на сваляне на конци и ще сложа снимка. И днес, макар да е вече 5ти ден, много ме натискат, особено на моменти е като контрации болезнено. Пия на около 6-7 часа по някое обезболяващо от типа на дексофен или паратрамол, но е важно и да отбележа, че аз не съм се спряла и не съм лежала даже час откакто се прибрах от болницата. Всеки ден шофирам, ходя много, доста активно действам.
Купих си още 2 сутиена на Липоеластик, да ги сменям и се надявам скоро да мога да сваля тая лента, много ме дразни, впива ми се в подмишниците.

# 667
  • София
Моите гърди бяха леко тубуларни, и на други консултации казаха - най-добре анатомични импланти (Кънев), бях ходила и при Романски, който не конкретизира типа, но и като цяло изглеждаше леко незаинтересован. Препоръчаха висок профил, за да се обере отпускането. Не знаех, че анатомичните Ментор са само 3 кохезитет и на мен ми идват леко твърди, седят по-неестествено. Поставени са сякаш по-нагоре, щеше да ми харесва с повече обем в долния полюс (не знам дали е било възможно), зърната гледат леко надолу (освен, че по принцип си бяха настрани, което той каза, че ще се запази). Белезите не са на еднаква височина, единият е под гънката. Надявам се да избледнеят още. От сегашната ми позиция ми се струва, че по-удачен вариант за мен би бил импланта да е през ареолата, да се намали малко и да се обере малко кожа, а не да се слага висок профил на 300 кубика.

# 668
Здравей  BillyM . И на мен ми дадоха дата за преглед чак през април Sad  Доктора бил много натоварен . Не ми се мисли след прегледа кога ще е датата за самата операция .

Момичета ,има ли някоя от вас с гръбначно изкривяване ? Изчетох всичко но не попаднах на такъв случай. Много моля някоя дама ако има същия проблем да сподели дали повлиява на крайния резултат . Много съм притеснена след операцията да не се получи ефекта да е дефект Sad Първата ми консултация беше при д-р Молов той даже не го отбеляза като проблем което много ме зарадва но  след това реших да се консултирам и с д-р Янков според който трябва много да се внимава в моя случай тъй като от гръбначното изкривяване ми е изкривен целия гръден кош съответно и позицията на гърдите . Поради тази причина реших да се срещна и с д-р Стоянов  като доктор с повече опит . Нямам търпение да чуя и неговата гледна точка по моя случай .
Моите са на 15г. и смея да кажа, че тежат и имам постоянни болки във врата както и леко изкривяване на врата от тях, не знам дали няма да Ви се задълбочи проблемът с годините. Само да кажа че са 280сс. Не помня кога за последно ходих гордо изправена. Мъжът ми постоянно ми прави забележки да се изправям, но ми е трудно. Скоро мисля да се сбогувам с тях и се надявам и това да се оправи. Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 17:46 от Кралица на нощта

# 669
Кралица на нощта:
"Моите са на 15г. и смея да кажа, че тежат и имам постоянни болки във врата както и леко изкривяване на врата от тях, не знам дали няма да Ви се задълбочи проблемът с годините. Само да кажа че са 280сс. Не помня кога за последно ходих гордо изправена. Мъжът ми постоянно ми прави забележки да се изправям, но ми е трудно. Скоро мисля да се сбогувам с тях и се надявам и това да се оправи. Simple Smile "
[/quote]

Лелее само с 280сс, а какво ли се случва при тези с 500-600сс 🤯
Мисля, че това е строго индивидуално и не се случва при всички

# 670
Благодаря за мненията, момичета! Записах час за консултация при Кънев, другия вторник. Ще видим какво ще каже и той.

# 671
  • София
При мен нямам никакво усещане за тежест, нито болки в гърба, никакви. А мислех, че много ще ми тежат, а аз не ги усещам като тежина грам. Болки и стягане имам само в самите гърди, никъде другаде.

# 672
Bubble79 Моите също бяха табуларни, че и с къс долен полюс. Кънев изрично каза, че кръгли няма да сложи, защото ще гледат на долу зърната. Иначе анатомичните ми също са с висок профил, за да повдигне максимално зърната напред. Зърната са перфектно позиционирани сега, но пък заради късия долен полюс и срязването по-ниско от старата гънка, сега старата е видима върху обема отдолу...та все не е добре. Табуларните гърди и с къс долен полюс са си предизвикателство за всеки лекар явно.

Иначе за тежеста в гърба, едва ли е от имплантите, аз си имах проблем и преди тях и сега не виждам да се е задълбочил с две по 550

# 673
[quote author=Buena esperanza link=topic=1272988.msg42180901#msg42180901  открих ,че има оооще промоция при Христов до 24.02 за 4999 😏 включен ли е сутиен ?

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 20:35 от Allyz

# 674
Bubble79 моите също бяха табуларни и съм с кръгли висок профил. В началото зърната бяха по средата, след 15г. и 2 деца вече са надолу. Исках анатомични, но хирургът ми реши, че с тези ще е по-добре. Честно казано хич ни ми харесаха още от началото. Изглеждат като 2 залепени портокала, а исках да излеждат максимално естествени. Спомням си че заради късия гръден кош ми обясни, че ги сложил по-високо.
AbcdDcba в първите години и аз нямах проблеми с врата, стана постепенно.

Общи условия

Активация на акаунт