Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 61 635
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Те имплантите остават в тялото,ти за едни мрежи се притесняваш Grinning
Аз имам две мрежи поставени при Молов на операцията ми абдоминопластика и според двама други хирурзи, с които съм се консултирала, бяха абсолютно необходими в моя случай.За гърди и други хирурзи поставят мрежи,не е само практика на Молов и не виждам проблем.

# 76
Flower,чудни са!

# 77
Те имплантите остават в тялото,ти за едни мрежи се притесняваш Grinning
Аз имам две мрежи поставени при Молов на операцията ми абдоминопластика и според двама други хирурзи, с които съм се консултирала, бяха абсолютно необходими в моя случай.За гърди и други хирурзи поставят мрежи,не е само практика на Молов и не виждам проблем.
Очаквам да се включат дами с поставени мрежи при Мамопластика. Споменах Молов, защото той ги поставя винаги при голям кубик, което не изключва поставянето им и от други хирурзи все пак.

# 78
  • Бургас
Аз съм с поставени мрежи при Моллов.Кръгли,висок профил 535 сс.Операцията ми беше на 08.08.2020,Възтановяването е бързо и почти не ги усещам гърдите като чуждо тяло,може да се каже че съм ги осиновила вече.

# 79
Здравейте на 02.12 правя един месец от поставянето на имплантите , та въпроса ми е кога слягат единия е още по нагоре от другия и това разстояние ме притеснява кога ще се съберат , не трябваше ли вече да са по събрани , при вас как беше 🙂

# 80
Здравейте на 02.12 правя един месец от поставянето на имплантите , та въпроса ми е кога слягат единия е още по нагоре от другия и това разстояние ме притеснява кога ще се съберат , не трябваше ли вече да са по събрани , при вас как беше 🙂
Аз съм вече на два месеца и леко все още има разлика във височините,бавно става това наместване.А във връзка с разстоянието между гърдите забелязвам ,че дори леко се е увеличило.Рано е все още ,променят се много.

# 81
  • Русе, България
Здравейте, момичета. За последната година и половина отслабнах с 65 кг. На 34 години съм и долу-горе съм доволна как се прибира кожата, но има места, където пораженията след 10+години с наднормено тегло си оказват влияние. И това са гърдите, ръцете, корема и вътрешната част на бедрата. Стигнах желаното тегло и последно време все по-често се замислям за естетични корекции. Искам да намеря лекар, който ще ми обърне правилното внимание и ще ме посъветва с какво да започна. Следя в Инстаграм много чужди лекари, те там наведнъж правят по 2-3 корекции. Не знам обаче абсолютно нищо за българските хирурзи. Имам нужда от вашата помощ и съвет за да приключа и с този етап от моята трансформация. Може ли снимки на правени в България мастопексия и абдоминопластика. Ами пластика на вътрешна част на бедрата?
Към кои български лекари е добре да се насоча за консултация?
Замислям се и за Турция заради по-ниските цени на процедурите. Дали има оперирани там?
Много благодаря и оценявам всякаква информация и снимки споделени от вас.
Съжалявам, ако не е много по темата за гърдите, но ето малко преди и сега на моята промяна:

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 01:30 от nat_ly

# 82
Май не мога да съм много в помощ,обаче искам да те поздравя за волята и резултата,който си постигнала!
Стоянов,мисля участваше в едно предаване навремето"Пълна промяна".Можеш да се консултираш с него какво може да направи то

# 83
  • София
Поздравления и от мен за волята и постоянството! И аз се сетих за Стоянов от Пълна промяна, както и за Желев. Препоръчвам ти да потърсил старите епизоди на предаването, откъси от тях са качени във vbox7. Варинтът за Турция е удачен да се обмисли , доколкото знам правят онлайн консултации.

# 84
Лелеее много си хубава, момиче! Сигурно редовно го чуваш, но Браво, трансформацията ти е уауу. За съжаление не мога да ти помогна за хирурзите...

# 85
Уау. Ето това се казва трансформация. Освен в тялото, и в лице много си се разхубавила. Stuck Out Tongue Winking Eye

Относно процедурите, за които питаш, темата няма да ти е много полезна, защото тук обсъждаме уголемяване на гърди и работата на различни лекари в тази област. Няма гаранция, че лекар с добри резултати на гърди, ще е добър и в други операции. Аз лично, каквито и корекции да предприма, бих търсила информация за всяка корекция по отделно, а не задължително да правя всичко при един лекар. Но предполагам, че това ще е по-скъп вариант с повече операции. Успех!

# 86
Nat,

Честито и от мен!!
Аз чакам включване от Buena Esperanza, мисля може да ти каже за абдоменопластика Wink

# 87
Браво момиче, поздравявам те за волята и уникалната трансформация. Аз бих се интересувал повече от турските хирурзи. Имай предвид, че това е обвързано с доста пътуване, тъй като трябва да се наблюдава възстановяването, още повече ако поетапно правиш зони. Не е шега работа, но явно и там ще ти трябва добра воля. Другото е, че организма свива кожата до някаква степен, и ако дадеш още време може и да става по добре. Използвай и колани пристигащи като за след раждане за крака корем дори и ръце ако има.

# 88
Nat_ly,

Моите адмирации! Каквото и да кажа ще е малко - на това се казва воля!
За хирурзите и аз не мога да помогна с компетентно мнение, но дано лесно и бързо намериш подходящия/те док и постигнеш и това, което си наумила сега!

# 89
Здравейте, момичета,
Тъй като си купих само един ситиен от клиниката, а искам да си купя още. Прочетох от тук за Triumph Triaction, бихте ли ми казали, кой е най подходящ с оглед на това, че ми е 6 ден. Дали този става?

Общи условия

Активация на акаунт