Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 878
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
Едва ли са ви сложили  грешен сутиен.Леко се пренавиват понякога хората✌Отпуснете се наслаждавайте се и си дайте време.
Много съм съгласна с горното мнение на тези вечни"Малеят ми"коментари.Ами,"айде вижте си скимките преди опврацията😉😊

# 466
Здравейте ! Имам нужда от едно рамо. Предстои ми операция ,с подгръдна 75 см,375 сс . Сега съм с чашка А.След операцията трябва да съм с чашка С.
Според вас Липоеластик М добре ли би бил? Не мога да преценя.

Аз с подобни мерки сега съм чашка Д.

Благодаря,Ели,ти си с по-голям старт от моя,беше ми пращала снимки преди Simple Smile

Извинявай, вече бях забравила...но и имплантите ми са 300сс Wink
Както и да е.
Така или иначе , предполагам в болницата ще ти сложат какъвто трябва. Поръчай си още един след това.
Ако не ти е правилният размер ще е проблем в началото, аз не бих го купила , ако не съм 100%сигурна.
Другото е на доктора да поискаш два сутиена.

# 467
Споделям и за малко своя резултат на след един месец..

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 01:37 от jenny13577

# 468
  • София
Много са хубави, честито! Изобщо не изглеждат толкова много ...Това чашка Д ли е?

# 469
Благодаря!Да, чашка Д ..
.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:34 от jenny13577

# 470
Честито, страхотни са! При кой доктор беше операцията?

# 471
Честито, страхотни са! При кой доктор беше операцията?
Блсгодаря Тина,  д-р Комитски

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 23:22 от jenny13577

# 472
Честито и от мен, jenny! 650 кубика ли са или аз не разбрах нещо?
Много са хубави! Браво!

# 473
Честито и от мен, jenny! 650 кубика ли са или аз не разбрах нещо?
Много са хубави! Браво!
Благодаря Victoria, 650 cc Motiva, кръгли, Corse

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 01:39 от jenny13577

# 474
Ха, странно! Това е на Липоеластик за втора фаза на възстановяване, има друг Актив, който го водят компресия е за веднага след операцията. Не знаех, че някой лекари този изписват.

Това е правилният сутиен за първата фаза от възстановяването,който е между 2 и 3 седмици.Аз още ги нося ,защото са супер удобни.Тези ,които виждам ,че ги дават клиниките са за втората фаза 3 седмици след операцията.Аз имах от Ива поръчан преди операцията,който е подобен на този за втора фаза,но веднага след нея си поръчах два от тези и след това още един за втората фаза.Не знам дали си въобразявам,но от тези за първата фаза имам чувството,че гърдите ми останаха една идея по-събрани.

# 475
Сега остава да са ми сложили и грешен сутиен 🤣😁
оперираните при Стоянов ще се включат ли какъв им е сутиена🤣🙈
Със същия модел и същия размер Липоеластик като твоя бях и аз по време на цялото възстановяване.

Всеки да си слуша доктора.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 22:43 от anne_boleyn

# 476
Споделям и за малко своя резултат на след един месец..
Здравей. И аз съм с Мотива Corse 475. Много ми се искаше да видя твоя резултат. Ще се радвам ако публикуваш отново снимката или поне на лични.

# 477
Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 05:20 от jenny13577

# 478
Здравейте.Ще прикача за още малко снимки, но е интересно, че на практика кубиците не са толкова важни , тъй като сме с уникални анатомии ( имам широк гръден кош) , зависи и от собствена тъкан( аз нямам) , профил, начина на поставяне и т.н.. За мен на живо никак не са скромни, но не са и фрапиращи, а хармонични - с обикновен спортен сутиен изглеждат като с декоративен. Още са оточни, но по- нататък ще обновя. Hug  
Скрит текст:
475 кръгли ли са?

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 22:21 от bubanka

# 479
"475 кръгли ли са?"
 650, кръгли. Когато се дооформят ще обновя снимки. На дама с по-фина структура и 300 cc може да изглеждат много  големи Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 05:22 от jenny13577

Общи условия

Активация на акаунт