Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 13

• 60 838
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
Anne_boleyn,
Супер са! Все по-красиви!
А белега и в началото ли беше там или се измести? Моя е точно на гънката та се чудя как се получава да слиза надолу, виждала съм и на друго момиче така да са🤷♀ Но с тези перфектни гърди това да е проблема Simple Smile

Контролния преглед на 45-я ден в Есте плаща ли се?
Аз съм другата седмица при доктора, макар че пресрочих х малко 45те дни, но така ме записаха🤷♀

Знам, че е индивидуално, но до кой месец се събират гърдите? Имам чувството, че моите няма да се съберат повече от това , което е в момента вече месец и половина след операцията или е рано?

Благодаря! Simple Smile По-надолу сякаш е слязъл, да. И аз не знам как така се получи. Утре ще питам. Контролните прегледи не се плащат. Иначе и аз отидох на 50-ти ден - не е проблем.
За събирането - моите ми изглеждат еднакво събрани от началото. Не ти харесва разстоянието ли?

На лазер за белезите ли? Не е ли много рано?

Да, така ми казаха. И преди съм била на такава процедура с лазер за друг белег и беше след месец и нещо.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 15:46 от anne_boleyn

# 496
Страхотни са гърдите ти! Как хубаво са изпъкнали сега... супер! И аз мисля, че като окончателно си застанат на мястото ще закрият белега.
И аз направих 3 мес. на 5.01, но снимки няма, защото капризната ми снага реши, че едно възелче не му е мястото там вътре и го изплю 😄
Та като мине тогава ще кача прясна информация.

# 497
  • София
Супер са ти гърдите Heart Eyes Аз никакви белези не виждам, според мен след лазера съвсем няма да има.

# 498
Buena, твоята операция предстои скоро, нали?
Вълнуваш ли се, подготвяш ли се психически вече 🙂

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 20:32 от bubanka

# 499
  • София

Моята операция е в четвъртък, живи и здрави Blush
Ако трябва да съм честна, яко шубе ме е хванало.Това е адски нетипично за мен, аа съм много смела по тази част, а и по принцип. Освен това лягам на операционната маса за Н-ти път... Два пъти секцио по спешност, единия от които с пълна упойка, защото не ме хвана спиналната, махане на полип пак с операция, абдоминопластика продължила 5,30 часа... И никога не ме е било страх, а сега съм кълбо от нерви. Като оставим страха, много го искам и се вълнувам Heart

# 500
Знам, че е индивидуално, но до кой месец се събират гърдите? Имам чувството, че моите няма да се съберат повече от това , което е в момента вече месец и половина след операцията или е рано?
Не мисля, че въобще се събират, дори може би обратното Simple Smile

# 501

Ако трябва да съм честна, яко шубе ме е хванало.Това е адски нетипично за мен, аа съм много смела по тази част, а и по принцип. Освен това лягам на операционната маса за Н-ти път... Два пъти секцио по спешност, единия от които с пълна упойка, защото не ме хвана спиналната, махане на полип пак с операция, абдоминопластика продължила 5,30 часа... И никога не ме е било страх, а сега съм кълбо от нерви. Като оставим страха, много го искам и се вълнувам Heart

При кой лекар ви предстой операция . И аз,трябва да започна да оправям документите за операция и също много се вълнувам ......всеки ден мисля 😊 макар,че имам време още 😊

# 502

Леле то не останало значи 🤗
Хайде стискам палци всичко да мине много бързо и резултата да надмине и най-смелите ти мечти ❤
Ще чакаме да се похвалиш после ☺️

# 503
  • София

Леле то не останало значи 🤗
Хайде стискам палци всичко да мине много бързо и резултата да надмине и най-смелите ти мечти ❤
Ще чакаме да се похвалиш после ☺️

Благодаря ти, Нели, задължително ще с е похваля и ще ви оспамя със снимки, само да мине всичко както трябва, дай Боже!

Мулатката, аз ще се оперирам при Христов във Вита, всички изследвания влизат в цената на операцията и ги правят там намясто, като ще отида или утре или директно преди самата операция да ми ги направят. Единствено на мамолог за профилактичен преглед бях на друго място онзи ден.

Страхотен късмет имам Cold Sweat Докторът се е разболял от Ковид....

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 14:50 от bubanka

# 504
Еее Buena.. тъкмо щях да пожелавам и аз успех в четвъртък Sad Не се ядосвай, няма как да промвниш нищо 🤷♀

Дано бързо се оправя доктора и много скоро да имаш нова дата!

# 505
А къде правите и сте доволни от профилактичен ехографски преглед? Четох за добри отзиви за специалистите от Света София/Тина Киркова, но не знам дали имат опит с импланти? Имаше похвален лекар в старите тези, точно за прегледи с импланти в Токуда. И днес като се обадих по тел да проверя за час, веднага ме попитаха има ли импланти, защото не всички правели такива прегледи

# 506
В токуда, Николов май беше. 100 лв преглед. Питат за импланти винаги, само там...

# 507
В токуда, Николов май беше. 100 лв преглед. Питат за импланти винаги, само там...
Иванов прегледа е 85лв. Интересно цената дали се променя от наличието на импланти или си е такава. Токуда ми е малко неудобна като местоположение,та затова питах ако някой е посещавал Света София да сподели

# 508
Иванов прегледа е 85лв. Интересно цената дали се променя от наличието на импланти или си е такава. Токуда ми е малко неудобна като местоположение,та затова питах ако някой е посещавал Света София да сподели
Да аз вчера бях на преглед при доктор Гемеджиев в “Света София”,бившата “Тина Киркова” много мил и любезен лекар . Останах очарована от отношението му.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 08:58 от bubanka

# 509
  • София, Надежда
Момичета, не знам какво да правя Confused Бях писала за консултацията ми с доц. Романски, които ми предложи максимум 300сс, анатомични. Имам тубуларни гърди,висока съм 173см. Днес бях и при доктор Стоянов, който ме посъветва изобщо да не се оперирам, защото резултатът няма да ми хареса. Много вероятно е да се образува гънка. Беше супер искрен, за което съм му много благодарна. Сега се чудя дали да се оперирам при доц. Романски?!!! Той нищо не спомена за лош резултат. Много съм объркана. Моля за вашите съвети Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт